Wysłany: Pią 30-07-2010, 12:51 Temat postu:
Witam
Mnie się dziś śniło, że miałam dziecko ze swoim byłym, z którym się nie kontaktuję od jakiś 2 lat.
Poszłam z synkiem w wózku na spacer, wieczorem, gdzie w śnie miałam się spotkać z jego tatą.
Mimo tego, że dzieci nie planuję mieć przez najbliższe 5 lat, to zdziwiłam się, że podświadomie ucieszyłam się chociaż z takiego pretekstu do spotkania.
Dziwiło mnie też to, że mój obecny chłopak też był w tym śnie i nic nie przeszkadzało mu dziecko z innym.
Dzis wyjechalam do Polski (tak jak naprawde jade) i... wyszlam za maz za mojego eks, po czym balam sie przyznac Panu T. Niby smiesznie, a jakis niesmak jest.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Sie 2010 Posty: 375
Wysłany: Czw 19-08-2010, 17:50 Temat postu:
Ostatnio dosyć często śni mi się, że jestem w ciąży. Nie tak dawno śnił mi się już nawet moment porodu. Straszne to sny i mam nadzieję, że w żadnym wypadku nie okażą się prorocze.
Monia mnie się kilka razy śnilo, że jestem w ciąży a sam poród chyba tylko raz. Pamiętam, ze we śnie się zdziwiłam, że poró przebiegl tak szybko i bezboleśnie. Gdyby naprawde tak było...
A teraz dwie noce z rzędu śnił mi sie M. We śnie strasznie się denerwowałam, ale jak juz się obudziłam to śmiać mi się chciało Mam nadzieje, że dzisiejszej nocy już się ode mnie odczepi