Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Rodzeństwo
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> O rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Czw 20-08-2009, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie tylko w tym wieku, ja mam brata co ma 37 lat i ciagle mnie traktuje jak dziecko a mnie to juz wkurza... i sam naprawde zachowuje sie gorzej niz dziecko.

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
gosiak40

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Pią 28-08-2009, 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Miałam 2lata młodszego brata...oczywiście kłóciliśmy się okropnie i biliśmy ,aż mi teraz wstyd, jak o tym pomyślę a najgorsze było to,że kiedyś mi powiedział,że byłoby fajnie gdybym umarła.Odgryzłam się,że ja bym miała fajnie gdyby on umarł...miałabym pokój tylko dla siebie i wszystko byłoby dla mnie, i nie musiałabym sie z nikim dzielić.Brat zginął w wypadku,po jakimś czasie uświadomiłam sobie,że jego nie ma i wcale mi tak dobrze nie jest ,i miałam długo poczucie winy,że tak do niego powiedziałam. Bardzo smutna .
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

martunia_12

PostWysłany: Sob 29-08-2009, 9:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam starszą o 4 lata siostrę. Kiedyś w ogóle nie mogłyśmy dojść do porozumienia ale to minęło gdy dorosłyśmy. Teraz mamy dobry kontakt tylko bardzo rzadko się widzimy bo mieszkamy daleko od siebie Smutna
Powrót do góry

Mayurri

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Sob 29-08-2009, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam brata o trzy lata młodszego ode mnie. Jak się dogadujemy? Wydaje mi się, że z czasem coraz lepiej. Wiadomo, jak byliśmy mali to tłukliśmy się na potęgę. Ale to on zaczynał Bardzo szczęśliwa Teraz jak już mieszkamy osobno to jest bardzo fajnie między nami.
Wiem, że on mnie zawsze obroni. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Małgo

Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 02-09-2009, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam dwóch braci: jeden starszy o 2 lata, drugi młodszy o 3 lata. Ze starszym zawsze się tłukłam, aż nas rozdzielać musieli, z młodszym nigdy. Teraz z młodszym mam świetny kontakt, ze starszym całkiem dobry. Nie ma to jak mieć braci:) chociaż zawsze chciałam mieć też siostrę... teraz kiedy moj brat się ożenił i mieszka ze swoją żoną w naszym domu, to ona jest dla mnie taką "przyszywaną" siostrąUśmiechnięta
Powrót do góry

basia

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 03-09-2009, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam dwie siostry i są cudowne. Zawsze mogę na nie liczyć i są moimi przyjaciółkami. Choć czasami się kłócimy i tak po chwili jest ok, zawsze jesteśmy wobec siebie szczere, czasami aż do bólu i nie ma dla nas tematów tabu.
Powrót do góry

NIKITA

Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pią 04-09-2009, 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A czego nie cierpicie jakich wad w swoim rodzenstwie ?

"Mamczenia" u mnie.. Czyli radzenia, ze oni wiedzą lepiej ...

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Blondynka

PostWysłany: Czw 17-09-2009, 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam młodszego o 3lata brata.
Tak średnio się z Nim dogaduję, bo on ma teraz buntowniczy wiek Uśmiechnięta
Powrót do góry

Amira85

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Byk
Użytkownik zbanowany
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 20-09-2009, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam o dwa lata młodszego brata. Nie wyobrażam sobie bez Niego życia. Kiedyś jak byliśmy dziećmi wiadomo... kłótnie były, szarpaniny i przepychanki. Jednak najgorzej było jak zaczęliśmy dorastać. Potrafiliśmy się do siebie nie odzywać dniami. Kiedyś się pokłóciliśmy (dziś nie pamiętam o co, ale pewnie o jakąś bzdurę) i nie odzywaliśmy się półtora miesiąca. Później mamusia nas pogodziła przed Wigilią.
Teraz... Choć nie mamy kontaktu na co dzień- nie mieszkam w domu- to wiem, że zawsze mogę na Niego liczyć i że zrobiłby dla mnie wszytsko.
Nie wyobrażam sobie nie mieć Go!! Uśmiechnięta

Podpis "Potykając się, można zajść daleko. Nie wolno tylko upaść i nie podnieść się!"
Powrót do góry

machiato

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Wto 06-10-2009, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak ciepło piszecie o swoim rodzeństwie. Ja mam 4 rodzeństwa starsze siostry (o 10 i 7) i młodszego brata o 3 i siostrę 6 lat. U nas nie jest tak pięknie. Z tymi starszyni mam kontakt minimalny chociaż są blisko i mogę często ich odwiedzić a z tymi młodszymi sporadyczny i telefoniczny mieszkają w innym kraju,
Tak wogóle uważam że to zależy od ludzi jak mają podobny zainteresowania i nie robia sobie świństw to z kim jak nie z rodzeństwem się dogadać. Wiem ze na tych młodszych mogę liczyć pomogą. Co do starszych obawiam się ze częściej czekają na jakieś przysłowiowe powinięcie nogi. Wybaczcie ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić,javascript:emoticon('Smutna')
Powrót do góry

joleczka

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 20-11-2009, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam brata młodszego od siebie o 1,5 roku i siostrę młodszą od siebie o 7 lat. Z bratem zawsze miałam dobry kontakt, jak byliśmy dziećmi to wiadomo czasem były zgrzyty między nami ,jakieś kłotnie o głupoty ale zawsze staliśmy za sobą murem i tak jest do dzisiaj, chociaż nie widujemy się często ponieważ dzieli nas 700 km, ale staramy się jak najczęsciej do siebie dzwonić i spotykać się tak często jak tylko jest to możliwe Bardzo uśmiechnięta ,Natomiast z siostrą mam już gorszy kontakt , staramy się dogadywać ale z tym różnie bywa ,moja siostra jest raczej konfliktową osobą i nie da się z nią w zgodzie zbyt długo wytrzymać Złośliwa
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pią 20-11-2009, 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam brata. (Nie wiem, czemu jeszcze o nim nie pisałam). Jest 5 (prawie 6) lat młodszy. Kiedyś go nie znosiłam, bo chciał robić to, co ja i musiałam go ciągle pilnować. Teraz jesteśmy dobrymi kumplami.

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

zielonooka66

PostWysłany: Sro 09-12-2009, 17:18    Temat postu: Obserwacja Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No coz ja nie mam rodzenstwa chociaz zawsze go pragnelam Bardzo szczęśliwa Ale gdy obserwuje swoje pociechy a mam i starsze i mlodsze Bardzo szczęśliwa to nieraz az zapiera dech w piersi,Raz sie kochaja i daly by sie pokroic jedno za drugie a za pol godziny malo sie nie rozszarpia o lantrynka np Bardzo szczęśliwa Ale z najstarsza siostra ktora juz ma rodzine i mieszka oddzielnie maja super kontakty i tesknia za nia Mysle ze rodzenstwo jest nam potrzebne bez niego zycie jest nudne Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Całkiem_Zwykła

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pią 11-12-2009, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam czworo rodzeństwa - 3 siostry i 1 brata Uśmiechnięta

Jeśli chodzi o nasze stosunki to bywało różnie heh ale to pewnie też kwestia tego, że najstarsza siostra jest odemnie prawie o 20 lat starsza...a ja jestem najmłodsza.
Najwięcej czasu spędziłam jednak z bratem ufffff to był gorący okres haha
Bicie, wyzywanie - ogólnie ścieżka wojenna Uśmiechnięta Natomiast teraz jest już inaczej, wszyscy mamy swoje rodziny jakoś chyba tak poważniej do siebie podchodzimy, ale mimo wszystko dla nich zawsze jestem "Natalka"
Fajnie jest mieć rodzeństwo!!
Chciałabym żeby moja Julcia miała jeszcze braciszka.

Podpis =5 maj 2009 - Córunia- Julka= :*

=16 październik 2010 - Nasz Dzień= :*
Powrót do góry

fef

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sob 12-12-2009, 1:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam brata młodszego o 10 lat. Zawsze świetnie się dogadywaliśmy i tak jest do teraz. Kiedy byłam młodsza a on całkiem malutki, matkowałam mu, teraz jesteśmy przyjaciółmi i nasze wygłupy ujmują mi lat. Puszcza oko

Podpis Przyjaciele są jak anioły, podnoszą, gdy Twoje skrzydła opadają...
04.11.2003 dziecko 15.07.2009
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> O rodzinie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 6 z 10

Skocz do: