Właśnie Monia, można w sumie oszczędzić na wszystkich innych rzeczach, ale na zespole lepiej nie-bo impreza musi być fajna, żeby mieć co wspominać, a na fotografie i kamerzyście też lepiej nie bo to jedyne pamiątki, które później zostają na całe życie .
Dla mnie ceny są normalne, wielu fotografów i zespołów udało nam się przejrzeć. W przypadku tych dwóch "weselnych" spraw na pewno nie mozna sugerować się ceną, bo co z tego, że będę mieć fotografa za 1000zł jak zrobi mi od biedy 200 zdjęć, bez retuszu a plener będzie chciał zrobić na szybko. Poza tym jeśli ktoś jest fachowcem w swoim fachu to będzie się cenił. Podobnie z zespołem. Są zespoły muzyczne i są "grajkowie". Wg mnie ryzkowne jest robić wesele najnizszym kosztem bo wtedy bardzo wiele rzeczy okazuje się zwykłą klapą.
Wczoraj byliśmy w poradni. A właściwie w domu u Pana z poradni, w sumie chłopaka, był mniej więcej w naszym wieku. Było bardzo sympatycznie, nasze spotkanie trwało 3 godz., plus obiad którym nas poczęstował. Dla mnie było to dość ciekawe spotkanie.
D. się nudził gdy rozmawialismy o metodzie Roetzera, o śluzie i pomiarach temp., ale co zrobić - każdy musi przez to przejść.
Typ sukienki mam, w sumie wybrałam ok. 13 sukienek z kolekcji Maggie Sottero, które mi się podobają.
Monika no mozna tak powiedzieć, choć chyba nie zdecydowałabym się na tę metodę aktykoncepcji, przy planowaniu dziecku z kolei może byc jak najbardziej pomocna.
Zaraz poszukam na dysku sukienek to wrzuce moje faworytki.