Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Rihanna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 08-03-2010, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wizualnie mi sie nie podoba, plyty bym nie kupila, ale piosenka Rude Boy wpadla mi w ucho i czasem sobie wlacze.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
Perfacja

PostWysłany: Pią 12-03-2010, 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziś dopiero pierwszy raz wsłuchałam się w słowa jej najnowszej piosenki. Hmmm... ostro. Fajne! Bardzo szczęśliwa

Come here rude boy (boy) can you get it up?
Come here rude boy (boy) is your big enough?
Take it take it, Baby Baby, Take it, Take it, love me, love me (x2)

Tonight Ima let you be the captain, tonight Ima let you do your thing, yeah.
Tonight Ima let you be a rider, giddey up giddey up giddey up babe. tonight Ima let it be fire, tonight Ima let you take me higher. Tonight baby we could get it on yeah, we could get it on yeah.

Do you like it ?
boy I want want want watchu want want want
Give it to me baby like boom boom boom
What I want want want is what u want want want.. Nah nahhhhhhhh !

[Chorus]

Tonight Ima give it to ya harder. Tonight Ima turn ya body out. Relax let me do it how I wanna If you got it I need it and Ima put it down. Buckle up Ima give it to ya stronger
Heads up, we could go a little longer
Tonight Ima get a lil crazy, get a lil crazy baby..

Do you like it ?
boy I want want want watchu want want want
Give it to me baby like boom boom boom
What I want want want is what u want want want.. Nah nahhhhhhhh !

[Chorus]

I like the way you touch me there, I like the way you pull my hair. Babe if I dont feel it I aint faking, no, no (oh no)
I like when you tell me kiss you here, I like when you tell me move it there. So get it up, time to get it up, you say you a rude boy, show me what you got now. come here right now

Take it take it, Baby Baby, Take it, Take it, love me, love me
[Chorus]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 12-03-2010, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Rihanna będzie w przyszłym tygodniu w Glasgow. Moja siostra ma kupione bilety. Uśmiechnięta

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

niuńka

PostWysłany: Sro 31-03-2010, 6:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubię,mniej więcej na takim poziomie jak Lady GagęUśmiechnięta
Fajne ma piosenki,ostatnio szczegolnie w ucho wpadła mi "Rude Boy" - cały czas jej słucham:)

No i ma fajne tatuaże,chociaz mysle ze kiedys (na poczatku kariery)wygladała o niebo lepiej.

Podpis 6 grudnia 2007r :*
Since this December my life is changing.
Powrót do góry

caathy

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Sro 14-04-2010, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

"Rude Boy" to świetna piosenka i ostatnio słucham jej non stop, ale niestety to chyba jedyny utwór z nowej płyty który mi wpadł w ucho (jeszcze umiarkowanie "Hard"). Poprzednia płyta o niebo lepsza, a moim zdaniem jej pierwszy krążek miał świetny styl (np.: "Let Me"). Uśmiechnięta A ten nowy drapieżny wygląd niezbyt do niej pasuje, a jej fryzura w ogóle mi się nie podoba Niezdecydowana
Powrót do góry

brunecia

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Nie 12-12-2010, 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hmm ładna, zgrabna, ma fajne piosenki. Jak dla mnie super Uśmiechnięta .
Powrót do góry

Agasia

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 30-06-2011, 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi tez bardzo się podoba Rude Boy - zawsze jak to włączam chce mi się tańczyć Uśmiechnięta. Podoba mi się też Te Amo (teledysk też jest super!) i teraz ta ostatnia S&M (czy jakoś tak jest ten tytuł). Fajny ma głos.
Powrót do góry

dzastek
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 01-07-2011, 6:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja bardzo, bardzo lubię jej piosenki. Słucham jej bardzo często, o ile nie codziennie. Złośliwa Obecnie moim głównym cele jest zdobycie biletów na jej koncert 6 grudnia w Łodzi. Bardzo szczęśliwa
No i jest bardzo ładna. Złośliwa
Powrót do góry

zania112
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 8

PostWysłany: Pią 01-07-2011, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś bardzo mi się podobało, jako kobieta. Np. jej wizerunek w SOS. A teraz moim zdaniem wygląda tandetnie. Jednak jej głos bardzo mi się odpowiada.

Podpis Nadzieja- marzenia i oczekiwania zwinięte w jedną paczkę.
Powrót do góry

justinkowa

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Wąż
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 15-07-2011, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Menju napisała:
Życzę jej szczęścia i pomyślności oraz jak najwolniejszych oznak procesu starzenia, tudzież dalszego rozwoju Photoshopa, Corela i innych programów DTP, cyfrowej obróbki dźwięku, etc., które pomogą rozwijać menedżerom wspomnianej, miłej skądinąd, wizualnie kobiety, jej błyskotliwą karierę . Śmiejąca się

Podzielam uwagę kolegi Uśmiechnięta.

Podpis Żyję chwilą. Lubię to.
17.01.2010- tak. Zakochany
Powrót do góry

sasentka

PostWysłany: Pią 19-08-2011, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

ja ja podziwiam bo się wybiła i bardzo dobrze. Ale osobiście jej nie lubie. denerwuje mnie jak każdy facet zachwyca się jaka ona jest piękna jak ma makijaż a tak naprawdę dużo się od nas nie różni ma duże nogi miała małe piersi (bo teraz ma już implanty) a gdy nie ma makijażu jest przeciętną kobietą. media robią z niej nowe bóstwo i to mnie drażni. a laleczce woda sodowa uderza do głowy i ostatnio została wyproszona z hotelu za palenia marihuany i uruchomienie alarmu przeciwpożarowego. ale mimo mojej złości na cały ten cyrk robiony przy tej dziewczynie podziwiaam ją i uważam że ma ładny głos
Powrót do góry

Karinka88

PostWysłany: Sro 23-11-2011, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Teraz jest mi objętna. Lubiłam ją bardzo w 2006 roku, kiedy jeszcze nie była aż tak znana. Wtedy miała i super piosenki, takie chilloutowe lekko
i świetnie wyglądało. Czuć było ten egzotyczny charakter.
Powrót do góry

Linka

PostWysłany: Czw 24-11-2011, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś była interesującą piosenkarką a teraz gdy zrobiła sporo hałasu koło siebie przestała mnie interesować. Nigdy tak na prawdę mnie nie interesowała ani nawet jej piosenki, chociaż teraźniejszą "We found love" lubię. Co do niej jako osoby - nie przepadam.

Podpis Plany...Zakochany
Powrót do góry

frania

PostWysłany: Czw 24-11-2011, 20:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie przepadam za tą piosenkarką. Niestety bardzo się zmieniła... Chciałabym ją znów widzieć taką jak na początku swojej drogi(świetne utwory), wtedy dziewczyna miała poukładane, miała klasę. Teraz widać, że się trochę pogubiła, ale zawsze można wyjść na prostą nieprawdaż?
Ostatnio zobaczyłam jej kontrowersyjny teledysk "We find the love". Emisji tego teledysku zabroniono w krajach muzułmańskich i we Francji. Co wy o tym myślicie?Czy w Polsce też powinni się nad tym zastanowić?
Szczerze powiem, że jak ja go pierwszy raz ujrzałam to byłam zniesmaczona, ale to moje zdanie. Ciekawa jestem co Wy myślicie?
Powrót do góry

dzastek
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 24-11-2011, 20:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

sasentka napisała:
(...) a tak naprawdę dużo się od nas nie różni ma duże nogi miała małe piersi (bo teraz ma już implanty) a gdy nie ma makijażu jest przeciętną kobietą.

Przecież to też człowiek. Złośliwa

frania napisała:
Ostatnio zobaczyłam jej kontrowersyjny teledysk "We find the love". Emisji tego teledysku zabroniono w krajach muzułmańskich i we Francji. Co wy o tym myślicie?Czy w Polsce też powinni się nad tym zastanowić?

Ja nie widzę w tym teledysku nic kontrowersyjnego. Bywały gorsze. Złośliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: