Goniu to nie znaczy że twardziele, bo nawet na plastrach czlowiek zapali raz na tydzień papierosa, czasami po prostu brak nikotyny działa "zabójczo".
Nie martw się i próbuj ile się da, silną wolę na pewno masz.
Tylko zajmij czymś ręce, więcej zajęć, mniej się stresuj, albo przyjmuj wszystko na żarty i coś w rękę, nawet głupiego lizaka.
D. np jak wyjeżdżał zaopatrzył się w 50 chupa chupsów tutaj i tam sobie 2 na dzień ma w buzi.
ZMienił nawyki jedzeniowe, je więcej owoców, regularniejsze posiłki, więc może i u Ciebie coś się zmieni.
Na pewno Ci się uda! .
Landrynka, ja rok temu o tej porze rzucałam. Nie miałam problemów z rękami, a bardziej z głową . Cały czas myślałam o papierosie. Nie paliłam 4 miesiące , choć po drodze parę zapaliłam . Raz na miesiąc, potem raz na dwa tygodnie i tak powolutku się od nowa rozpaliłam . Także wiem przez co przeszłam i teraz mi ciężko zacząć rzucać.Od czerwca zaczęłam już prawie codziennie.
Przytyłam co mnie bardzo cieszyło , a jadłam jak szalona , czy gumy żułam, bo tak mnie ssało. Potem byłam w stanie - ani rzucić , ani palić. Taki obłęd . Po papierosie żle, bez niego żle.
Dziewczyny tak to jest już z Nami kobietami.
Po prostu silna wola, bo bez niej ciężko.
Ja mogę Wam życzyć tylko powodzenia!
A może jakieś elektromagnetyczne sposoby?
Są takie seanse, mój wujek nałogowy palacz przez to rzucił.
Ja byłam na seansie akupresury w tamtym roku.Od niego zaczęłam rzucanie.
Myślę ,że to nie seans u wujka, , tylko rzucił jak mój mąż , po prostu rzucił.
Tzn. Goniu, On był zapalonym palaczem i żeby nie jakiś impuls to by nie rzucił.
On po seansie elektromagnetycznym jakimś nie czuł głodu nikotynowego i tylko dlatego wytrzymał.
Wcześniej rzucał sam z siebie i nie wychodziło.
Na każdego działa co innego, ale wola musi być!
Goniu a mi lekarz powiedział, żeby rzucić to świństwo, dla zdrowia. On chyba coś miał z wątrąbą - tak mi się wydaje. I rzucił palenie z dnia na dzień. Powiedział, że dla niego to było prawie jak wyrok - dokładnie się nie wypytywałam co. Ale dało mi to do myślenia.