| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gwiazdeczka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 21 Cze 2007 Pochwał: 3 Posty: 3295 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: Czw 17-01-2008, 19:23 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Gwiazdeczka

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 21 Cze 2007 Pochwał: 3 Posty: 3295 Skąd: Koszalin
|
Wysłany: Sob 26-01-2008, 10:57 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosalinda

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 16 Kwi 2007 Pochwał: 7 Posty: 3344 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 26-01-2008, 17:48 Temat postu: |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gwiazdeczka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rosalinda

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 16 Kwi 2007 Pochwał: 7 Posty: 3344 Skąd: Warszawa
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
cytrus

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sylla

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 30 Wrz 2008 Posty: 2050 Skąd: ........
|
Wysłany: Pią 17-10-2008, 11:25 Temat postu: |
|
|
Nie miałam takich problemów osobiście.
Moja koleżanka natomiast tak.
Stwierdziła ,że laptop jej padł.oddała go do serwisu.odesłali go dopiero po miesiącu.Rzekomo naprawiony.Niestety nadal nie mogła go uruchomić.
Była w szoku.Wpadam na pomysł ,żeby podładować go moim kablem.no i udało się .Okazało się ,że zasilacz jest zepsuty.
koleżanka dokupiła nowy kabel z zasilaczem i wszystko już gra  |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maja_82

Zodiak:  Zodiak chiński:  Dołączyła: 17 Maj 2010 Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Posty: 2045
|
Wysłany: Pią 30-07-2010, 18:20 Temat postu: |
|
|
Witam,
Czy ktoś z Was ma laptopa Asusa i czy ma z nim jakieś problemy, pisałam już kilka krotnie na dziennym, że mam spore problemy z tym komputerem.
Zakupiłam go pod koniec września 2009 roku bez oprogramowania, ponieważ w domu mamy internet z Orange i modem przystosowany do XP, więc taki system został mi zainstalowany. Wszystko było ok, sprawdzał się bez zarzutów, ale jakiś miesiąc temu zaczął się grzać i sam wyłączać, nie działały również wejścia usb. Skoro komputer jest na gwarancji więc z niej skorzystałam, odesłałam go do serwisu z opisem co się dzieje, w czwartek został mi odesłany z informacją co zostało wymienione i został zainstalowany system Windows 7, ale wejścia usb nie działają. Cóż w poniedziałek pozostaje mi znów go odesłać, jestem załamana bo używam go w pracy, szef dostaje już białej gorączki że na moim zastępczym wielu czynności nie można wykonać. |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|