Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Tabletki na odchudzanie najlepsze ?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Diety
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miranda31

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 13:30    Temat postu: Tabletki na odchudzanie najlepsze ? Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam 162 cm wzrostu i 70 kg wagi, chciałabym zrzucić jakoś co najmniej 10 kg, próbowałam już chyba wszystkiego i moja waga ciągle stoi w miejscu, jakie tabletki na odchudzanie są najlepsze, co polecacie ?
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Oczko
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Według mnie powinnaś udać się do dietetyka, który ustawiłby ci dietę i pod jego okiem łatwiej zrzuciłabyś zbędne kilogramy. Nie rób nic na własną rękę.

Podpis Szczęście to jest sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.
Powrót do góry

aniabella

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jedyne, najlepsze tabletki na odchudzanie, które zadziałały na mnie to /reklama/, udało mi się zrzucić 7 kg w miesiąc, myślę że to niezły wynik, jeżeli chcesz sobie poczytać o tych tabletkach wejdź tutaj: /link usuniety/
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 17:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak naprawdę nie ma tabletek na odchudzanie. Są jedynie tabletki wspomagające odchudzanie, a to duża różnica. Puszcza oko Cudów nie ma. Nawet stosując mocne tabletki na receptę, trzeba trzymać dietę, bo inaczej nic z tego.
Jedyny skuteczny sposób to trochę ruchu i mniej jedzenia. Uśmiechnięta

Podpis "Prawdziwą miarą człowieka jest to, jak traktuje kogoś, kto nie może mu się w żaden sposób odwdzięczyć.” – Samuel Johnson
Powrót do góry

szarotka_

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nieważne, którą markę wybierzesz. Chodzi o to, żeby dietę wspomagać błonnikiem i innymi substancjami, które poprawią trawienie i zwiększą poczucie sytości. Oczywiście, to tylko dodatek, więc może zapisz się na siłownię albo zacznij biegać/jeździć na rowerze/pływać. Cokolwiek, byle często, żeby organizm miał co spalać. No i jedz tyle, ile potrzebujesz. Najgorsze jest głodzenie się. Zamień tylko ciężkie dania na owoce, warzywa, soję, białe mięso, chude ryby. Zrezygnuj z sosów, białego pieczywa, majonezu, makaronu.
Powodzenia!

Podpis Kobiety bez towarzystwa mężczyzn więdną, a mężczyźni bez kobiet głupieją.
A. Czechow
12.12.2009- Moja Maleńka :-*
11.12.2010- Pani K. Uśmiechnięta
Powrót do góry

DariaAngel

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 12-10-2009, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Skoro jak mówisz próbowałaś już wszystkiego to chyba zostaje jak radzi Oczko udać się do specjalisty po poradę. Dieta, ograniczanie jedzenia spowalniają przemianę materii dlatego potrzebny jest ruch. Wybierz taką jego formę która najbardziej ci odpowiada. Dzięki temu będziesz miała więcej energii i lepszy humor.
Powrót do góry

maria-38

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 13-10-2009, 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja stosowałam rożne tabletki na odchudzanie i co sie ze mną stało to nie wiem jeszcze bardziej tyłam a cera... okropna. Wszystko wróciło do normy dzięki diecie którą ustalono mi na /link usunięty/ wypelnilam tam formularz ocena wellness i po kilku godz miałam darmowa konsultacje z dietetykiem jestem już po kuracji schudłam 6kg w ciągu miesiąca nie mam efektu jo-jo. co ważne podczas tej diety czułam sie bardzo dobrze. poprawiła mi sie cera i włosy nie wypadały. jeśli moja wypowiedzią komuś pomogę to sie ciesze.
Powrót do góry

pstryk

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Wto 13-10-2009, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A problem tkwi w Twojej silnej woli? (u mnie jest podobnie) Puszcza oko
Wiesz, są tabletki - typu Meridia - które są przepisywane osobom z otyłością. Ale jak widać, są na receptę. I nie bez szkody dla organizmu. Więc przemyśl to.
Powrót do góry

Diablica

PostWysłany: Nie 18-10-2009, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Prawda jest taka, ze żadne specyfiki bez pracy nad sobą nic nie zdzaiąłająUśmiechnięta. Nie można ich traktować jak wyroczni i ufać bezgranicznie, ale ewentualnie stosować jako pomoć, np. prepararaty z L-karnityną przed ćwiczeniami. Takie jest moje zdanie:)
Powrót do góry

lucynkap

PostWysłany: Sob 06-03-2010, 0:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Farmaceutka w Aptece /.../ poleciła mi BIO-CLA z zieloną herbatkąUśmiechnięta. Jest to tam dość tanie - 44 zł,a mi jak narazie pomaga. Tylko ze musisz wiedziec ze same BIO-CLA jest dodatkiem do diety którą sama musisz podjąćUśmiechnięta

Pozdrowionka:-)
Powrót do góry

Cacanka

PostWysłany: Nie 07-03-2010, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lucynka, widzisz efekty po tych tabletkach?...
Powrót do góry

marchewa

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Sob 27-03-2010, 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Według mnie to nie na tabletki trzeba zwrócić uwagę, ale na to co się je i w jakich ilościach oraz oczywiście ruch. Niektórzy mówią, że stres wpływa na chudnięcie, ale jeśli nawet to nie jest to zdrowe Smutna Poza tym niektórzy (np. ja) w stresie więcej jedzą a nie mniej i to tych niezdrowych rzeczy typu chipsy Smutna
Powrót do góry

trzypotrzy

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie ma tabletek na odchudzanie, jak już wyżej napisano. Po prostu trzeba trzymać dietę, ćwiczyć, ruszać się... i wspomóc suplementami;) Czym? Błonnik, to podstawa. Chrom pa początku też jest ok. Można kupić gotowe, w formie kropli suplement zapobiegający odkładaniu się wody w organizmie;) Same tabletki, chociażby nie wiem jakie, nic nie zdziałają...
Powrót do góry

angel87

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pią 17-09-2010, 18:40    Temat postu: hejA Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

wlasnie ze sa. nazywaja sie xenical. One sa tylko dla osob bardzo otylych.. ja je bralam po ciazy . i zeszczuplalam duzo..
ja mam je za darmo bo mieszkam w
irlandii i mialam duza nadwage. jak
ktos chce moge mu odsprzedac1
opakowanie angel87@live.ie
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Diety Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Skocz do: