Dziewczyny czy możecie mi napisać o chodzi w tym wątku?? Bo wszystko, z tego co widzę zostało wyczyszczone.. a ja nie jestem w temacie.. Jedyne co mi chodzi po głowie, to- opisywanie swoich snów..?
Przedwczoraj śniło mi się, że się zalogowałam na naszej-klasie, a wtedy ta NK zamieniła się w słoik, z którego wylazł wielki, włochaty pająk. W pierwszej chwili bardzo się go wystraszyłam, ale opanowałam strach i utłukłam go kapciem - na śmierc.
Jowitko Sen jak z jakiegoś horroru hehe A mi się dzisiaj śniło, że byłam u fryzjera i, że ściełam na krótko włosy.. tak mi się spodobała ta fryzura i ten pobyt u fryzjera, że rano nawet nie słyszałam budzika do pracy.. a mało już brakowało abym zaspała..
Miewam dosc często jeden sen,po którym budzę się zlana potem.Sni mi się to czego się najbardziej boję-że jestem znowu w ciąży.Moja córeczka ma 10 miesięcy i bardzo nie chciałabym tak szybko dorobic się kolejnej pociechy.Wczoraj sniło mi się,że jestem w piątym miesiącu i mówie mojemu wybrankowi,że boję się ciężkiego porodu.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 19-07-2008, 9:15 Temat postu:
Dzisiaj śniło mi się min. że jechaliśmy z mężem i ze znajomymi nad morze. Byliśmy na dworcu, pociąg nadjechał, wszyscy wsiedli do pociągu a ja nie mogłam bo mi brzuch przeszkadzał. Wołałam męża, żeby mi pomógł ale mnie nie słyszał bo był zajęty rozmową z kolegą. W efekcie pociąg odjechał, a ja zostałam sama na dworcu . Zaraz potem zadzwoniłam do męża i wykrzyczałam mu, że go nienawidzę za to co mi zrobił i że nie chcę go znać
Ja mam często powtarzający się sen. A śni mi się, że jest wojna i nie mam się gdzie ukryć. Nienawidzę tego snu a potrafi się powtarzać, ale z małymi zmienionymi szczegółami. I nie lubię jak mi się śni że ktoś mnie goni , a ja nie mogę uciekać, ale to podobno nie tylko ja tak mam.
A ja dziś miałam okropny sen: śniły mi się galopujące konie. I teraz cały czas nie mogę przestać o tym myśleć, gdyż pamiętam że moja babcia zawsze mówiła, że galopujące konie oznaczają śmierć osoby którą znamy i co ja mam myśleć. Sprawdzilam w senniku w internecie, że oznacza to że powinnam przystopować bo dłużej tak nie można.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sro 06-08-2008, 13:38 Temat postu:
Od jakiegoś czasu latam po wszystkich możliwych sklepach w poszukiwaniu chusteczek Pampers w takim pudełku:
ale oczywiście nigdzie ich nie ma
W związku z tym co noc mam sny, że wreszcie trafiam do takiego sklepu w którym można kupić te chusteczki
Wierzcie mi lub nie, ale od tygodnia to na pewno co noc mam sen, że kupuję te chusteczki Chyba za dużo o tym myślę.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Następny
Strona 1 z 17