Znalazłam to na pewnym forum :)Jest tego strasznie dużo.Będę dostarczała tą wątpliwej jakości twórczość po kawałku

Oczywiście ,jeżeli będzie takie zapotrzebowanie
Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!
***mózg ci po prostu opadł
***A jak dzidziuś dojrzeje to Ci wyjdzie nosem. życzę zdrowego malucha
***pewnie pod drzewem i kleszcz cie zapłodnił
***słuchaj...ty sprawdź teraz pod drugim kolanem bo jak tam też jest guz to jak nic bliźniaki będą ... Jarek i Lecha albo Marcin i Rafał
czy zajmowanie się rybkami w czasie ciąży może jakoś szkodzic, z góry dziękuje za odpowiedzi
***Tak. Może poważnie zaszkodzić rybkom.
***Oczywiście że może, ani nie myśl o zajmowaniu się nimi bez założenia uprzednio rękawic ochronnych i maseczki na twarz! A najlepiej wylej rybki do klozetu a akwarium oddaj na stłuczkę szklaną, roślinami możesz użyźnić ogródek. Przecież nie chcesz aby Twoje dziecko urodziło się ze skrzelami?!
***owszem, rybki w ciązy sa wyjątkowo wrażliwe i można im zaszkodzić
***niestety grozi to urodzeniem syrenki
mam pytanie. proszę o pomoc. leżałam z moim chłopakiem na łóżku i uprawialiśmy petting. leżeliśmy w odległości od siebie. Miał wytrysk ale nie sadze, żeby z takiej odległości na mnie poleciała kropelka. z reszta miał palec włożony do mojej pochwy wiec chyba zabezpieczył wejście tam. zabezpieczył? później poszedł umyć ręce dokładnie mydłem i znowu wkładał mi tam palca. czy mogę być w ciąży? strasznie się boje ;/
***Tak, z pewnością jesteś w ciąży. Plemniki potrafią lewitować, latać i w ogóle takie inne cuda wyprawiać.
***Widzicie jacy l;udzie są głupi?? Wydaja kupę kasy na to, żeby się zabezpieczyć, a tu wystarczy tylko palca włożyć i po kłopocie. Może nie zawsze wygodnie, ale ile się zaoszczędzi
***W sumie można by było jeszcze z tamponem poeksperymentować... albo z korkiem od wina...
***Albo betonu zalać, problem z głowy z antykoncepcją na dłuższy czas... Ale kto wie, plemniki pewnie przez ciało przenikają więc pewnie i to nic nie da...
czy objawem ciąży mogą być nagle wymioty biegunka i straszne duszności??? kochamy się co tydzień od 2 miesięcy..
***objawem ciąży jest pozytywny wynik testu ciążowego
***oj czuje że będą bliźniaki
***masz grypę żołądkową
Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosły się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.
***ależ możliwe, potem dziecko rozwija się w pralce a po 9 miesiącach wyjmujesz
***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci
***proponuje założyć prezerwatywę na pralkę i do zasobnika nasypać globulek...
***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana
***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bieliznę i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rośnie
***plemnictwo maskuje się jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans
***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca
Miałam zbliżenie na stojąco i plemniki powinny mi wyciec, ale zaraz poszłam na basen i woda wepchnęła mi je do środka. No i niechciana ciąża.
***tak i wyparły mózg uszami
***zlituj się Boże nad tą istotą
***bo trzeba był przez kilka minut poskakać na jednej nodze, bez majtek oczywiście i byłoby po sprawie.
***Szczęście że nie stałaś na rękach (do góry nogami), bo mogłabyś się udławić.
***Tak "ciekną" te plemniki, aż dudni.
Czy jeżeli mężczyzna z plemnikiem na palcu dotknął fałdki skory pomiędzy
pochwa a odbytem mogę być w ciąży??
***OCZYWIŚCIE !!! i to na pewno bliźniaczej
Kurcze ..tak myślę gdzie tam masz fałdkę ?
***Eeee tam...jak z jednym to może nie.
***Z jednym plemnikiem? Czy jednym palcem? Bo w takich sytuacjach wszystko jest ważne
***plemnikiem,jak był skurczybyk żywotny to se dopełzł do pochwy
***Przed chwilą sprawdzałam...nie mam tam żadnej fałdki! JA CHCĘ TAKĄ FAŁDKĘ!!
***Istnieje takie prawdopodobieństwo. Tylko czy warto zawracać sobie głowę, skoro bardziej wyglądało by to na cud niż "szczęśliwy" traf?
***owszem, jeśli to był palec boży
***czyżby bravo girl podrożało? o.. mężczyzno z plemnikiem na palcu...ooo....sialala
czy to prawda, ze jeśli plemnik ma kontakt z powietrzem to od razu obumiera??
***jeśli z zepsutym powietrzem to, tak.
***Tak. Najpierw zaczyna strasznie kaszleć, a potem się dusi.
***Nie umiera od razu; trzeba go zawinąć w gazetę tak jak karpia i zostawić na parę godzin
***według przeprowadzonych przeze mnie badan, plemnik pozostawiony na powietrzu żyje jeszcze około 7 sekund.Po upływie wspomnianego czasu, plemnik kładzie się na plecki, ogonkiem robi papa, następnie zwija ogonek w ślimaka, przymyka oczka, wydaje ostatnie tchnienie i zamienia eis w komórkę jajowa. Komorka ta przez następne 3 sekundy turla się po ziemi po czym eksploduje przechodząc w nicość.
***Piszecie nieprawdę. Plemnik po wydostaniu się na powierze dostaje skrzydeł i rusza na podbój. Szczególnie duże stężenie latających plemników jest w internatach oraz akademikach. Dziewczyny, zapłodnione przez taki plemnik nazywamy "wiatropylne", nigdy z nikim nic, a ciąża jest.
***I dlatego dobry plemnik to martwy plemnik...
Czy może dojść do zapłodnienia, np poprzez gdy plemnik dotrze do wnętrza
kobiety? proszę szczerze bo to dla mnie ważne. czy plemniki umierają
na "powietrzu"
***naprawdę wygląda to tak: onanista siedzi w parku i wraz z wytryskiem wypuszcza miliony plemników w
przestrzeń. One niczym rycerze odziane w pancerz i broń atakują przydrożne łechtaczki i wolno stojące macice, po czym następuje zapłodnienie i tak oto powstaje kolejny człowiek. trzeba się zaszyć - nie będzie ryzyka zajścia w niechciana ciąże
jestem chora. tabletek antykoncepcyjnych nie mogę brać, na prezerwatywę jestem uczulona. Mój partner włożył mi palec. obawiam się ciąży, bo życie dziecka może być zagrożone. na test za wczesnie
***kobieto ale jak możesz zadawać pytanie - czy plemnik żyje na powietrzu? wystarczy odrobina wyobraźni - jeśli byłoby jak mówisz to w ubikacjach koedukacyjnych ciągle mogłoby dochodzić do zapłodnień, bo np na desce znalazł
się przypadkiem porzucony plemnik. jak nie możesz stosować żadnej antykoncepcji to niech Ci wkłada palec w dni bezpłodne. w ogóle jaki palec?
jeśli to podpucha to brawo. jeśli nie, to żeby doszło do zapłodnienia musiałby
mieć świeżą spermę na łapie i od razu wsadzić Ci w pochwę - wtedy może 1 %
szans - w końcu na prezerwatywach swego czasu pisali - a może i piszą, żeby
napełnioną gumkę trzymać z dala od kobiety.
***tiaaa....ciąża z palca...bardzo niebezpieczne, bardzo...
***a to palcem robi się dzieci?? nie wiedziałam...ale już wiem, dzięki;p
***nie umiera. dlatego partner musi umyć dokładnie penisa i jego okolice po zdjęciu gumki jeżeli wytrysk nastąpi w ręcznik a potem kobieta nim potrze o kite to tez może zajść
***oczywiście ze umiera. powietrze jest dla plemników śmiertelnie niebezpieczne. Taki plemnik wystawiony na działanie powietrza ginie straszna śmiercią w
konwulsjach. Male pojemniczki są od dzieciństwa uczone przez dorosłe plemniki ze
w razie wytrysku na zewnątrz powinny jak najszybciej przeniknąć do wnętrza
kobiety. wykorzystują w tym celu swoje zdolności parapsychiczne i przekonują
mężczyzn żeby przenieśli je na palcu do pochwy przez co staja sie bezpieczne mogą
żyć długimi latami i w końcu po długiej wędrowce do jaja kobiety - zapłodnić ja.
wiec póki co nie jesteś w ciąży, ale za jakieś parę lat gdy skończy się odyseja
tych plemników przeniesionych na palcu możesz zajść w ciąże...