Wszelkie służby mundurowe (strażak, policjant, BORowiec), wojsko, przedstawiciel handlowy, lekarz. Gdzieś czytałam też, że w wielu miejscach przymykają oko pod warunkiem, że tatuaż nie jest w widocznym miejscu. Tym sposobem możesz być przedstawicielem handlowym czy pracować w zakładzie karnym.
Oj do munduru to ja się na nadaję... Ani lekarzem nie będę.
Zastanawiam się nad panią psycholog z tatuażem, bo ostatnio mam plan napisu na nadgarstku (choć to po maturze)... Ale bóg stworzył bransoletki
W sklepach nie raz widziałam wytatuowanych ludzi, więc praca studencka za ladą chyba nie będzie problemu...
Macabre ja znam psychologa z długimi włosami, z tatuażami na rękach i z kolczykiem i jest zaj...tym specjalistą .
Taki gość prędzej przemówi np. do alkoholika niż jakaś wiotka kobietka .
Lis a jak przyjdzie do mnie mamusia-lalusia z córeczką, która będzie się bała swojego kocyka to wątpię, że spodoba się mamusi czerwonowłosa, wytatuowana terapeutka ;D
Ale to już inna kwestia.
Kwestie zdrowotne, a dokładnie alergia. Po pierwsze nikt nie podjąłby się pracy na pęcherzach, które wyszłyby odrazu po zaczęciu robienia tatuażu, po drugie istnieje prawdopodobieństwo zniekształcenia skóry na ciele przez barwnik.
Trudno, mój A. planuje tatuaż, więc na nim wyżyje moje marzenia
Kurcze ja się właśnie tej alergii boję... Choć na żadne chemikalia nigdy nie miałam, ani na kosmetyki, tylko na pyłki więc może i tusz będzie tolerowało...