Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Taniec ślubny
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:07    Temat postu: Taniec ślubny Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Coś dla naszych przyszłych Panien Młodych:

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Kate29

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Świetny jest ten filmik Uśmiechnięta Już dawno to widziałam planowaliśmy takie coś zrobić , ale wymięklismy Bardzo szczęśliwa Może któraś z przyszłych panien młodych się połasi ? Bardzo szczęśliwa

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

dziuba

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zszokowana Zszokowana Zszokowana
Mendelson wymięka w każdym razie... Śmiech do łez

Podpis You'll never know if you don't go,
You'll never shine if you don't glow!
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mi się kompletnie nie podoba. Może początek, takie zaskoczenie, ale później trwa to za długo i w ogóle robienie takiego cyrku w kościele jest dla mnie nie na miejscu, nawet jeśli to inny niż katolicyzm odłam. Ale grunt, że się dobrze bawią Uśmiechnięta.
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Znów się okażę dziwna, ale ani to śmieszne ani zabawne. Skonsternowana Ja bym chyba ze wstydu umarła i zakopała się żywcem pod ziemię, a czegoś takiego nie zrobiła. Przewraca oczami

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wszystko zależy od podejścia , amerykanie podchodzą do wszystkiego bardziej na luzie , fakt długie jest ale dla mnie bomba Uśmiechnięta Ja mam inne podejscie do koscioła itp więc dla mnie nie był by to problem gdyby nie to że nie mam tyle odwagi Bardzo szczęśliwa

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jowita jak Ty coś napiszesz, to na całego. Boskie to było po prostu. Śmiałam się jak szalona. A tak swoją drogą, to w taki dzień trzeba się cieszyć no i oni się właśnie radują Uśmiechnięta.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kate29 napisała:
Wszystko zależy od podejścia , amerykanie podchodzą do wszystkiego bardziej na luzie , fakt długie jest ale dla mnie bomba Uśmiechnięta Ja mam inne podejscie do koscioła itp więc dla mnie nie był by to problem gdyby nie to że nie mam tyle odwagi Bardzo szczęśliwa

Właśnie dla mnie to jest typowo amerykańskie-na pokaz, pod publiczkę, byle zrobić z siebie idiotę i było o mnie głośno.

Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może i tak , ale i tak mi się podoba lubie popatrzeć na troche warjactwa w tym szarym świecie , a co tam niech patrzą i się smieja .Przynajmniej zapamiętaja ten dzień na swój sposób Uśmiechnięta

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

mari_cruz
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zgadzam się z Gienią. Tu nie chodzi o kościół. Dla mnie ten moment jest pełen dostojeństwa, wdzięku. W życiu nie odebrałabym sobie przyjemności kroczenia wzdłuż ławek. To taki trochę symbol kroczenia w kierunku nowego, w kierunku obietnicy, gdzie mojemu zawierzeniu towarzyszą i świadkują goście.
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak się teraz zastanawiam, czytając wasze wypowiedzi, czy wy to odbieracie jako prawdziwy film ze ślubu? Bo ja to bardziej byłam skłonna uznać, że wszystko jest wyreżyserowane i tylko dla żartu. Chociaż znając Amerykanów, to chyba wszystko jest możliwe. Puszcza oko

A jeśli chodzi o zachowania w pewnych miejscach i sytuacjach, to chyba wszystko zależy wyłącznie od tego, co ludzie będą uznawać za właściwe i w dobrym tonie i nie ma tu uniwersalnych reguł. Puszcza oko
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A mnie też chodzi o kościół. Kościół sam w sobie jest zbyt dostojnym i poważnym miejsce na takie wyczyny. I co to za radość iść do ołtarza w dzikich podskokach zamiast dostojnie kroczyć pod rękę z ojcem i patrzeć na czekającego pod ołtarzem Młodego?
Oby coś takiego się u nas nie przyjęło. Bo jest taki trend, że na siłę chcemy być fajni i wyluzowani, a wychodzi tylko na to, że jesteśmy spięci i nie umiemy się bawić.

Powrót do góry

Kate29

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może i jestem dziwna ale dla mnie nie ma nic fajnego w kroczeniu w zdłuż kościoła....pośród ławek itp. Nie ma nic w tym złego każdy ma inne wartości ,ale ja nie czuje "tego".

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Nie 07-02-2010, 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie się nawet podoba, ale zdecydowanie nie na ślub. Do ołtarza powinno się iść wolnym krokiem, a nie skacząc na prawo i lewo.

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Blondynka

PostWysłany: Pon 08-02-2010, 8:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Eeee filmik taki sobie.
Tanecznym krokiem do ołtarza. Złośliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Humor Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: