Wysłany: Pią 30-07-2010, 14:35 Temat postu: Ślub May
Nadszedł czas i na mnie Może szybko zakładam swój wątek, ale chcę się z Wami dzielić przygotowaniami od początku
Jak wiecie 1 czerwca mój P. mi się oświadczył.
Ślub planujemy na wrzesień 2012, więc jeszcze dużo czasu. Ale byliśmy już na jednej sali i już nie było żadnej soboty wolnej na 2012
Więc wstępnie zarezerwowaliśmy salę na 6.09.2012 (tj. czwartek). Wesele prawdopodobnie będzie jednodniowe. Ale jeszcze będziemy szukać innej sali, albo zdać się na szczęście, że coś się zwolni(na tej sali bardzo nam zalezy bo bywaliśmy w niej wielokrotnie i mają pyszne jedzenie, ciasta i torty bo to restauracja z cukiernią).
A no i jeszcze na weselu bedzie ok. 60 - 70 osób.
No i mamy już kamerzystę i DJ - znajomi świetni w swoim fachu więc nie będzie problemu
Trochę się rozpisałam - ale zapraszam do śledzenia Naszych przygotowań!
May, juz masz watek? Gratuluje.
To ciekawe, ze na dwa lata wczesniej nie ma juz miejsc, niezla musi byc sala, skoro tak ciezko sie tam dostac. A czemu zarezerwowaliscie czwartek? Slub nie bedzie tradycyjnie w sobote?
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9295 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Pią 30-07-2010, 15:33 Temat postu:
Gratuluję May ustalenia wstępnej daty .
Super, że macie DJ i kamerzystę- najważniejsze rzeczy już są zaklepane .
Dziwne, że już dwa lata naprzód nie ma wolnych miejsc . Ja bym bardzo intensywnie rozważała inny lokal (na pewno znaleźlibyście coś fajnego). Ślub i wesele w tygodniu jakoś do mnie nie przemawia...
May szkoda, że nie ma wolnego terminu na salę. Ja miałam takiego pecha zarówno z salą, jak i zespołem. Z salą nie wyszłam lepiej, tylko tyle że miałam bliżej domu, ale to nie było to co tamta sala. Natomiast z zespołem wyszłam lepiej.
Może faktycznie czwartek to nie zły pomysł. Ludzie robią w różne dni tygodnia.
May jeszcze raz gratuluję!
Spróbujcie popatrzeć jeszcze na inne sale, a nóż widelec cos Wam wpadnie w oko
Mam nadzieje, tylko, że dla zaproszonych wesele w środku tygodnia nie będzie problemem
Owocnych przygotowań!
A z tymi terminami to się załamać idzie Jak mi się trafi "potencjalny" kandydat, to chyba w 2020 będę ślubować z powodu braku terminów
Gratuluję Wątku! Co do sali to na pewno jeszcze się coś zwolni, pamiętam jak u mnie było A rozglądacie się już za fotografem? U nich też krucho z terminami
May To ja również jeszcze raz pogratuluje. To chyba również mój pierwszy wątek lub drugi który będę śledziła od początku.
Do ślubu jeszcze dużo czasu pozostało ale jak widać ciężko już o salę.
May Goście nie będę mieli nic przeciwko że ślub jest w czwartek ? większość będzie musiała brać wolne na piątek.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 17, 18, 19Następny
Strona 1 z 19