Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Poseł Palikot
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
basia

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 12-01-2009, 13:57    Temat postu: Poseł Palikot Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jakie macie zdanie na temat posła PO Janusza Palikota? Kontrowersyjny, znany z ciętego języka, nie znający umiaru. W Radiu Zet zapowiedział dziś, że nie zamierza przepraszać Jarosława Kaczyńskiego. "Kocham PO, sam nie odejdę" - mówił. Decyzja klubu w środę. Jakie macie zdanie w tej materii, czy Palikot przekroczył już wszystkie normy?
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 12-01-2009, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Palikot- na pewno kontrowersyjny, na pewno niejednemu zalazł za skórę. Ja mam co do niego mieszane odczucia- z jednej strony nie lubię PiS-u i dlatego jego ekscesy mi się podobają, z drugiej trochę przesadza, nie zważa na słowa i poprawność polityczną ma w d*ie.

Norm dużo przekroczył, ale czy wszystkie? Tak po cichu to mu kibicuję, ale nie zawsze Puszcza oko. Jego wypowiedzi raczej trzeba traktować z dużym respektem i poczuciem humoru Bardzo szczęśliwa.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

basia

PostWysłany: Wto 13-01-2009, 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jest trochę za "amerykański" pod tym określeniem mam na myśli jego show, które tworzy w życiu politycznym. Mimo iż także nie popieram PiS-u uważam, że Palikot przesadził, jego osądy nie są poparte żadną rozsądną argumentacją. Niech robi show ale w programie rozrywkowym, a nie w polityce. Jakie wy macie zdanie na ten temat?
Powrót do góry

sylla

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 13-01-2009, 10:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wczoraj mówili chyba coś o nim w wiadomościach.
Zapytałam mojego A dlaczego trzymają Palikota w tej partii.
Odpowiedział :bo ma kasę.
Nie wiem co to ma do rzeczy ale...
Jakoś jest mi obojętny ten facet. Ani go nie lubię ani mi nie przeszkadzają jego wybryki.
Ale czasami przegina....

Podpis Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
Powrót do góry

koral

PostWysłany: Wto 13-01-2009, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja go lubie. Przynajmniej zwraca uwage ludzi na pewno problemy. No moze czasami przesadza.

Podpis wierze,ze sie uda.
Powrót do góry

basia

PostWysłany: Wto 13-01-2009, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

koral napisała:
A ja go lubie. Przynajmniej zwraca uwage ludzi na pewno problemy. No moze czasami przesadza.

Obawiam się, że w dzisiejszych czasach właśnie poprzez przesadzanie można zwrócić na siebie lub na coś uwagę i to nie jest fajne, ale tacy są ludzie - uwielbiają skandale, afery, zwracają uwagę na kontrowersyjne wypowiedzi, skandaliczne zachowanie - wtedy się coś dzieje. Ma to miejsce nie tylko w polityce ale także w showbiznesie, branży muzycznej itd.
Powrót do góry

kati

PostWysłany: Wto 13-01-2009, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No lubi skandale, ale czy to dobrze, żeby tak się zachowywać? Jaki on przykład daje? Każdy lubi sobie pożartować i pośmiać się ale w ramach zdrowego rozsądku...
Powrót do góry

szpileczka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sro 14-01-2009, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

koral napisała:

Czasami przesadza ale gdyby nie ta przesada to o pewnych problemach byśmy nigdy nie usłyszeli

Podpis Grzeczne dziewczynki ida do nieba , a niegrzeczne tam gdzie chca Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Anielica

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 15-01-2009, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Przynajmniej coś się dzieje.
Aby za granicę nie szło, bo wstyd ;P[/code]
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 11-02-2009, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja myślę że ktoś taki jest potrzebny Uśmiechnięta
Choćby jako alternatywa Górskiego z PIS - który także obraża ludzi. Jednak w przeciwieństwie do niego, Palikot potrafi z humorem skomentować coś, co mu się nie podoba - natomiast Górski tylko krytykuje.
Oczywiście że Palikot przesadza - czy jednak każdy z nas tego nie robi? Może ktoś taki nauczy nas dystansu do siebie?
Zobaczymy czy wymyśli coś gorszego, bo póki co to nie mam nic przeciwko niemu Puszcza oko
może pasuje po prostu do mojego angielskiego poczucia humoru Puszcza oko

Podpis Wolę bez. Złośliwa
Powrót do góry

marko2

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 13-02-2009, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Taka odrobina folkloru politycznego na naszym rodzimym rynku Puszcza oko Potrzebny jest zawsze ktoś taki, a po klęsce Leppera stworzył się wakat Uśmiechnięta
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 24-02-2009, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wczoraj poseł Palikot po raz kolejny został tatą. Tym razem na świat przyszła córeczka - Zosia.

Cytat:
Palikot jest dumny jak paw. "Zosia! Zosia! Zosia!" - ekscytował się na swoim blogu. - Przychodzi na świat moja pierwsza córka, to wymaga czułości. Po tym wszystkim co się ostatnio działo, potrzebuję oddechu - zapowiedział.
A tak polityk wspomina sam poród, który ukradkiem podglądał przez szybkę: - Przed chwilą jeszcze jej nie było. Czekałem w sali operacyjnej, patrząc przez szybę na żonę, leżącą na stole. Lekarze i pielęgniarski w niebieskich kombinezonach wykonujący coś w rodzaju tańca, dość regularnie, wręcz rytmicznie przechodzący wokół niej, podchodzący, odchodzący, coś podający sobie.. I nagle ten krzyk - jest!

Źródło efakt.pl

Wszystkiego dobrego na szczęśliwej rodzinki. Uśmiechnięta

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

nanna2222
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 25-02-2009, 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No to gratulacje Panie pośle!

A tak na marginesie to był ostatnio w Piszu na spotkaniu z wyborcami. Chyba jego przeciwnicy wnieśli na tacy łeb świni, a on na to z tekstem: "A gdzie reszta?"

Podpis Całe moje życie to Ty - Wszystkie moje noce i dni...

18.08.2007- Nasz ślub
25.03.2009 - Narodziny naszego Synka
Powrót do góry

Ayo

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sob 07-03-2009, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jest to osoba całkowicie pozbawiona wartości, nie reprezentująca swoim zachowaniem niczego. Jednocześnie daje do zrozumienia, że w polityce nie jest ważne to kim jesteś, co umiesz itp tylko jak wielkiego błazna potrafisz z siebie zrobić. Przykre, że właśnie taki mamy rząd ;/

Podpis "Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Powrót do góry

Monsoonka

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 10-03-2009, 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No tak...DYPLOMATA z niego żaden.
Ale POLITYK popisowy Bardzo szczęśliwa

Podpis Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym - wśród tandety lśniąc jak diament...być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Polityka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7

Skocz do: