Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Pożyczanie ubrań
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 22-08-2010, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zuzka napisała:
Smaluszek ja mam siostre, ale u nas to wygladalo tak: jak ona cos potrzebowala to nie bylo problemu, ale jak ja bardzo zadko chcialam cos pozyczyc to akurat pechowo moja siostra miala w planie wlasnie to cos ubrac Puszcza oko

Hahaha u mnie jest tak samo, dlatego postanowiłam, że obiorę tę samą taktykę.
Bo chociaż nie lubię jak ktoś używa moich rzeczy, to jej pożyczam Przewraca oczami .

Kiedyś jak mieszkałam w inernacie, to chyba ze 2 razy pożyczyłam buzkę od koleżanki Śmiejąca się .

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
Esmel

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Nie 22-08-2010, 15:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam dwie mlodsze siostry i pozyczanie ubrań jest na porządku dziennym kiedy jestem w Polsce albo one u mnie . Nie przeszkadza mi to to sa tylko rzeczy a ile radochy sprawia moim siostrąUśmiechnięta

Podpis 15.01.2005 - poznalismy się
22.10.2010 - pobierzemy się
A dalej zycie dopisze:)
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 22-08-2010, 20:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Z siostrą też się ubraniami nie wymieniamy (oj bardzo rzadko), bo ja mam XS/S a ona M/L. Puszcza oko

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

ewa0302

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Nie 22-08-2010, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pożyczyłam dwa razy i więcej tego nie zrobię bo ani bluzka ani spódniczka do mnie nie wróciły do dnia dzisiejszego Diablica lub Bardzo wściekła
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Nie 22-08-2010, 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nigdy nie pożyczałam ubrań i nie będę tego robić.
Powrót do góry

Małgo

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 7:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja kiedyś pożyczałam sobie ciuchy z przyjaciółkami, teraz je bardzo rzadko widuje, ale nadal nie byłoby żadnego problemu.

Z bratową i mamą pożyczamy sobie ciuchy dość często. Nie mamy się w co ubrać to przeglądamy swoje szafy i żadna nie widzi w tym problemu. Oczywiście za zgodą. Ubrania wracają uprane i w takim samym stanie. Teraz już zdarza się to rzadko bo nie mieszkam z nimi.
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem to wasze silne poczucie własności. Przecież to tylko rzeczy.. Przewraca oczami

Podpis My heaven is with U:*
Powrót do góry

martunia_12

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nigdy nie lubiłam pożyczać rzeczy- ani od kogoś ani komuś. I tak już zostanie.

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

wiki
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 7

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś bardzo często,dziś już nie,bo nikt nie ma takiego rozmiaru. Śmiejąca się
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 20:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Z mamą sobie pożyczamy jeśli coś pasuje, mniejszy brat nawet pożycza moje stare adidasy do biegania bo mamy podobne numery Uśmiechnięta
Powrót do góry

sloneczko18195

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 24-08-2010, 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja pożyczam sobie ciuchy z moją siostrą i w zasadzie żadna żadnej się nie pyta czy może bo nam to totalnie nie przeszkadza Bardzo szczęśliwa Bardzo uśmiechnięta ale komuś innemu to nie wiem czy bym pożyczyła...Uśmiechnięta
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Wto 24-08-2010, 18:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też myslę że to tylko rzeczy i zaufanym osoba nie boję się pożyczać.

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 24-08-2010, 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie lubie pożyczać ubrań, z wyjątkiem mamy i siostry, z nimi /a w szczególności z siostrą/ często pożyczamy sobie ubrania. To tak jakbym miała 3 szafy Bardzo szczęśliwa.

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Wto 24-08-2010, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja wymieniam się ciuchami tylko z siostrą i to nie wszystkimi, bo ona ma troche inny styl Puszcza oko
Dawniej tylko przed imprezami z najbliższą przyjaciółką pozyczałyśmy sobie ciuchy Uśmiechnięta

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pozyczam Mamie i czasem i od niej cos podkradam, ale nikomu innemu nie. Kiedys pozyczalam kuzynce, zawsze jak mialam cos nowego to juz byla i prosila o pozyczenie. Niestety nie umialam odmowic... Efekt byl taki, ze ona pokazywala sie jako pierwsza w moich ciuchach, a pozniej pytano mnie czy to ja nosze pozyczone kiecki... Na szczescie teraz juz wiem jak sie obronic. Puszcza oko

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

mary31

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Czw 23-09-2010, 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja pożyczam sobie czasami ciuszki od mamy,a czasami ona ode mnie.Gdy moja bratowa wpadła do basenu w ubraniu to pożyczyłam jej swoje.Mam też przyjaciółkę z którą wymieniamy się ciuszkami gdy idziemy na jakąś imprezę.

Podpis MIŁOŚĆ nie istnieje w sobie ale w Nas.Jest Naszym osobistym dziełem!
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Skocz do: