Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Sprawdź temperaturę w waszym związku.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Squeak

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 08-05-2007, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja 44 pkt.

Podpis Nie trzeba być bogatym żeby być szczęśliwym, ale trzeba mówić prawdę żeby być prawdziwym...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
kroplarosy

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sro 09-05-2007, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi wyszło 52... Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

antenka

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sro 09-05-2007, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

50 Bardzo uśmiechnięta
Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Wszytsko by sie zgadzało Uśmiechnięta
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Aneta

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 09-05-2007, 22:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi wyszło 42 i przeczytałam doładnie to sam o co u laurette.

laurette napisała:
Twój wynik: 43 pkt.
Nie żyjcie jak na bezludnej wyspie, z dala od świata. Dbajcie o przyjaźnie i swój rozwój, a pozostaniecie dla siebie zawsze atrakcyjni. To, co jest między wami, to dojrzałe uczucie, doskonałe porozumienie, szacunek i odpowiedzialność za związek. Jeśliby porównać wasze uczucia do pory roku, byłoby to lato "ani zbyt upalne, ani zbyt chłodne, takie w sam raz. Sporo słońca, ciepły wiatr od czasu do czasu i drobny deszczyk dla ochłody. Miło, ciepło i przyjemnie. Jesteście zgodną parą, unikacie konfliktów, przymykacie oko na wady partnera. Lubicie ze sobą rozmawiać, macie wiele wspólnych zainteresowań. Dużo czasu spędzacie razem, ale też sporo osobno. Potraficie dbać o związek i potrzeby partnera, ale też cenicie swoją niezależność. Mówicie o sobie raczej "ty i ja", rzadziej "my".

Nasza rada: Uważajcie, by nie spocząć na laurach. Z uczuciami jest jak z ogrodem - niepielęgnowane rośliny usychają, o pięknych, kolorowych kwiatach trzeba wtedy zapomnieć. Nie dopuście do tego! Okazujcie sobie uczucia. Miły gest, ciepłe słowo zdziałają cuda.

Wierzycie w to?
Powrót do góry

forget-me-not

Zodiak: Panna

PostWysłany: Czw 10-05-2007, 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

51 pkt

Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Nasza rada: To wspaniale, że tak bardzo się kochacie, ale uważajcie, aby troską o drugą osobę nie przytłoczyć się wzajemnie. Nadmiarem czułości można się bowiem zagłaskać i zabić namiętność.
Powrót do góry

gosia___

PostWysłany: Sob 12-05-2007, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

mi wyszło 47
Powrót do góry

GosiaS

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 14-05-2007, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

wyszlo 48
Powrót do góry

Gwiazdeczka

Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 22-06-2007, 10:28    Temat postu: A mi wyszło... Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

46....

Tylko z jedną rzeczą w opisie bym się nie zgodziła
Cytat:
Mówicie o sobie raczej "ty i ja", rzadziej "my".

Nie ma "ja" czy "ty". O sobie myślimy w kategoriach MY

Podpis "Kobieta jest jak saszetka herbaty. Nie wie, jak jest mocna, dopóki nie wpadnie we wrzątek."
03.05.2005 Serduszko 04.12.2008 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

LeeLoo

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Tygrys
Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 01-08-2007, 15:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi tylko 35pkt Płacze lub Bardzo smutna

Podpis Aresek w serduszku moim na zawsze...
Kocham Cię malutki Płacze
Powrót do góry

janka
Gość

PostWysłany: Sro 01-08-2007, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uśmiechnięta Ja mam wynik 52 Uśmiechnięta
Powrót do góry

niesia

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sro 01-08-2007, 18:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja zdobyłam 50 pkt Zszokowana
Powrót do góry

joanna1984

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Czw 27-09-2007, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam 39. Smutna
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 27-09-2007, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 56 pkt.

Nasza rada: To wspaniale, że tak bardzo się kochacie, ale uważajcie, aby troską o drugą osobę nie przytłoczyć się wzajemnie. Nadmiarem czułości można się bowiem zagłaskać i zabić namiętność.
Powrót do góry

sweetgeneration

Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Czw 27-09-2007, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie wyszło 43, hmmm a do ilu jest skala?
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Czw 27-09-2007, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam 52. Bardzo szczęśliwa

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 3 z 7

Skocz do: