Jak dla mnie fotki bomba, szczegolnie te w plenerze No i tak jak ktos juz zauwazyl, ma niezla znajomosc PS hehe liczy sie koncowy efekt, jesy super Jesli chodzi o zespol - to wokalistka ma bardzo ciekawy glos, no i fajnie razem brzmia Powiedz mi, czy mialas okazje ich sluchac na zywo, jak sie zachowuja ???
Jesli to nie tajemnica, napisz mi prosze skad oni sa i ile sobie zycza (i fotograf i zespol)
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sob 04-09-2010, 10:05 Temat postu:
Oglądałam zdjęcia- świetne! Na pewno będziecie mieli śliczny plener ślubny .
Zespół też fajnie gra, pewnie rozkręci imprezkę i wszyscy będą się świetnie bawili .
Namiastka niestety zespołu nie mieliśmy okazji słuchać na żywo. Poleciła mi go znajoma. Czytałam też opinie na rożnych stronach. Słuchaliśmy jedynie demo na stronie, ale uwierzcie mi słuchaliśmy chyba dziesiątki demo róznych zespołów i często po jednej piosence wiedzieliśmy czy chcemy dany zespól czy nie.
Zespól jest z Ujścia, koło Piły, a fotograf z Czarnkowa, wszystko w miarę blisko nas. Zespół kasuje 3 tys., a fotograf 1900zł.
Jej 5 tysiakow na orkiestre i fotografa - to strasznie duzo, tak wg mnie Nie wiem czy nie bedzie mi szkoda tyle kasy wydac, zdajac sobie sprawe z tego, ze moglibysmy te pieniedze wydac na cos bardziej pozytecznego Choc z 2 str chcialabym miec i fotki i film z wlasngo slubu
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Nie 05-09-2010, 14:17 Temat postu:
Co region to inna cena. I też w zależności od "jakości" i czasu zespołu. My mamy zespół za 2700zł. (bez poprawin), kamerzystę+fotografa za 1500zł.(ale chyba się zwiększy, bo sobie różne plenery wymyślam ).
Fotograf Majek jest naprawdę bardzo dobry, zdjęcia robi świetne, więc się nie dziwię ceną .
Ja uważam, że Wasze ceny są odpowiednie.
My za kamerzystę zapłaciliśmy 3200 razem z jakością w wersji hd/blue ray. Fotograf 3500, a zespół też prawie 3 tys. Owszem można było wziąć tańsze, ale to jedyne najważniejsze punkty wesela...Naszym zdaniem.
Także Myślę, że będziecie zadowoleni z jakości i dokonywaliście odpowiedniego wyboru! To jedyny Wasz dzień w życiu, więc zróbcie taki o jakim marzycie! .