Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
sklep z biżuterią

Tatuaże i kolczyki.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pewnie, ze chce. Uśmiechnięta Jestem strasznie ciekawa co ladnego sobie zrobilas. Bardzo szczęśliwa

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Fotoatrakcje
martunia_12

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 10:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pisałam kilka postów wcześniej co mam Bardzo uśmiechnięta

Napis Amor Vincit Omnia.
Znalazłam w internecie odpowiednią czcionkę, pani zrobiła wzór i już Śmiejąca się

Ale ten tatuaż o którym piszę nie jest moim pierwszym, mam jeszcze jeden w miejscu niewidocznym (na biodrze) Puszcza oko

Cytat:
Pewnie, ze chce.

To postaram się to dziś zrobić jeśli mój połówek będzie chciał współpracować Bardzo szczęśliwa

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

macabre

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Martunia jak już tak kilka osób pytałam, to Ciebie też zapytam. Robili Ci najpierw jakąś kropeczkę, żeby sprawdzić czy nie jesteś uczulona, czy od razu wszystko?
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

martunia_12

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Martunia jak już tak kilka osób pytałam, to Ciebie też zapytam. Robili Ci najpierw jakąś kropeczkę, żeby sprawdzić czy nie jesteś uczulona, czy od razu wszystko?

Nieeee, ani za pierwszym razem ani za drugim nie przeprowadzali żadnej próby Skonsternowana

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

macabre

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kurcze, niefajnie bo ja jestem strasznym alergikiem. Ja np. nie mam kolczyków w uszach pół roku a one nadal ropieją, a jak mam pójść i w sumie okaleczyc sie to mi się to nie widzi...
Powrót do góry

martunia_12

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pewnie, macabre- ja też bym sobie chyba darowała gdybym bała się jakichś komplikacji...

Cytat:
Pewnie, ze chce. Jestem strasznie ciekawa co ladnego sobie zrobilas.

Proszę bardzo Uśmiechnięta
Tylko jakoś trochę dziwnie to na zdjęciu wyszło...

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

macabre

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Super czcionka!

Ja wybiorę jakiś salon z dobrą opinią i pójdę i zapytam. Może mi np. zrobią kropeczkę małą, jak nic nie będzie to na drugi dzień dokończą. Myślę, że będzie im na rękę.
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

macabre U mnie w mieście w salonie tattoo piszę tuż przy wejściu, że najpierw zalecają zrobić kropkę dla upewnienia się, że nie ma przeciwskazań. Dlatego myślę, że powinni Ci coś takiego zrobić bez problemu Uśmiechnięta

martunia naprawdę śliczny Uśmiechnięta

Ja chciałam na kostce pająka Uśmiechnięta

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

martunia_12

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Super czcionka!

Dziękuję Uśmiechnięta Znalazłam na jakiejś stronie w necie, wydrukowałam i zaniosłam do salonu gdzie pani stworzyła to co mam na plecach Bardzo szczęśliwa

Cytat:
macabre U mnie w mieście w salonie tattoo piszę tuż przy wejściu, że najpierw zalecają zrobić kropkę dla upewnienia się, że nie ma przeciwskazań. Dlatego myślę, że powinni Ci coś takiego zrobić bez problemu

Jeśli tak to pewnie bym poszła i sprawdziła Puszcza oko

Cytat:
martunia naprawdę śliczny. Ja chciałam na kostce pająka

Dziękuję Uśmiechnięta

Ja w sumie chciałam ten napis na nadgarstku ale w salonie mi odradzili. Powiedzieli że to miejsce jest narażone na otarcia i może się szybko rozmazać i zrobić brzydki. Więc stanęło na tym co jest Puszcza oko

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Na ręce też bym nie zrobiła, mimo wszystko dla mnie tatuaż musi być osobisty, niezbyt widoczny Uśmiechnięta

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

martunia_12

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Masz rację Puszcza oko
Ja chciałam to w takim miejscu żeby móc to zasłonić w razie potrzeby- zegarkiem czy jakąś bransoletką...
Ale na szczęście nie upierałam się i dałam sobie przetłumaczyć że to nie jest dobry pomysł Uśmiechnięta

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Sro 21-04-2010, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

macabre napisała:
Ooo tego nie wiedziałam. Dzięki za radę!
Jak na razie to sie boję uczulenia i tego, że trafię w nieodpowiednie ręce.

A skąd jesteś?Podejrzliwa Może mogłabym Ci kogoś polecić? Uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Czw 22-04-2010, 10:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Martunia, bardzo ladna czcionka! Moim zdaniem to bardzo dobre miejsce, mozna dowolnie odkrywac i zakrywac. A jak dlugo to trwalo?
Macabre, ja tez jestem za kropka, nie wiem czy sama nie bede prosic. Tez mam alergie np. na wiele kosmetykow, nie ma co robic sobie krzywdy na wlasne zyczenie.

Nabralam takiej ochoty, ze az strach. Nie mam tylko okazji, a tak bez okazji to chyba nie da rady...

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry

martunia_12

PostWysłany: Czw 22-04-2010, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Aikaterina napisała:
Moim zdaniem to bardzo dobre miejsce, mozna dowolnie odkrywac i zakrywac.

Dokładnie Uśmiechnięta

Cytat:
A jak dlugo to trwalo?

Wszystko, razem z założeniem opatrunku i jedną małą przerwą trwało mniej więcej 45 minut. Sam tatuaż był robiony przez jakieś pół godziny Puszcza oko

Podpis 14.08.2010 inlove
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Czw 22-04-2010, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

martunia_12 napisała:
Wszystko, razem z założeniem opatrunku i jedną małą przerwą trwało mniej więcej 45 minut. Sam tatuaż był robiony przez jakieś pół godziny Puszcza oko

Czyli nawet nie tak dlugo. A bolalo?

Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 23, 24, 25  Następny
Strona 18 z 25

Skocz do: