Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Poseł Palikot
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aoiya

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio zaczęłam czytać jego bloga. Stwierdziłam, że pisze w dużej mierze to co myślę. Sposób przekazywania swoich myśli zazwyczaj nie jest moim preferowanym, ale... dzięki tak wulgarnemu przekazywaniu własnego zdania zainteresował szarych ludzi polityką i zwrócił ich uwagę na rzeczy, które dla niego są ważne.

Podpis 21 V 2010 Zakochany
3 IX 2011 inlove
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Claudia

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 13-08-2010, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Chwalicie tak mocno posła z penisem w ręku. Ja nie widzę w nim ani urody ani mądrości. Człowiek z klasą to nie ten co wali prosto z mostu.
To co dzieje się w tej chwili pod Pałacem Prezydenckim mam wrażenie, że jest jakoby odreagowaniem tych kilku lat ataków nie tylko na Prezydenta Lecha Kaczyńskiego, ale również na katolików, których nie inaczej jak tylko mohery przyjęto nazywać. Nazwę dla tej grupy społecznej wymyślił sam Premier Tusk.
Palikotowi i członkom PO można było DUŻO, dlaczego tym stojącym pod Pałacem się teraz zabrania? Mnie ta sytuacja bardziej smuci niż cieszy, ale nie potępiam tych ludzi. Są już bardzo zmęczeni, ale jestem pewna, że nie ustąpią. Nie można robić parodii z Głowy Państwa, a to czynił bez ponoszenia żadnej kary Wasz ulubiony Januszek POlikot.

Podpis Kto przepycha się w życiu łokciami,
zapomina często, do czego jest głowa.
Powrót do góry

sangria

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gdyby Palikot zalozyl partie zdobylby kilkanascie procent.

Jego partia bylaby 3cia w parlamencie, za PO i PiS Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

trzcinka

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

sangria napisała:
Gdyby Palikot zalozyl partie zdobylby kilkanascie procent.

Jego partia bylaby 3cia w parlamencie, za PO i PiS Bardzo szczęśliwa

No i nie ma się tu z czego cieszyć! istny dramat.
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

trzcinka napisała:

Dramat to jest to co sie teraz dzieje... Ciekawe co będzie po wyborach samorządowych.

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

miss

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

trzcinka napisała:
Czemu? Bo ktoś by mówił głosno co myśli o "inteligencji" parlamentarnej i miał poparcie społeczne dzięki temu? Bo w większości to zarzucają Palikotowi. Tymczasem jeżeli kiedykolwiek założy partię lub wystartuje w jakichkolwiek wyborach, gdzie będę mogła postawić krzyżyk przy jego nazwisku - mój głos otrzyma. Za to co ma w głowie. Za poglądy. Za odwagę krytykowania innych i mówienia co mu leży na wątrobie. Za olewanie tego, że innym się to nie podoba, a nawet przeszkadza.
Powrót do góry

XYZB

Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sob 04-09-2010, 0:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

miss, nie bardzo się z Tobą zgadam Puszcza oko , Palikotowi zarzuca się "wulgarny" język, gadżety, i nic nierobienie w komisji"Przyjazne Państwo"(tu akurat się zgadzam,bo to co obiecywał, nic nie zrobił), ale
ma odwagę mówić , to co myśli(wiele z nas tak samo myśli,ale nie ma możliwości powiedzieć tego głośno).
Myślicie Panie serio , że Palikot założy swoją partię?? Nigdy w życiu,Platformie jest On potrzebny, stwarza pozory , że coś w tej Partii się dzieje.A że jest kontrowersyjny? Uśmiechnięta To i dobrze . Zajmujmy się Palikotem a nie tym że od nowego roku będzie nam się żyło gorzej, ciężej (finansowo)
Nie , nie jestem zwolenniczką PiS a wręcz przeciwnie.A nie myślicie Panie, że gdyby rzeczywiście Pan Palikot utworzył "Swoją" partię nie stałby się "drugim "Leperem ??
Powrót do góry

miss

PostWysłany: Sob 04-09-2010, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bez przesadyzmu, z Lepperem go nie porównujmy Puszcza oczko Swojej partii nie założy. Ale, gdyby kiedyś tak się zdarzyło ...
XYZB ale w czym się nie zgadzasz? Bo nawet nie wiem do czego się odnieść?

W jakim sensie ma się nam żyć gorzej od nowego roku? To jak sie nam żyje jest zależne w bardzo dużej mierze od nas samych. Poza tym, zaraz po wyborach - czy większość zainteresowanych polityką Polaków nie krzyczała: "macie władzę, to działajcie"? No to działają - dalej źle Puszcza oko
Powrót do góry

Beatris84

Zodiak: Strzelec
Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 21-09-2010, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Właśnie tacy ludzie, którzy mają kasę powinni być w rządzie. Nie dość że nie będą musieli kraść naszej kasy to tak jak Palikot chociaż będą mówili co naprawdę myślą Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

sisi

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sob 02-10-2010, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

miss napisała:
Swojej partii nie założy.

oho...chyba jednak:D

Podpis "... bo jest dla mnie tlenem..." <--- 26.06.2010 spotkałam swoje Szczęście, choć jeszcze nie wiedziałam, że to właśnie On:)
22.09.2012- Tak:)
Powrót do góry

XYZB

PostWysłany: Nie 03-10-2010, 3:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiecie co, muszę odszczekać, albo odpisać swoje słowa " że Palikot nie założy swojej partii". Partii może i nie założy , ale wszystko wskazuje na to że założy"Ruch Palikota" i będzie miał on wielu zwolenników. To co postuluje Pan Palikot...jestem za ,a nie koniecznie przeciw Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 03-10-2010, 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wczorajsza "konferencja" Palikota zrobiła co chciała: narobiła zamieszania. Postulaty słuszne, ale każdy może obiecywać...

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

dziuba

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 03-10-2010, 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

http://www.tvn24.pl/0,1676162,0,1,o-czym-marzy-palikot-15-postulatow-posla,wiadomosc.html

Nie wierzę, że uda się wprowadzić darmowy internet czy darmową antykoncepcję. Chociaż byłoby super.Uśmiechnięta
Ale popieram rozdzielenie państwa od kościoła, związki partnerskie. I wydaje się sensowna ta zasada milczącej zgody. Myślę, że przyśpieszyłoby to działania, bez czekania na formalną zgodę.

Postulaty mi się podobają. Jakkolwiek Palikot jest na tyle nieprzewidywalny, że chyba nie powierzyłabym mu całkowitego steru. Puszcza oko

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Sro 06-10-2010, 18:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

XYZB napisała:
Wiecie co, muszę odszczekać, albo odpisać swoje słowa " że Palikot nie założy swojej partii". Partii może i nie założy , ale wszystko wskazuje na to że założy"Ruch Palikota" i będzie miał on wielu zwolenników. To co postuluje Pan Palikot...jestem za ,a nie koniecznie przeciw Bardzo szczęśliwa

Mam takie samo zdanie na ten temat ... chodź na tematy polityczne staram się nie wypowiadać Skonsternowana
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

XYZB

PostWysłany: Czw 07-10-2010, 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę , że jak stworzy swoje stronnictwo czy stowarzyszenie a może i partię, to zmieni swój "język" i pójdzie na układy. I Już nie będzie Tym Palikotem Puszcza oko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 4 z 7

Skocz do: