Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Przedłużanie rzęs
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Makijaże
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hej a może wrzucicie jakies fotki takiego przedłużania rzęs?

Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda i czy warto wydawać kasę Puszcza oko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Szczerze? Za taka kase to ja wole wydac na porzadna maskare. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jestem ciekawa czy to nie jest lepsze niz taka dobra maskara Puszcza oko
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Van'yess napisała:
Ja jestem ciekawa czy to nie jest lepsze niz taka dobra maskara Puszcza oko

Nie wiem czy jest lepsze ale ja wole zrobic henne i kupic super maskare. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

Eassy

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Z pewnością wygodniejsze i jak to stwierdziła moja własna mama (uczulona na szereg maskar):- jeszcze nigdy nie obudziłam się taka ładna Uśmiechnięta

Co do obaw, że odpadną: prawidłowo doklejone rzęsy z pewnością nie odpadną, należy jedynie pamiętać by omijać ich okolice podczas smarowania twarzy tłustymi kremami i zmywać tonikami nie zawierającymi tłuszczu, gdyż ten rozpuszcza wiązanie kleju.

Raz w miesiącu wskazane jest ich dopełnienie gdyż wypadają wraz z naturalna rzęską kiedy kończy się jej okres wzrostu.

Profesjonalista powinien również dobrać odpowiednią długość i grubość rzęsy sztucznej aby nie obciążać zbytnio rzęs naturalnych.

Dodam, że sama noszę sztuczne rzęsy od ponad 2 lat, 2 razy w tym czasie je ściągałam i moje rzęsy nie ucierpiały.
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Eassy a mozna wiedziec ile Cie to kosztowalo przez te 2 lata?

Ja tez mam alergie na wiele maskar, ale tak dlugo szukalam az znalazlam. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

Van'yess
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja z kolei nie mam uczulenia na dobre maskary, rzęsy tez mam ok, ale jeśli dałoby sie mieć lepsze to zastanowiłabym sie nad takim rozwiązaniem Puszcza oko
Powrót do góry

Eassy

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aplikacja całych rzęs 200pln, każde dopełnienie, w moim przypadku raz na 5 tygodni 100pln.

Uważam, ze cena jest porównywalna z założeniem akryli czy żeli na paznokcie.

Dodam, że solarium, sauna, wyjazd na narty czy w ciepłe kraje bez rozmazanego tuszu + zaoszczędzony czas wynagradzają koszta.

No i tuszem nigdy nie osiągniemy efektu pięknie, równo podkręconych rzęs 24h/dobę Uśmiechnięta

Powrót do góry

Aniuuutek

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Pon 16-08-2010, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja od natury dostalam dlugie,czarne i podkrecone Bardzo szczęśliwa Wiele osob nie wierzy mi,ze mozna miec naturalne takie rzesy.Moja szwagierka za uzupelnienie po 1,5mc placi 150 zl Zszokowana
A najbardziej mnie cieszy,ze moja corka,wyssala z mlekiem takie rzesy po mnie,nie ma osoby ktora by sie nie zachwycala jej rzesami Bardzo szczęśliwa
Dobra juz sie nie chwale Bardzo uśmiechnięta

Podpis "Jestem tym kim (czym) jestem. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi."

Moje szczęście 07.01.2008
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Sro 23-03-2011, 9:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zuzka napisała:
Szczerze? Za taka kase to ja wole wydac na porzadna maskare. Puszcza oko

Jak się ma krótkie rzęsy, to żadna maskara ich wydłuży tak, żeby były porównywalne z tymi zakładanymi u kosmetyczki.

A ja wczoraj spełniłam swoją zachciankę i kupiłam kupon za 98 zł Bardzo uśmiechnięta na przedłużenie rzęs Uśmiechnięta.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 25-03-2011, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jak przedłużam, to mam o wiele dłuższe i gęstsze niż na zdjęciu (co najmniej 3 - 4 razy). Te są cieńsze chyba i rzadziej nakładane.
Ja lubię przedłużać i budzić się z rana z rzęsami do nieba i od razu czarnymi, sama mam białe Uśmiechnięta.
Chociaż wiem, że kiedyś trzeba będzie je zdjąć, to jednak fajnie jest osiągnąć taki efekt Uśmiechnięta.

Podpis 27.06.2008 - 2009,2010,2011 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

PostWysłany: Pią 25-03-2011, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Landrynko a co jaki czas je uzupełniasz?

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

Vacanza.

PostWysłany: Pią 25-03-2011, 14:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja postanowiłam, że przedłużę sobie na ślub i już nie mogę się doczekać efektu. Śmiejąca się
Powrót do góry

mrowka84

Zodiak chiński: Szczur
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 30-05-2011, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja interesowałam się przedłużaniem rzęs, ale kosmetyczka mi odradziła, bo powiedziała, że szkoda moich naturalnych, bo też są ładne, a przy przedłużaniu naturalne jednak się niszczą i wypadają. Niezdecydowana
Powrót do góry

rivana_30

PostWysłany: Sro 15-06-2011, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Przedłużanie i zagęszczanie rzęs 250 pln. Warszawa_Mokotów. Szczegóły na PW.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Makijaże Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7

Skocz do: