Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Ślub Mari cruz
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 87, 88, 89, 90  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ahh... przepraszam Uśmiechnięta To niech wypoczywają i cieszą się sobą! Bardzo szczęśliwa

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
Namiastka

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Wto 07-09-2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

wszystkiego najlepszego Mari Puszcza oko
widze ze Forumki juz zniecierpliwione i czekaja na relacje, czekam rowniez zniecierpliwoscia Puszcza oko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Chyba sie przejelam slubem Mari, bo dzis mi sie snilo, ze sie u mnie w domu na poprawiny szykowala. hihi

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Chyba sie przejelam slubem Mari, bo dzis mi sie snilo, ze sie u mnie w domu na poprawiny szykowala. hihi

Bo to był bardzo wyczekiwany u nas ślub:)

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja jestem bardzo ciekawa jak wypadła oprawa muzyczna w kościele Uśmiechnięta

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Sro 08-09-2010, 17:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia niech spelnia sie wam wszystkie wasze marzenia!!!!

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

nanna2222
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Sob 11-09-2010, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari ja spóźnione ale szczere życzenia składam Zakłopotana.
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, spełnienia marzeń i żeby to, co sobie wymarzyliście Waszym było.

Podpis Całe moje życie to Ty - Wszystkie moje noce i dni...

18.08.2007- Nasz ślub
25.03.2009 - Narodziny naszego Synka
Powrót do góry

september
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 13-09-2010, 8:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari, kiedy wrócisz przeczytasz.
Wybacz, że tak późno, ale najserdeczniejsze życzenia szczęścia na małżeńskiej drodze życia Uśmiechnięta

nie życzę Ci wspaniałego i bezproblemowego życia bo takie zwyczajnie nie istnieje.
Życzę Ci dużo siły na zmaganie się z przeciwnościami losu.
Dużo cierpliwości, która potrafi uczynić nasze życie spokojnym i bezstresowym.
Spełnienia marzeń, tych małych i wielkich.
A przede wszystkim życzę Ci rozkosznej miłości.
Wielu niezapomnianych chwil w ramionach Ukochanego.
I stworzenia ciepłego, wspaniałego domu, do którego zawsze będzie się chciało wracać.

:*

Podpis "Dream as you'll live forever, live as you'll die today".

20.08.2011
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dziewczynki, jesteście kochane. Bardzo Wam dziękuję za piękne życzenia i oczekiwanie na mój powrót, to naprawdę miłe wiedzieć, że ktoś czeka i chce poczytać o tym wszystkim na... 88 (!) stronie wątku. A teraz szykujcie się na poważną lekturę!

Było idealnie. Ślub cudny, wesele fantastyczne. Pamiętacie te marzenia o bajkowym ślubie, które chodziły nam po głowach, gdy byłyśmy małymi dziewczynkami? One się spełniają.

Pogoda była piękna. W środę, gdy wyjeżdżałam do domu po pracy miałam już prawie depresję, bo wciąż padało. W piątek zaczęło przebijać się słońce, ale wciąż padało. Sobotni poranek przywitał nas gęstą mgłą i kiedy byłam u fryzjera wyszło cieplutkie słoneczko! Pogoda zrobiła się dokładnie na ten jeden dzień - po północy zaczęło padać (i tak przez kolejne dni) - byłam w szoku. Ale uruchomiłam tyle ludzi do odprawiania modłów, postów i błagań, że musiało być pięknie. I było. Etola i bolerko przeleżały w torbie, było mi ciepło i przyjemnie przez cały dzień.

Z fryzury i makijażu byłam bardzo zadowolona. Środowa próbna fryzura nie wyszła idealnie, ale przynajmniej wiedziałyśmy z fryzjerką, co jest nie tak (grzywka była za cieżka, włosy za bardzo wytapirowane itp.). Paznokcie zrobiłam w czwartek, żelowe (na swoich jednak), trzymają się do tej pory pięknie.

Czasu nie było zbyt wiele. Myślałam, że może jeszcze po makijażu wpadnę do Was na chwilę, ale nie było takiej możliwości - cały czas coś było do zrobienia, wszystko co do sekundy zaplanowane. Około 14 przyjechał nasz przyjaciel - fotograf i zaczęłam się ubierać. Chwilkę po 14 był już Ł. z rodzicami i świadkiem. Błogosławieństwo było piękne, nie mogłam powstrzymać wzruszenia.

Później były bramy. Pamiętacie, jak się frustrowałam ideą bram? Chyba całkowicie zmieniłam zdanie. To, co chłopcy zrobili pod blokiem przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Młodzi sąsiedzi przebrali się w wojskowe ubrania i wywołali Ł., by stawił się na służbę. Oczywiście dało radę się dogadać Puszcza oko. Następną bramę zrobili kumple Ł. - też bardzo sympatycznie: rozstawili leżaczaki, grali na gitarze, mieli hawajskie koszule i peruki, a dla mnie chyba z 20 róż. Naprawdę świetna sprawa.

Uczucie podczas wysiadania z samochodu po przyjeździe do kościoła - nie do opisania. Czułam na sobie dziesiątki spojrzeń, wszyscy znajomi rozsyłają mi uśmiechy... Rany, cudowna sprawa, jak ma się wokół siebie bliskich ludzi, z którymi można przeżywać ten dzień. Msza minęła nie wiem kiedy. Podczas przysięgi chciałam zatrzymać czas, żeby ta chwila nigdy nie minęła... Oprawa była bardzo ładna (może troszkę za głośno było, skrzypce zagłuszały nieco wokal, ale nie miało to znaczenia). Po Mszy życzenia i początek moich...cierpień. Mari odkryła, że mieęśnie policzkowe mogą boleć! Uśmiech nie schodził mi z ust przez cały dzień, czego konsekwencją był 3-dniowy ból zębów i mięśni twarzy Uśmiechnięta. Ale ślub był niezwykły, naprawdę.

Z wesela jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście, naturalnie, nie skarżyliby nam się na niepowodzenie, ale sala taneczna była cały czas pełna, a zabawa trwała do 5 rano, więc myślę, że wszyscy świetnie się bawili. DJ spisał się na medal. Fantastyczny człowiek i świetny wodzirej - bardzo dużo dał od siebie, wymyślił zabawy, przy których leżeliśmy ze śmiechu, były drobne śmieszne nagrody, przyśpiewki, muzyka dla każdego - no rewelacja. Sporo tańczyłam, ale mam niedosyt, bo chciałam też chociaż chwilę pomówić z każdym i trochę też posiedziałam przy stole. Zostałam szybko upita Puszcza oko. Mari ma słabą głowę, a że nie oszukiwałam z wodą w kieliszkach, troszkę mi się kręciło w głowie... Było to tuż przed podziękowaniami dla rodziców. Ja za mikrofon, a to pustka w głowie... Ale i tak wyszło pięknie. Później już czułam się dobrze. Dopiero po 3 zaczęliśmy z Ł. odczuwać poważne zmęczenie.

Lokal super. Obsługa poruszała się bezszelestnie, nawet nie wiem, kiedy usuwali ze stołów brudne talerze. Jedzonko przepyszne, właściciel zadbał o wszystko, by ten dzień był wyjątkowy.

Plener zrobiliśmy w ekspresowym tempie za sprawą... komarów. Mimo to fotograf wykonał świetną pracę. Jedyny szkopuł to moje plecy - całe w wielkich bąblach. Zdjęcia w ogóle rewelacja - mamy ich chyba ze 2,5 tys., bo robił jeszcze mój brat. Płytkę dostaliśmy już nazajutrz, a albumy (aż 2) odebraliśmy w niedzielę. Są przepiękne i aż nam było głupio, że cała usługa została nam dana w prezencie.

Goście byli zachwyceni tańcem. My - zaskoczeni ich reakcją. Przy każdym nowym kroku w układzie rozlegały się brawa i okrzyki. DJ wypuścił dym, bańki mydlane i konfetti, a rumba wyszła idealnie (choć w piątkowy wieczór, gdy ćwiczyliśmy, szło nam tragicznie). Warto było się nauczyć tańczyć.

Nasze rodziny były niesamowite. Wszyscy włożyli w przygotowania tego dnia mnóstwo pracy i serca. Wszystko było dla nas, nie musieliśmy robić absolutnie nic - tylko być i ładnie wyglądać! Sprawy organizacyjne dopięte na ostatni guzik przez rodziców i rodzeństwo. Moja siostra nie odstępowała mnie ani na krok, idealna świadkowa. Brat zorganizował mały event - zostaliśmy wywołani do ogrodu, a tam goście trzymali lampiony (duże balony w formie serc z palnikiem, który po zapaleniu napełniał balon powietrzem), które uleciały dla nas w górę. Przepiękny widok.

Całą niedzielę i cały poniedziałek jeszcze się wszyscy ekscytowaliśmy tym wszystkim. Od środy jest mi tylko smutno, że już po wszystkim Uśmiechnięta. Tak bym chciała przeżyć to jeszcze raz...

Zdjęcia będą w PF jak tylko je przygotuję i wkleję. Zarezerwowałam sobie dziś na forum cały wieczór, także na pewno zdążę.

I cóż rzec... Jestem przeszczęśliwa Uśmiechnięta.
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari nie mogłam się doczekać relacji! Bardzo szczęśliwa Spodziewałam się, że będzie bajkowo i cudownie. Uśmiechnięta Cieszę się razem z Tobą Twoim szczęściem i nie mogę się doczekać zdjęć, parę już widziałam u Ł. na FB. Puszcza oko
A gdzie byliście w podróży poślubnej? Uśmiechnięta

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari super! Tak pięknie to opisałaś, że aż sama się wzruszyłam Bardzo uśmiechnięta
Cieszę się, że wszystko poszlo po waszej myśli, że pogoda dopisała i że jesteś szczęśliwa Uśmiechnięta

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari ale pięknie Zakochany. Cudnie się czyta taką relację, bardzo dziękujemy za jej wielkość Puszcza oko. Aż czuć z Twoich postów, że to był idealny ślub i idealne wesele Bardzo uśmiechnięta.
Fotek doczekać się nie mogę, taka jestem ciekawa Puszcza oko.

Jak wyszły bańki mydlane podczas pierwszego tańca?

Kurczę, aż nawet nie wiem o co spytać bo taka podekscytowana jestem Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Gienia, dostał za to lanie. Mówię mu: dziewczynom najpierw chciałam pokazać! Ale nie wytrzymał i musiał się pochwalić Uśmiechnięta.

Podróż taka w cudzysłowie, to były raczej zaległe wakacje. Pojechaliśmy na Słowację w góry, lubimy bardzo Słowacki Raj, więc wypoczynek aktywny. Pogoda tylko nie dopisała, ale i tak było miło. Wyjechaliśmy tak szybko, oderwaliśmy się od wszystkiego, że po powrocie czuliśmy, jakby ślub był wczoraj Uśmiechnięta. A na honeymoon z prawdziwego zdarzenia, mam nadzieję, małżonek mnie jeszcze kiedyś zabierze Puszcza oko.

Monia
, zabij mnie, a nie powiem. Dowiedziałam się, że były po weselu Zszokowana. Byłam tak zaaferowana, że ani ich nie widziałam, ani nie poczułam. Na zdjęciach ich nie widać, może na filmie będą (jeszcze go nie mamy).

Ostatnio zmieniony przez mari_cruz dnia Wto 14-09-2010, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari przez Ciebie poryczałam się w pracy Złośliwa .
To musiało być dla Ciebie niesamowite przeżycie, z każdego słowa emanuje szczęście Zakochany.

Bardzo się cieszę, że wszystko tak idealnie wyszło Uśmiechnięta.

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Uśmiechnięta.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

may
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Wto 14-09-2010, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mari bardzo się cieszę, że wszystko się udało!! Nie mogłam doczekać się relacji!!
Pięknie wszystko nam tu opisałaś, aż mi się łezka zakręciła Zakochany !

Podpis 05.11.2007 - Jesteśmy razem! inlove
01.06.2010 - Zaręczyny! inlove
08.09.2012 - Powiemy "TAK" inlove
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 87, 88, 89, 90  Następny
Strona 88 z 90

Skocz do: