Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Pożyczanie ubrań
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
janina21

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 28-10-2007, 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uśmiechnięta Oraz nie pożyczam swojego faceta . Bardzo szczęśliwa

Podpis "Ważne są tylko te dni ,których jeszcze nie znamy"'
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Nie 28-10-2007, 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja czasem przyjaciółce z pokoju pożyczę spódniczkę. Ale to jest naprawdę rzadko. Uśmiechnięta
A jak mieszkałam z rodzicami, to często się z mamą ciuchami wymieniałam. Uśmiechnięta

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 28-10-2007, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jeśli chodzi o pieniądze, też bywały czasy, że nieraz pożyczałam mojej dobrej kolezance Uśmiechnięta

Wiecie ja jakaś dziwna jestem, ale nie wyobrażam sobie komuś nie pożyczyć, gdy jest w potrzebie (oczywiście mam tu na myśli osoby mi znane, w jakiś sposób bliskie, co do których mam pewność, że mi oddadzą w terminie). Od razu by mnie naszły myśli, że jak ja będę potrzebować, też mi nikt nie pomoże Niezdecydowana

Pamiętam jak kilka lat temu starałam się o wizę do Anglii, musiałam mieć potwierdzenie z banku, że mam na koncie dużą sumę pieniędzy Przewraca oczami
Reakcja mojej rodziny i znajomych była natychmiastowa. Każdy przelał mi na konto jakiś grosz i uzbierała się niezła suma Bardzo szczęśliwa Oczywiście następnego dnia wzięłam z banku zaświadczenie i zaraz po tym wszystko pooddawałam Uśmiechnięta

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

Kimi

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pon 29-10-2007, 18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Sama nie pożyczam (chyba, że nieraz od mamy, ale ostatnio rzadko), chyba nie mam takiej potrzeby Uśmiechnięta No oprócz np. torebki na wesele (ale to nie ubranie Uśmiechnięta ). Jak ktoś poprosi natomiast mnie o pożyczenie to raczej nie potrafię odmówić, bliskim koleżankom rzecz jasna.

Podpis Żona od 4.09.2004
Mama od 15.03.2006
Powrót do góry

*jusTynka*

PostWysłany: Czw 08-11-2007, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pożyczam ubrania TYLKO mojej siostrzyczce, a ona mi.

góra 1 -2 razy w miesiacu coś pożyczymy od siebie
Powrót do góry

Franka

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 08-11-2007, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie mam zwyczaju niczego pożyczać, jeśli czegoś z ubrań nie mam to szukam innych rozwiązań, z innymi rzeczami podobnie . Nie pożyczam również swoich rzeczy. A już najbardziej mnie złość jak na ulicy podchodzi do mnie ktoś i prosi o pożyczenie pieniędzy na chleb tudzież inne dobra materialne
Powrót do góry

madzia

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 08-11-2007, 21:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie pożyczam ubrań nikomu i sama od nikogo też nie.
Chociaż pewnie gdyby ktoś chciał coś pożyczyć to bym to rozważyła.

Podpis 06.03.2003 r. Zakochany
[*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 09-11-2007, 1:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Generalnie to nie lubie pozyczac, ale jak mnie taka najbardziejsza kumpela poprosi to bankowo nie odmowie.

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też nie przepadam za pożyczaniem, choć w skrajnych sytuacjach jestem do tego zmuszona. Jak byłyśmy młodsze z siostrą to pożyczałyśmy sobie ciuchy, ale już dawno śmy z tego wyrosły. Jakoś tak nie lubie patrzeć jak ktoś paraduje w moich ciuszkach Smutna

Nigdy też nie pożyczam auta, kosmetyków, no i FACETA!!!
Powrót do góry

alanml

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W podstawówce namiętnie pożyczałyśmy sobie ciuchy z dwiema koleżankami, w liceum tylko od siostry a teraz z mamą sobie pożyczamy.

Nie widzę nic złego w pożyczaniu ale nie może to być przypadkowa osoab.
Powrót do góry

Zuzia Fruzia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja pożyczam tylko mamie i vice versa. Nigdy nie zdarzyło mi się pożyczyć czegoś od koleżanki. Jak nie mam to trudno, ale założę tylko coś swojego Uśmiechnięta

Podpis Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić,
bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny.
(Hemingway)
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie pożyczam i nie lubię od kogoś pożyczać..
Czasem siostra mi coś z szafy brała a później się dopiero przyznawała Puszcza oko

Ale nie lubię.
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tylko siostrze-nikomu więcej Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tak samo - tylko siostrze.
Chyba dziwnie bym sie czuła w ubraniach kogoś innego. Podejrzliwa

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

Katii
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Wto 29-07-2008, 6:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też nie pożyczam ubrań. Uważam,że są moje i koniec. A poza tym to jakby coś się stało z moimi ciuchami, to byłabym zła. A różnie może być. Kiedyś z siostrą pożyczałyśmy sobie ubrania, ale teraz tego też nie robimy. Bardzo uśmiechnięta

Podpis Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5

Skocz do: