Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Sprawdź temperaturę w waszym związku.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bwg

PostWysłany: Sro 06-01-2010, 9:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

53 pkt. mhmhm Złośliwa

Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Uśmiechnięta)
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Mesta

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Nie 10-01-2010, 17:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mi wyszło 42 Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 10-01-2010, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mamy 47, jestem usatysfakcjonowana Bardzo szczęśliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Miśka

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Czw 14-01-2010, 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja mam 48, ale te pytania testowe i opis na koniec..... nie wierzę w takie coś,
najważniejsze że nie wyszło mi nic złego Bardzo uśmiechnięta

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

amaretto

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Wto 26-01-2010, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi wyszło aż 56:P z tym, że ja jeszcze męża nie mam Bardzo szczęśliwa
Ale narzeczony to już coś! Puszcza oko
Marzę, by do końca życia być z nim tak szczęśliwą, jak dziś.. inlove

Podpis także tego..
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 16:50    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

44 pkt. Uśmiechnięta I też z "jeszcze nie" mężem inlove

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

sate

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Smok
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 21-02-2010, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie moge zrobic testu,bo mi strona znika za szybko... Smutna

Podpis "Powiedz Mi dlaczego z waszych domów wieje chłód?
W dotyku klamek został tylko lód?
A ludzi bliskich zamiast czułych słów
Łączy tylko ten sam klucz?"
Powrót do góry

niuńka

PostWysłany: Wto 30-03-2010, 8:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

44 Uśmiechnięta Jest ok :]

Podpis 6 grudnia 2007r :*
Since this December my life is changing.
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 8:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 54 pkt.
Gdyby porównać stan waszych uczuć do pory roku, to bez wątpienia będzie to upalne lato i to nie byle jakie, ale to z najwyższą temperaturą, wielką suszą, brakiem opadów. Żar waszych uczuć widać gołym okiem. Często można was oglądać przytulonych do siebie, obsypujących się pocałunkami. Pasujecie do siebie jak dwie połówki jabłka i tak się czujecie - jak dwie części jednej całości. Jesteście silnie ze sobą związani, doskonale się rozumiecie, świetnie czujecie się w swoim towarzystwie. Dom jest waszą przystanią, schronieniem przed światem. Wydaje się wam, że nikogo i niczego nie potrzebujecie do szczęścia. Często i dużo rozmawiacie o swoich uczuciach, chętnie mówicie "my". Akceptujecie się bez zastrzeżeń i nie wyobrażacie sobie życia bez siebie. Ciężko znosicie rozłąkę.

Nasza rada: To wspaniale, że tak bardzo się kochacie, ale uważajcie, aby troską o drugą osobę nie przytłoczyć się wzajemnie. Nadmiarem czułości można się bowiem zagłaskać i zabić namiętność.
Powrót do góry

Margoth

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 9:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 49 pkt.

Podpis " Znalazła pewna Pani aparat do bani......"

Żoneczka tygryska od 21.08.2010
01.06.2011 - 7 lat razem.
Powrót do góry

ACJunior

PostWysłany: Sro 07-07-2010, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

52, Ale to dotyczy kogoś z kim nie jestem w związku na co dzień... Skonsternowana
Powrót do góry

Kinia@

Zodiak: Baran

PostWysłany: Sro 07-07-2010, 20:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 44 pkt Bardzo szczęśliwa

Podpis "Najpiekniejszym ubraniem dla nagiej kobiety sa ramiona kochajacego mezczyzny"
Powrót do góry

moreover

Zodiak: Koziorożec

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój wynik to 49 pkt Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Blondynka

Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 17-07-2010, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

46 Bardzo szczęśliwa Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Funai

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Sro 21-07-2010, 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

48 Bardzo uśmiechnięta

Pytanie o burzy, to ja akurat boje sie burzy Smutna Wtedy on mnie przytula i pociesza ze jest ok Bardzo szczęśliwa

Podpis 22.06.2010r. inlove

13.11.2010r. dziecko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 5 z 7

Skocz do: