Wysłany: Sob 27-10-2007, 19:31 Temat postu: Pożyczanie ubrań
Czy zdarza się wam pożyczać ubrania od kogoś albo komuś?
Ja tego nie cierpię. Może jestem przewrażliwiona, bo zauważyłam że dla niektórych dziewczyn nie stanowi to żadnego problemu.
Za każdym razem gdy muszę odmówić, czuję się niezręcznie, chociaż nie wiem czemu, bo chyba mam do tego prawo.
Jak byłam nastolatka, nie miałam swojej kasy, to z kolezanka (od serca) zawsze sie zamieniałysmy.Teraz tego nie ma.Pozyczyłabym siostrze bez problemów, ale nie ten rozmiar, przyjaciólce, ale dalszej osobie nie.Mówie tu o bluzeczce lub spodniach.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Mar 2006 Pochwał: 4 Posty: 7410 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 27-10-2007, 22:15 Temat postu:
W czasach szkoły średniej często pożyczałyśmy sobie z przjaciółką wzajemnie ciuchy Chodziłam nawet w jej butach 2 numery za dużych Jakoś nie stanowiło to dla mnie wtedy problemu
Teraz trochę to się zmieniło, chociaż gdyby jakaś moja dobra koleżanka lub siostra poprosiły mnie o pozyczenie czegoś, chyba bym nie odmówiła. Oczywiście nie dotyczy to butów.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9298 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 28-10-2007, 10:18 Temat postu:
W liceum często pożyczałam ciuchy przyjaciółce, a ona mi- ale tylko najbliższej przyjaciółce, której mogłam ufać. A teraz nie pożyczam od kogoś i sama też nie Jestem z Wami chytrusy
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5Następny
Strona 1 z 5