Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sprawdź temperaturę w waszym związku.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Rosalinda

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 7

PostWysłany: Pią 28-09-2007, 8:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zuzka napisała:
Twój wynik: 56 pkt.
Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Nasza rada: To wspaniale, że tak bardzo się kochacie, ale uważajcie, aby troską o drugą osobę nie przytłoczyć się wzajemnie. Nadmiarem czułości można się bowiem zagłaskać i zabić namiętność.

Zuzka, mi wyszło to samo... z A. oczywiście. Bardzo szczęśliwa 51 pkt.

Podpis 14 lipca 2007-początek nowego życia Zakochany
"Kocham Cię"- 27 października 2007 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Galeria Aga
Aneczka1989

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Sob 14-11-2009, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dawno nikt tu nie zaglądał Uśmiechnięta mój wynik to 48.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

klanutka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pon 16-11-2009, 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zszokowana

Twój wynik: 56 pkt.
Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Nasza rada: To wspaniale, że tak bardzo się kochacie, ale uważajcie, aby troską o drugą osobę nie przytłoczyć się wzajemnie. Nadmiarem czułości można się bowiem zagłaskać i zabić namiętność.

zobaczymy za jakiś czas. Tylko wolałabym żeby nie zmieniło się.
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

43 pkt.

Troche nie zgadzam się z opisem jaki dostałam pod wynikiem, ale to tylko zabawa:)

Podpis Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.
Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry

landrynka1732

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie 48 Uśmiechnięta.
Ale raczej w takie testy nie wierzę...

Podpis 27.06.2008, 2009,2010 Uśmiechnięta
24.12.2008 :*
17.07.2010...Najszczęśliwsza Żona na Świecie!!!
Sie kann ohne ihn nicht leben...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

żmijka

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Wto 17-11-2009, 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam 44... i chociaz odpowiadałam zgodnie z prawdą to opis nie do końca pasuje do naszego związku..

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

joleczka

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Nie 22-11-2009, 13:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój wynik testu to 52%

Powrót do góry

siasia

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 25-11-2009, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 47 pkt.

fajna zabawa Uśmiechnięta ale zauważyłam że od 10 paru punktów wzwyż opis i tak jest ten sam Złośliwa
Powrót do góry

Gosiaczek231

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sob 12-12-2009, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

47. Nie do końca zgadzam się z tym opisem, ale to tylko zabawa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

fef

Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sob 12-12-2009, 23:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie wyszło 48 Puszcza oko

Podpis Przyjaciele są jak anioły, podnoszą, gdy Twoje skrzydła opadają...
04.11.2003 dziecko 15.07.2009
Powrót do góry

Cacanka

PostWysłany: Pon 14-12-2009, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie 46...

ale jakos srednio wierzę w takie testy...Uśmiechnięta

Miłość trzeba pielęgnować- to są fakty
Powrót do góry

donateli

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pon 28-12-2009, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie też 46 punktów Uśmiechnięta ale to tylko zabawa Bardzo uśmiechnięta

Podpis "Życie ludzkie? Nie znam nic bardziej rzadkiego na świecie. Większość ludzi egzystuje - nie żyje." [O. Wilde]
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 28-12-2009, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A u mnie tylko 47 Złośliwa Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Pon 28-12-2009, 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

monika2222 napisała:
A u mnie tylko 47 Złośliwa Puszcza oko.

Tylko? Puszcza oko
U mnie wyszło jeszcze mniej, bo 43, ale opis mi się bardzo podoba:
Nie żyjcie jak na bezludnej wyspie, z dala od świata. Dbajcie o przyjaźnie i swój rozwój, a pozostaniecie dla siebie zawsze atrakcyjni. To, co jest między wami, to dojrzałe uczucie, doskonałe porozumienie, szacunek i odpowiedzialność za związek. Jeśliby porównać wasze uczucia do pory roku, byłoby to lato "ani zbyt upalne, ani zbyt chłodne, takie w sam raz. Sporo słońca, ciepły wiatr od czasu do czasu i drobny deszczyk dla ochłody. Miło, ciepło i przyjemnie. Jesteście zgodną parą, unikacie konfliktów, przymykacie oko na wady partnera. Lubicie ze sobą rozmawiać, macie wiele wspólnych zainteresowań. Dużo czasu spędzacie razem, ale też sporo osobno. Potraficie dbać o związek i potrzeby partnera, ale też cenicie swoją niezależność. Mówicie o sobie raczej "ty i ja", rzadziej "my".
Powrót do góry

lady_jagodka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pon 28-12-2009, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie....masakra.....39pkt Zszokowana Zszokowana Zszokowana
Na szczęście to tylko test.

Podpis "Pierwszym ciosem wymierzanym człowiekowi, bywa czasem tylko słowo."
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 4 z 7

Skocz do: