Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Sprawdź temperaturę w waszym związku.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
żabcia_2

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

45 Uśmiechnięta Nie, jest źle
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
mężatka87

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Kot
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 3

PostWysłany: Pon 30-08-2010, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój wynik to 50
Powrót do góry

esiane

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 31-08-2010, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mój 50 ; )
Powrót do góry

sisi24

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 03-09-2010, 7:15    Temat postu: Wynik Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój 33 pkt. Bardzo smutna

Podpis Droga do szczęścia jest trudna i prowadzi przez ciernie,ale oświetla ją nadzieja.

30.08.2008-zaobrączkowana
20.02.2010-przyszedł na świat mój skarb
Powrót do góry

Całkiem_Zwykła

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 8:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 35 pkt.
Nie żyjcie jak na bezludnej wyspie, z dala od świata. Dbajcie o przyjaźnie i swój rozwój, a pozostaniecie dla siebie zawsze atrakcyjni. To, co jest między wami, to dojrzałe uczucie, doskonałe porozumienie, szacunek i odpowiedzialność za związek. Jeśliby porównać wasze uczucia do pory roku, byłoby to lato "ani zbyt upalne, ani zbyt chłodne, takie w sam raz. Sporo słońca, ciepły wiatr od czasu do czasu i drobny deszczyk dla ochłody. Miło, ciepło i przyjemnie. Jesteście zgodną parą, unikacie konfliktów, przymykacie oko na wady partnera. Lubicie ze sobą rozmawiać, macie wiele wspólnych zainteresowań. Dużo czasu spędzacie razem, ale też sporo osobno. Potraficie dbać o związek i potrzeby partnera, ale też cenicie swoją niezależność. Mówicie o sobie raczej "ty i ja", rzadziej "my".

Nasza rada: Uważajcie, by nie spocząć na laurach. Z uczuciami jest jak z ogrodem - niepielęgnowane rośliny usychają, o pięknych, kolorowych kwiatach trzeba wtedy zapomnieć. Nie dopuście do tego! Okazujcie sobie uczucia. Miły gest, ciepłe słowo zdziałają cuda.

Podpis =5 maj 2009 - Córunia- Julka= :*

=16 październik 2010 - Nasz Dzień= :*
Powrót do góry

adzia88
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok
Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 22-09-2010, 8:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

46 pkt Uśmiechnięta

Najbardziej spodobało mi sie zdanie: Potraficie dbać o związek i potrzeby partnera, ale też cenicie swoją niezależność.. Zgadzam się z tym w 100% Uśmiechnięta

Podpis Miłość jest nagrodą , którą dostajesz bez szczególnych zasług. Serduszko
Powrót do góry

zania112
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 8

PostWysłany: Pią 24-09-2010, 7:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

49 Uśmiechnięta A to dopiero początek.. coś chyba cieniutko jak na wstęp "motylich brzuchów"
Powrót do góry

mariamagdalena

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Koza
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 05-10-2010, 2:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Właśnie planujemy razem zamieszkać więc 54 punkty to chyba dobra wróżba:)

Podpis Nigdy nie żałuj tego, co kiedyś sprawiało Ci radośćUśmiechnięta
Powrót do góry

smile

PostWysłany: Wto 05-10-2010, 9:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Twój wynik: 49 pkt

No Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

stostostokrotka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 19-10-2010, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wow 52 Bardzo szczęśliwa no no Uśmiechnięta
Powrót do góry

sumner1111

PostWysłany: Wto 19-10-2010, 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czemu to jest tylko dla kobiet? Smutna
Chciałem sobie rozwiązać test i dobrnąłem do 13 pytania bo potem to już były pytania nie do facetów. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7

Skocz do: