Właśnie wczoraj przeglądałam jeszcze raz kolekcję Maggie Sottero i właśnie nr 5 wpadł mi w oko, musi być nowym modelem bo wcześniej umnkął mojej uwadze. Strasznie mi się podoba.
Z tyłu wygląda tak:
Cena zespołu moim zdaniem normalna, my płaciliśmy podobnie.
A co do fotografa - inni płacą dużo mniej, ale zdjecia pozostawiają wiele do życzenia (bo niestety, ale dobry fotograf nie weźmie 700zł za zdjecia;) )
Bo wiecie, kupić sobie lustrzankę i udawać, że się jest fotografem to każdy potrafi
Przynajmniej bedziesz miałą pewność naprawde dobrych zdjęć.
Jutro wybieram się do sklepu, który ma dostępne kolekcje Maggie Sottero i zapytam jak to wygląda z zamówieniem, przymiarką itp. Jak na razie nr 5 to faworyt Gienia. Od samego początku nie chciałam sukienki za bardzo roskloszowanej na dole, a ta jest wręcz idealna.
A o fryzurze pisałam parę stron wcześniej - włosy rozpuszczone, chyba inaczej nie powinno być do tego typu sukienki, lekko pofalowane i ułozone na lewym boku.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 16 Sie 2010 Posty: 478
Wysłany: Wto 07-09-2010, 21:39 Temat postu:
Majek, po tym, jak pokazałaś drugie zdjęcie, ta suknia (5) podoba mi się jeszcze bardziej! Jest cudna, piękna i w ogóle och ach Zakochałam się w niej normalnie...
Byłam zapytać o sukienkę, nie mają tego modelu w salonie w moim mieście, ale mają podobne i mam umówić się na przymiarki tych podobnych, a jak nadal będę chcieć tę moją to sprowadzą model, żebym ją sobie przymierzyła.