Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Schab jakoś dietetycznie
 
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Potrawy z mięsa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GosiaK
 
 


Płeć: Kobieta
Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Smok
Dołączyła: 25 Mar 2008
Posty: 26
Skąd: Warszawa..

PostWysłany: Czw 20-11-2008, 15:02    Temat postu: Schab jakoś dietetycznie Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja bez przepisu, tylko z pytaniem - jak można przyrządzić schab(rozbity jak na kotlety), żeby to nie było takie tuczące jak smażony schabowy??
Połówka mam odchudzić, schab leży w zamrażalniku, a ja nie mam pomysłu Neutralna

 Podpis count to ten, fall apart and start again.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  
   
Gonia14
 
 


Płeć: Kobieta


Dołączyła: 30 Lip 2007
Posty: 402

PostWysłany: Czw 20-11-2008, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zwyczajnie go uduś w piekarniku, a nie smaż na kotlety Uśmiechnięta
To żaden przepis na odchudzanie. Odchudzić to znaczy jeść połowę mniej i mało tłuste czy mało kaloryczne.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  
   
GosiaK
 
 


Płeć: Kobieta
Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Smok
Dołączyła: 25 Mar 2008
Posty: 26
Skąd: Warszawa..

PostWysłany: Czw 20-11-2008, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja wszystko rozumiem z tym odchudzaniem, i jedzeniem o połowę mniej. Pytam, bo nie chcę po prostu zmarnować schabu Uśmiechnięta
A jak właściwie go udusić w tym piekarniku?

 Podpis count to ten, fall apart and start again.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  
   
Gonia14
 
 


Płeć: Kobieta


Dołączyła: 30 Lip 2007
Posty: 402

PostWysłany: Czw 20-11-2008, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zależy ile go masz. Jak jest w kawałkach to nic, zwyczajnie poukładaj i duś.
Ja zawsze duszę cały- około 1 kg w takim żaroodpornym naczyniu z pokrywką. Przyprawić , posolić i dusić. temp.około 220 stopni, ile waży tyle czasu się dusi.
Poczytaj w przepisach różnych. Uśmiechnięta na forum.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  
   
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Potrawy z mięsa Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB modified for kobiet.pl v1.91.00
RSS10 RSS20