Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Porady w sprawie sexu i odp.forumowiczów
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sprajtka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koza
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 20:25    Temat postu: Porady w sprawie sexu i odp.forumowiczów Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Znalazłam to na pewnym forum :)Jest tego strasznie dużo.Będę dostarczała tą wątpliwej jakości twórczość po kawałku Bardzo szczęśliwa Oczywiście ,jeżeli będzie takie zapotrzebowanie Puszcza oko

Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!
***mózg ci po prostu opadł

***A jak dzidziuś dojrzeje to Ci wyjdzie nosem. życzę zdrowego malucha

***pewnie pod drzewem i kleszcz cie zapłodnił

***słuchaj...ty sprawdź teraz pod drugim kolanem bo jak tam też jest guz to jak nic bliźniaki będą ... Jarek i Lecha albo Marcin i Rafał

czy zajmowanie się rybkami w czasie ciąży może jakoś szkodzic, z góry dziękuje za odpowiedzi
***Tak. Może poważnie zaszkodzić rybkom.

***Oczywiście że może, ani nie myśl o zajmowaniu się nimi bez założenia uprzednio rękawic ochronnych i maseczki na twarz! A najlepiej wylej rybki do klozetu a akwarium oddaj na stłuczkę szklaną, roślinami możesz użyźnić ogródek. Przecież nie chcesz aby Twoje dziecko urodziło się ze skrzelami?!

***owszem, rybki w ciązy sa wyjątkowo wrażliwe i można im zaszkodzić

***niestety grozi to urodzeniem syrenki

mam pytanie. proszę o pomoc. leżałam z moim chłopakiem na łóżku i uprawialiśmy petting. leżeliśmy w odległości od siebie. Miał wytrysk ale nie sadze, żeby z takiej odległości na mnie poleciała kropelka. z reszta miał palec włożony do mojej pochwy wiec chyba zabezpieczył wejście tam. zabezpieczył? później poszedł umyć ręce dokładnie mydłem i znowu wkładał mi tam palca. czy mogę być w ciąży? strasznie się boje ;/
***Tak, z pewnością jesteś w ciąży. Plemniki potrafią lewitować, latać i w ogóle takie inne cuda wyprawiać.

***Widzicie jacy l;udzie są głupi?? Wydaja kupę kasy na to, żeby się zabezpieczyć, a tu wystarczy tylko palca włożyć i po kłopocie. Może nie zawsze wygodnie, ale ile się zaoszczędzi

***W sumie można by było jeszcze z tamponem poeksperymentować... albo z korkiem od wina...

***Albo betonu zalać, problem z głowy z antykoncepcją na dłuższy czas... Ale kto wie, plemniki pewnie przez ciało przenikają więc pewnie i to nic nie da...

czy objawem ciąży mogą być nagle wymioty biegunka i straszne duszności??? kochamy się co tydzień od 2 miesięcy..
***objawem ciąży jest pozytywny wynik testu ciążowego

***oj czuje że będą bliźniaki

***masz grypę żołądkową

Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosły się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.
***ależ możliwe, potem dziecko rozwija się w pralce a po 9 miesiącach wyjmujesz

***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci

***proponuje założyć prezerwatywę na pralkę i do zasobnika nasypać globulek...

***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana

***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bieliznę i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rośnie

***plemnictwo maskuje się jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans

***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca

Miałam zbliżenie na stojąco i plemniki powinny mi wyciec, ale zaraz poszłam na basen i woda wepchnęła mi je do środka. No i niechciana ciąża.
***tak i wyparły mózg uszami

***zlituj się Boże nad tą istotą

***bo trzeba był przez kilka minut poskakać na jednej nodze, bez majtek oczywiście i byłoby po sprawie.

***Szczęście że nie stałaś na rękach (do góry nogami), bo mogłabyś się udławić.

***Tak "ciekną" te plemniki, aż dudni.

Czy jeżeli mężczyzna z plemnikiem na palcu dotknął fałdki skory pomiędzy
pochwa a odbytem mogę być w ciąży??
***OCZYWIŚCIE !!! i to na pewno bliźniaczej
Kurcze ..tak myślę gdzie tam masz fałdkę ?

***Eeee tam...jak z jednym to może nie.

***Z jednym plemnikiem? Czy jednym palcem? Bo w takich sytuacjach wszystko jest ważne

***plemnikiem,jak był skurczybyk żywotny to se dopełzł do pochwy

***Przed chwilą sprawdzałam...nie mam tam żadnej fałdki! JA CHCĘ TAKĄ FAŁDKĘ!!

***Istnieje takie prawdopodobieństwo. Tylko czy warto zawracać sobie głowę, skoro bardziej wyglądało by to na cud niż "szczęśliwy" traf?

***owszem, jeśli to był palec boży

***czyżby bravo girl podrożało? o.. mężczyzno z plemnikiem na palcu...ooo....sialala

czy to prawda, ze jeśli plemnik ma kontakt z powietrzem to od razu obumiera??
***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak.

***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi.

***Nie umiera od razu; trzeba go zawinąć w gazetę tak jak karpia i zostawić na parę godzin

***według przeprowadzonych przeze mnie badan, plemnik pozostawiony na powietrzu żyje jeszcze około 7 sekund.Po upływie wspomnianego czasu, plemnik kładzie się na plecki, ogonkiem robi papa, następnie zwija ogonek w ślimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia eis w komórkę jajowa. Komorka ta przez następne 3 sekundy turla się po ziemi po czym eksploduje przechodząc w nicość.

***Piszecie nieprawdę. Plemnik po wydostaniu się na powierze dostaje skrzydeł i rusza na podbój. Szczególnie duże stężenie latających plemników jest w internatach oraz akademikach. Dziewczyny, zapłodnione przez taki plemnik nazywamy "wiatropylne", nigdy z nikim nic, a ciąża jest.

***I dlatego dobry plemnik to martwy plemnik...

Czy może dojść do zapłodnienia, np poprzez gdy plemnik dotrze do wnętrza
kobiety? proszę szczerze bo to dla mnie ważne. czy plemniki umierają
na "powietrzu"
***naprawdę wygląda to tak: onanista siedzi w parku i wraz z wytryskiem wypuszcza miliony plemników w
przestrzeń. One niczym rycerze odziane w pancerz i broń atakują przydrożne łechtaczki i wolno stojące macice, po czym następuje zapłodnienie i tak oto powstaje kolejny człowiek. trzeba się zaszyć - nie będzie ryzyka zajścia w niechciana ciąże

jestem chora. tabletek antykoncepcyjnych nie mogę brać, na prezerwatywę jestem uczulona. Mój partner włożył mi palec. obawiam się ciąży, bo życie dziecka może być zagrożone. na test za wczesnie
***kobieto ale jak możesz zadawać pytanie - czy plemnik żyje na powietrzu? wystarczy odrobina wyobraźni - jeśli byłoby jak mówisz to w ubikacjach koedukacyjnych ciągle mogłoby dochodzić do zapłodnień, bo np na desce znalazł
się przypadkiem porzucony plemnik. jak nie możesz stosować żadnej antykoncepcji to niech Ci wkłada palec w dni bezpłodne. w ogóle jaki palec?
jeśli to podpucha to brawo. jeśli nie, to żeby doszło do zapłodnienia musiałby
mieć świeżą spermę na łapie i od razu wsadzić Ci w pochwę - wtedy może 1 %
szans - w końcu na prezerwatywach swego czasu pisali - a może i piszą, żeby
napełnioną gumkę trzymać z dala od kobiety.

***tiaaa....ciąża z palca...bardzo niebezpieczne, bardzo...

***a to palcem robi się dzieci?? nie wiedziałam...ale już wiem, dzięki;p

***nie umiera. dlatego partner musi umyć dokładnie penisa i jego okolice po zdjęciu gumki jeżeli wytrysk nastąpi w ręcznik a potem kobieta nim potrze o kite to tez może zajść

***oczywiście ze umiera. powietrze jest dla plemników śmiertelnie niebezpieczne. Taki plemnik wystawiony na działanie powietrza ginie straszna śmiercią w
konwulsjach. Male pojemniczki są od dzieciństwa uczone przez dorosłe plemniki ze
w razie wytrysku na zewnątrz powinny jak najszybciej przeniknąć do wnętrza
kobiety. wykorzystują w tym celu swoje zdolności parapsychiczne i przekonują
mężczyzn żeby przenieśli je na palcu do pochwy przez co staja sie bezpieczne mogą
żyć długimi latami i w końcu po długiej wędrowce do jaja kobiety - zapłodnić ja.
wiec póki co nie jesteś w ciąży, ale za jakieś parę lat gdy skończy się odyseja
tych plemników przeniesionych na palcu możesz zajść w ciąże...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
DariaAngel

Zodiak: Ryby

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Już to gdzieś czytałam Bardzo szczęśliwa Z początku wydaje się tragiczne, ale im dalej tym bardziej śmiech bierze, jak duża może być głupota Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Świetne Puszcza oko . Wklejaj dalej .

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

Blondynka

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uhhh! ale teksty!
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

O Rany... Ludzie to mają pomysły. Zszokowana Śmiejąca się

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A że w ogóle ludzie takie pytania zadają Zszokowana .
Trochę się uśmiałam Puszcza oko.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Czw 15-10-2009, 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

landrynka1732 napisała:
A że w ogóle ludzie takie pytania zadają Zszokowana .
.

Landrynko u nas na Forum też co do ciąży to różne pytania bywały. Puszcza oko

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pią 16-10-2009, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Rany, jak ja sie uśmiałam. Coraz głupsi ci ludzie się rodzą! Maskara! Zszokowana

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Pią 16-10-2009, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja niektóre z tych tekstów czytałam ładne pare lat temu jak jeszcze do podstawówki chodziłam,pamietam bo jakas koleżanka przyniosła gazete( nie wiem jaka) i śmiałyśy sie z tych tekstówUśmiechnięta

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Aneczka1989

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 19-10-2009, 8:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Matko boska , to ludzie mają fantazję Bardzo szczęśliwa .
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

karolina23

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 23-10-2009, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

jestem w szoku!! pralka rzadzi od tej pory segreguje pranie!! Masakra, wklejaj dalej jest z czego sie usmiac:)
Powrót do góry

sprajtka

Zodiak: Waga
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 23-10-2009, 18:12    Temat postu: Dodaje Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

czy to prawda ze mózg maleje w ciąży? Znowu jesteśmy poszkodowane? tak mówią mi koleżanki.
***haha,jeśli Ci mózg maleje to dlatego,że słuchasz koleżanek....a może dlatego?

***No pewnie,ze maleje! To jest dowiedzione naukowo! Pod koniec ciąży będziesz bezmózgowcem!!!!!!

***Nic się nie martw, człowiek i tak wykorzystuje tylko do 20% możliwości mózgu. Nawet jak Ci się skurczy o połowę, to będziesz jeszcze miała spory zapas .

***Tobie najwidoczniej nie tylko podczas ciąży

***Kurczy sie i wypada przez ucho.

***Maleje Maleje !!!!!!!!!!!!!! Dlatego po porodzie jak się trzepie głową na boki to chlupocze !!!

***Nie boj się, w Twoim wypadku to nie zajdzie, bo nie ma na czym. Pozdrawiam

chłopak wszedł we mnie na dosłownie 3 sekundy...czy jest możliwość ze będę w ciąży?
***Już jesteś w ciąży i to jak sądzę z bliźniakami, powodzenia. Jak będą dwaj chłopcy daj im na imię Lech i Jarosław

***a jaki jest sens wchodzić na 3 sekundy?

***ZRÓB TEST TO SIĘ PRZEKONASZ- TU NIE MA JASNOWIDZÓW

***Jak nie ma jak są? To ciąża bliźniacza
Powrót do góry

klanutka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 25-10-2009, 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

O rany. Nie mogę, umrę zaraz ze śmiechu. Płaczę, z nosa też mi cieknie i kapie na klawiaturę. Nie powinnam tutaj zaglądać bo ja jestem taka raczej mało śmiejąca się i atak śmiechotki głupawki może mnie zabić.
Uchhhh, trzeba ochłonąć. Ale teraz taką myśl mam. Mogłabym coś dodać od siebie. Zakładam że byłam w ciąży i mózg uległ mi przez to znacznemu zanikowi. Urodziłam bliźniaki którym dam na imię Przewraca oczami moich idoli politycznych, co mi tam Bardzo szczęśliwa Pracuję w zakładzie fotograficznym, gdzie mam za kolegów samych takich erotomanów sprzętowych. Oni dostają orgazmu na widok swoich aparatów fotograficznych.
No więc do sedna.
Czy jeżeli Tom którego mam powody podejrzewać że śpi ze swoim Canonem, którego potem mi tak chętnie pożycza. To czy to nie jest jakaś potajemna próba zapłodnienia mnie? I czy te plemniki są aż tak sprytne że potem dadzą sobie ze mną radę? Tak całkiem samodzielnie.
Czy może powinnam założyć prezerwatywę na obiektyw?
Jak myślicie?
Dodam że zabiorę Canona w takie miejsce na widok którego prawie dostaję orgazmu Uśmiechnięta
hahahahaha
Powrót do góry

sasetka

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Wto 03-11-2009, 16:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Prawda jest taka ze brakuje wychowania seksualnego w szkołach.Dzieci są nieświadome same siebie i swoich ciał. To wszystko niewiedza i głupkowate gazety, programy i stonki w których poruszane są tematy nieodpowiednie dla dzieci .
Teksy są świetne:)

Podpis Kobieta jest jak herbata w torebce: z jej mocy można zdać sobie sprawę tylko w gorącej wodzie.
Nancy Reagan
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 19-11-2009, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Brak wiedzy na temat seksu jest poprostu żenujący... z jednej strony chce się śmiać, z drugiej płakać..

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: