Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przeklinacie czy nie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Staram się nie klnąć,chociaż czasami mi się zdarzy,ale to sporadycznie.Poprostu przekleństwa jakoś dziwnie brzmią w moich ustach,wręcz śmiesznie. Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Dyskretna.pl bielizna
irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 4:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Magdaleno w moich ustach tak samo;P Ostatnio specjalnie przeklnęłam tak potrzebowałam do kontekstu to mój A. powiedział że strasznie dziwnie i śmiesznie brzmi jak ja to wypowiadam.

Podpis "Moja muzyczna historia daje mi siłę i ideały."

DJ RUSH
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

aurinko

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 4:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie się ostatnio częściej zdarza jak prowadzę i doprowadzają mnie do szału niektórzy kierowcy. Wściekła

Podpis ♥ 3.04.09 | 10.05.09 ♥
Powrót do góry

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 24-01-2010, 3:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie to już jest na poziomie tragedii i rynsztoka. I żadna terapia nie działa.
Chyba muszę po prostu język obciąć sobie...

Podpis 'My mental dishes are finally clean'
Powrót do góry

turkuswe85

Zodiak: Lew

PostWysłany: Nie 24-01-2010, 6:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Odkąd wyszłam za mązzdarza mi się klnać... Zakłopotana

Podpis Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę.
— Paulo Coelho
Powrót do góry

candy201

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Staram się nie przeklinać jednak są takie sytuację że są one ( przekleństwa ) najlepszym narzędziem językowym żeby dodać oddźwięk sytuacji.
Powrót do góry

MalinowaMamba

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sro 17-03-2010, 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja przeklinam okropnie, ale tylko przy znajomych bo przy rodzinie to nigdy Złośliwa Poza tym to niektóre słowa bardziej nie mogą mi przez gardło przejść niż przekleństwa Przewraca oczami

Podpis "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Malutka Gwiazdka

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 22-03-2010, 23:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi też się zdarza, jak większości Puszcza oko

Podpis Nie ma nic trafniejszego nad umiejętność kochania się wzajemnie przez całe życie. Serduszko
Kocham Cię Zakochany
Powrót do góry

Gizmowa

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sob 27-03-2010, 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czasem bardziej, czasem mniej, różnie to bywa Puszcza oko

Podpis 05.06.2010r Pan Mąż i Pani Żona Zakochany
Powrót do góry

alfa

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 29-03-2010, 9:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

dobre Bardzo szczęśliwa i jakie prawdziwe. mi niestety zdarza się przeklinać, czasem aż za bardzo i próbuję się hamować Uśmiechnięta
Powrót do góry

CriticalError

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 29-03-2010, 15:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak na dziewczyne to często mi sie zdarza Zakłopotana no ale staram sie powtrzymywać Puszcza oko tylko poprostu czasem się nie da ;P

Podpis Pewnego Przyjaciela Poznasz w Niepewnej Sytuacji.
Powrót do góry

katrina

PostWysłany: Pon 05-04-2010, 21:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Na psa mi sie zdarza....zreszta on wtedy jest posłuszny, najwidoczniej zna parę magicznych słow Puszcza oko
Powrót do góry

arowa

Zodiak: Waga

PostWysłany: Czw 08-04-2010, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie się raczej nie zdarza przeklinać, jakoś tak wydaje mi się, że kiepsko to wygląda, jak kobieta zacznie kląćUśmiechnięta Wiadomo, czasem jak się mocno wkurzę to mogę przekląć ale to tylko z nerwów. I średnio lubię jak inne dziewczyny przeklinają. U facetów też w sumie za tym nie przepadam:)
Powrót do góry

Zatroskana01

Zodiak: Baran

PostWysłany: Czw 08-04-2010, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja przeklinam... Ostatnio rzadko, ale mam takiego brata powalonego, że przy nim trudno nie przeklinać. Ma tylko gimnazjum i uważa się za najmądrzejszego Uśmiechnięta
Powrót do góry

lady_jagodka

Zodiak: Waga

PostWysłany: Pią 09-04-2010, 21:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedy przeklinalam jak szewc, pozniej prawie wcale, a teraz troche, tak od czasu do czasu hehe.

Podpis "Pierwszym ciosem wymierzanym człowiekowi, bywa czasem tylko słowo."
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Plotki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Następny
Strona 11 z 12

Skocz do: