Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Rano trzeba wstać... a się nie chce
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
just-in-time

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja chodzę spać bardzo późno - ok. 1-3, wstaję ok. 10-11. W roku akademickim z kolei o 24-1, a wstaję w miarę potrzeby Puszcza oko. Nie narzekam póki co i wysypiam się bezproblemowo:).

Podpis Serduszko 18.10.2008
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 02-09-2010, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

szarotka_ napisała:
Ja ostatnio działam jak zegarek i budzę się przed moim dzieckiem. Hormony zdecydowanie robią swoje i nie potrzebuję ani kawy, ani wspomagania. Choć generalnie lubię sobie pospać.

Dziś już potrzebuję wspomagania. Przewraca oczami

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 5:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi się udało wstać tylko 10 minut później niż zamierzałam;).

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 5:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Musze sie pochwalic, ze udalo mi sie calkowicie zmienic rozklad dnia. Teraz nie wstaje juz o 11, a o 6.30, najpozniej o 7. Bardzo szczęśliwa
Moja motywacja jest polowek, a takze fakt, ze dzien robi sie tak cudownie dlugi... Kiedys nie dzialalo, teraz dziala rewelacyjnie.
I jeszcze jedno, najlepiej mi sie wstaje od razu po przebudzeniu, kazda chwila leniuchowanai w lozku zniecheca mnie do wstania.

Dokladnie tak samo u mnie, teraz jak mi sie "uda" pospac dluzej to potem mam strasznie rozbity dzien. Puszcza oko

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 7:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zuzka napisała:
Dokladnie tak samo u mnie, teraz jak mi sie "uda" pospac dluzej to potem mam strasznie rozbity dzien. Puszcza oko

Ja mam tak samo Uśmiechnięta . 8 to już za późno, najlepiej 5- max 7.

Ps. Nic nie działa bardziej pobudkowo niż telefon z pracy.

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 7:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

MeYa napisała:
Ja mam tak samo Uśmiechnięta . 8 to już za późno, najlepiej 5- max 7.

Ps. Nic nie działa bardziej pobudkowo niż telefon z pracy.

Ja wstaje 6.15, dzispospalam do po 9 i nie moglam sobie miejsca znalezc. Bardzo szczęśliwa

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry

sylla

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 9:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Oj mnie to sie teraz zaczęła jazda. Zapisałam Majcie do przedszkola no i nie dość , że Maja musi wcześnie wstawać to i mnie to oczywiście też dotyczy. Dwa dni szło nam sprawnie ale dzisiaj to już był zgrzyt.
Może jakoś wpadniemy w ten rytm wstawania i będzie git. Najgorzej dla dziecka bo to w sumie teraz dopiero sie zrobi zimno a ja sobie wymyśliłam , ze trzeba ja zrywać. Czasami mam wyrzuty sumienia...

Podpis Przeciwności losu uczą mądrości, powodzenie ją odbiera.
Powrót do góry

Samurajka

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Czw 09-09-2010, 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kładę się spać koło północy, ale wolałabym wcześniej, a wstaję ok 7.00, choć wolałabym wcześniej, ale jakoś nie potrafię inaczej ustawić dnia, muszę nad tym popracować.
Powrót do góry

aurinko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Czw 09-09-2010, 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja znowu się wbiłam w rytm wstawania między 8 a 9. ALe muszę się pilnować. Niestety jesień przyszła i jest ciężko.

Podpis 03.04.2009 | 10.05.2009 | 06.12.2011

"Sukces jest sumą małych wysiłków powtarzanych dzień po dniu." - Collier
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Czw 09-09-2010, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

sylla napisała:
Oj mnie to sie teraz zaczęła jazda. Zapisałam Majcie do przedszkola no i nie dość , że Maja musi wcześnie wstawać to i mnie to oczywiście też dotyczy. Dwa dni szło nam sprawnie ale dzisiaj to już był zgrzyt.
Może jakoś wpadniemy w ten rytm wstawania i będzie git. Najgorzej dla dziecka bo to w sumie teraz dopiero sie zrobi zimno a ja sobie wymyśliłam , ze trzeba ja zrywać. Czasami mam wyrzuty sumienia...

Ale Mała ma dzięki temu kontakt z rówieśnikami i z pewnością z perspektywy czasu okaże się, że warto było wstawaćUśmiechnięta

Ja ostatnio mam problem, żeby obudzić się nawet na 9. Brak słońca dosłownie wpycha mnie w łóżko.

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Namiastka

Zodiak: Byk

PostWysłany: Pią 10-09-2010, 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No wlasnie taka pogoda jesienna nie napawa optymizmem do wstawania wczesnego....ale ja mam przymus - musze wstawac o 6 do pracy, wiec na narzekanie i przeciaganie czasu za bardzo nie ma ;P
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

smile

PostWysłany: Wto 21-09-2010, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja lubię wstawać rano, kiedyś miałam odwrotnie - żyłam praktycznie nocami, nawet wracałam ze szkoły, kładłam się spać i wstawałam nocą bo inaczej nauka mi " nie wchodziła"Uśmiechnięta
Ale wszystko się zmienia wraz z dziećmi;)
Powrót do góry

Marlenn

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Wto 21-09-2010, 9:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziś śniły mi się jakieś głupoty i zaspałam.Ostatnio tak przyzwyczaiłam się, że maks chodzę spać o 23. Z rannym wstawaniem zawsze miałam problem niezależnie o której się położyłam,więc się nie wypowiadam.Kocham spać!

Podpis Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem...
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Wto 21-09-2010, 10:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja dzięki panom robotnikom, którzy remontują mój blok o 7. rano zrywam się na równe nogi Bardzo szczęśliwa Pozdrawiam panów!

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

na-sen

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sob 25-09-2010, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Też tak mam.
Najczęściej proszę innych, żeby do mnie dzwonili rano, jeśli sami wstają i nie dali mi spokoju, dopóki nie rozwiążę zagadki, etc. Złośliwa W sensie, dopóki nie będę przytomna.

Rzucam też komórkę (budzik) w najdalszy kąt od łóżka, muszę po niego wstać, żeby go wyłączyć.

Nastawiam budzik na parę godzin, żeby mi zadzwonił parę razy (rozbudzić się).
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: