emu jeszcze nie mogę zareklamować bo używam go dopiero od dwóch dni.
Wyrobiłam sobie karte rossne i mam znizki na dzieciece produkty .
Czasem mają fajne promocje na tą kartę. Mój najlepszy deal to było duże Oilatum za pół ceny. Warto śledzić promocje.
Jedyny minus jest taki,że nie używana przez jakiś czas karta wygasa. Ale zawsze można wyrobić bezpłatnie nową .
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 8565 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Pią 23-10-2015, 18:44 Temat postu:
Sun ja jeszcze przez chwilę mam 10% zniżki . Bo karta jest chyba ważna do ukończenia przez dziecko 3r.ż. (jeśli dobrze pamiętam ).
W ogóle cała seria Babydream jest bardzo dobra- nie ma złych składników, niczego sztucznie ulepszającego, żadnych zapychaczy itp. Można brać prawie w ciemno .
Podobno jeszcze się zastanawiają nad promocją na podkłady, bronzery, róże. Ale jeszcze co do tego pewności nie ma.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 07 Mar 2011 Posty: 3018 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 23-10-2015, 19:05 Temat postu:
Monika, tak ważna do ukończenia przez dziecko 3 roku życia, ale w ciąży możesz nowa zalozyc albo przedluzyc ta co masz teraz. Musisz poczytac albo spytac sie w sklepie.
Używałaś tej serii Babydream na sobie czy dziecku? .
Mi wlasnie tak karta wygasla . A najlepsze jest to ze dawalam ja pare dni wczesniej, a juz pare dni na nastepnych zakupach pozniej byla juz nieaktywna .
Fajnie, ze znowu beda te znizki. Musze sie w jakies cienie do oczu zaopatrzyc .