Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Poseł Palikot
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wusik

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 24-04-2009, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kasa mu do głowy uderzyła, a na to nie ma lekarstwa. Smutna

Ostatnio zmieniony przez wusik dnia Pią 08-05-2009, 9:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Oleńka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 07-05-2009, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja mam sentyment do Palikota. On jest jak Stańczyk. Zwraca uwagę na istotne problemy, które przeszłyby nie zauważone przez media. Czasami trochę przedobrzy, ale intencją jego, jak rozumiem jest poruszanie tematów czesto traktowanych jak tabu. Sama chciałabym wiedzieć jaki jest stan zdrowia głowy państwa (psychiczny i fizyczny), bo czasami odnoszę wrażenie, że jest w Palikota wywodach jakaś część prawdy. A jeżeli chodzi o kasę, to jasne, że ją ma. Zresztą wcale tego nie ukrywa. Ma facet głowę na karku, to sobie ją zarobił (podobno wzbogacił się na produkcji palet, potem te wina i nie wiem co jeszcze, ale mam dla niego duży szacunek). Jest dowcipny, inteligentny, lojalny. No a ,że czasem trochę narobi za dużo zamieszania.. No cóż ideałów chyba nie ma Puszcza oko
Powrót do góry

OpenDoc

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 24-05-2010, 8:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ayo napisała:
Jest to osoba całkowicie pozbawiona wartości, nie reprezentująca swoim zachowaniem niczego. Jednocześnie daje do zrozumienia, że w polityce nie jest ważne to kim jesteś, co umiesz itp tylko jak wielkiego błazna potrafisz z siebie zrobić. Przykre, że właśnie taki mamy rząd ;/

O ile mi wiadomo, Palikot jest jedynie posłem i nie należy do Rady Ministrów (także nie wiem dlaczego takie porównanie do rządu)

Po drugie - PO potrzebowało osoby, która odpowie pisowi na ich chamskie zagrywki (długo można by opowiadać o ich prowokacjach)

Po trzecie - osobiście wolałbym 460 palikotów w sejmie jak to co teraz tam siedzi - ten przynajmniej nie boi się pokazać jaki Puszcza oko

Podpis Zawsze warto przeczytać ogłoszenia i regulamin forum!
Powrót do góry

lala874

Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 29-06-2010, 8:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oleńka napisała:
A ja mam sentyment do Palikota. On jest jak Stańczyk. Zwraca uwagę na istotne problemy, które przeszłyby nie zauważone przez media. Czasami trochę przedobrzy, ale intencją jego, jak rozumiem jest poruszanie tematów czesto traktowanych jak tabu. Sama chciałabym wiedzieć jaki jest stan zdrowia głowy państwa (psychiczny i fizyczny), bo czasami odnoszę wrażenie, że jest w Palikota wywodach jakaś część prawdy. A jeżeli chodzi o kasę, to jasne, że ją ma. Zresztą wcale tego nie ukrywa. Ma facet głowę na karku, to sobie ją zarobił (podobno wzbogacił się na produkcji palet, potem te wina i nie wiem co jeszcze, ale mam dla niego duży szacunek). Jest dowcipny, inteligentny, lojalny. No a ,że czasem trochę narobi za dużo zamieszania.. No cóż ideałów chyba nie ma Puszcza oko

zgadzam się...Palikot pokazuje obłudę PiSu... człowiek od brudnej roboty ;D
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Salwa

PostWysłany: Wto 29-06-2010, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

.

Podpis  Czas nas uczy wiele...
Zwłaszcza cierpliwości i szacunku.

Ostatnio zmieniony przez Salwa dnia Pon 06-09-2010, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Zatroskana01

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sob 10-07-2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Palikot to polityk, który faktycznie ma kasę i nie zależy mu na zarobkach;] Czasem wydaje mi się, że po prostu jest jednym z najszczerszych polityków Bardzo szczęśliwa Lubie go, bo jest się z czego pośmiać i nie obwija w bawełnę tylko wali jak leci Uśmiechnięta ale przyznać trzeba, że czasem przesadza. Jest to jednak pozytywna postać w polityce Złośliwa

A jego piosenka "nie zagłosuje na Jarka" o matko padłam przed tv
Powrót do góry

sisi

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 11-07-2010, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja go lubię, wręcz uwielbiam! Kurcze facet robi ze wszystkich w koło idiotów, a oni nadal uważają, że to z nim jest coś nie tak. Myślę, że wszystko, co robi jest starannie przez niego zaplanowane i jest w tym jakiś cel:) Jest niesamowity;o) hehe;)

Podpis "... bo jest dla mnie tlenem..." <--- 26.06.2010 spotkałam swoje Szczęście, choć jeszcze nie wiedziałam, że to właśnie On:)
22.09.2012- Tak:)
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 11-07-2010, 18:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ponoc jest teraz jakaś afera w kraju, że Palikot zaczął mówic glośno o tym, że L. Kaczyński w momencie katastrofy był pod wpływem %. Prawda to? W sensie, czy prawda, że tak powiedział (bo o % to ja wnikac nie bede).

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Zatroskana01

PostWysłany: Pon 12-07-2010, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Powiedział, że Kaczyński ma krew na rękach wszystkich zabitych i rodzina powinna przeprosić... Chamsko ale moim zdaniem szczerze
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 12-07-2010, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aaaaa.... No to ciekawe co dalej będzie.

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Claudia

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Przeczytałam wpisy o Palikocie i rozczaruję Was zapewne, iż powiem że jestem odmiennego zdania. Dla mnie Palikot jest zwykłym "obszczymurkiem". Przepraszam za to określenie, ale niestety ja go tak postrzegam. Jestem pełna obaw co do prezydentury Komorowskiego, bo inteligentni ludzie raczej szukają przyjaciół sobie podobnych, a nie takich w postaci prostaka Palikota. Ja już nie zwracam na niego uwagi. Chamem prościej być niż człowiekiem wyważonym, takim, co tysiąc razy pomyśli zanim coś powie. Polska polityka jeżeli nie zeszła na manowce to na pewno schodzi. Pozd. Szukający króliczka Wzruszający ramionami Struty

Podpis Kto przepycha się w życiu łokciami,
zapomina często, do czego jest głowa.
Powrót do góry

Cassablanca

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dziś przeczytałam na jednym z portali internetowym artykuł w którym była mowa, że Pan Palikot widział na peronie we Włoszczowej żywego Pana Gosiewskiego to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać,

Podpis Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego.
Powrót do góry

Claudia

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Znany z kontrowersyjnych wypowiedzi na temat katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem poseł PO Janusz Palikot w najnowszym wpisie na swoim blogu w Onet.pl pisze o tragicznie zmarłym polityku PiS Przemysławie Gosiewskim.
Poseł Platformy napisał, że "Gosiewski żyje. Widziano go na peronie we Włoszczowej, jak zmagał się z Ruskimi, ale dał radę".

"Trzeba ekshumacji wszystkich zwłok" - pisze polityk Platformy dodając, że "być może Rosjanie je porwali i dziś przetrzymują na granicach dawnego imperium."

"Tak, jesteśmy szaleni. Jesteśmy wariatami – to Nasze Życie" - dodaje Palikot kończąc krótki wpis na blogu.

Takim chorym człowiekiem posługuje się Rząd, Prezydent i całe PO. Ktoś mnie zaraz nazwie PiS-iorem, ale od tragedii smoleńskiej baczniej przyglądam się światu i jestem pewna,że robimy z siebie pośmiewisko.

Powrót do góry

Zatroskana01

PostWysłany: Pon 19-07-2010, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Trzęsie sie ze śmiechu i za to lubię Palikota!! Hahahaha nie no ładnie wyszydził PiS nie powiem.

Podpis 30 VII 2010 - witaj Kluseczko:*

14 VIII - zaręczyny inlove
Powrót do góry

Claudia

PostWysłany: Pon 19-07-2010, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie rozumiem.
Jak można kogoś lubić za zwyczajne chamstwo?
Polski język i polskie obyczaje przechodzą rewolucję po której możemy się jedynie spodziewać upadku naszej narodowej kultury.
Ja tłumaczę dzieciom jak mają się właściwie zachowywać, a tu poseł RP robi co chce i za swoje czyny i słowa nie otrzymuje żadnej, ale to żadnej kary.
Nie irytowałyby mnie jego haniebne powiedzonka, bo chamstwa dookoła jest bardzo dużo, ale ten człowiek reprezentuje nas w Sejmie, a tam z racji doniosłości miejsca powinno mówić się innym językiem, a nie językiem żula. Nie widzę w tym człowieku ani mądrości ani urody ani stania na straży polskich interesów. Przewraca oczami Zszokowana

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7

Skocz do: