Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Rodzina dobra na zdjęciu...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> O rodzinie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Katii
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 8:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że dobrze robisz skupiając się na swojej rodzinie. Uśmiechnięta Bo ważne jest to, żebyś była szczęśliwa, a nie cały czas zamartwiała się innymi. I przyjdzie może kiedyś taki dzień, że wszystko się zmieni na Twoją korzyść, bo czasami tak bywa. Uważam , że Twoja "rodzinka" jest zła , bo straciła kogoś kim się wyręczali. I dobrze, bo skoro nie doceniają tego kto coś dla nich robi, to niech sobie radzą sami. Nie potrzebujesz ich łaski , a poza tym myślę, że takie odizolowanie dobrze Ci zrobi i wyjdzie na dobre. Uśmiechnięta

Podpis Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
ewa0302

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 23-08-2010, 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie przejmuj się ja tez jestem czarną owcą w rodzinie bo mam prawie zawsze odmienne zdanie od reszty.. Teraz np najstarsza siostrzyczka której nie pamiętam bo miałam rok jak wychodziła za mąż.... Urwała kontakt z nami na ponad 18 lat mimo ze mieszka 5 km od nas i nagle przypomniała sobie ze ma rodzinę - dlaczego?? bo ma problemy finansowe... zażądała od Taty działki. mama płacze bo siostrunia wróciła do domu, ojciec przepisuje jej działkę a mnie szlak trafia na to jacy są ślepi.
No ale to ja jestem ta zła bo z nią nie rozmawiam i nie mówię jej "cześć"
Trzeba to ze tak powiem olać i myśleć o sobie nie znalazłam innej recepty na humorki rodziny, może jak zobaczą ze nie dajesz sobie w kasze dmuchać to coś do nich dotrze Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> O rodzinie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: