Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Tematy wątków! KONIECZNIE przeczytaj zanim założysz!
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> ''Smutno mi'' | ''Jestem zła'' | ''Mam Problem''
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Więc
Administrator Forum
Administrator Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sob 31-01-2009, 0:11    Temat postu: Tematy wątków! KONIECZNIE przeczytaj zanim założysz! Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Temat zakładanego wątku ma przybliżać co jest w środku!!
Wszelkie tematy typu "Pomocy", "Nie wiem co mam zrobić", "Koszmar" lądują w koszu.
Więcej szczegółów w regulaminie.

Podpis Jak nie chcesz mieć problemów na tym forum to przeczytaj:
1. Regulamin!
2. Zapoznaj sie z przyklejonymi tematami w "Ogłoszeniach"
3. Ważny jest dla nas styl i ortografia
4. Zakładając nowy temat, nazwij go tak, aby jasno wynikało co jest w środku. Długie tematy mile widziane.

Ostatnio zmieniony przez Więc dnia Pon 16-02-2009, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

Bielizna
Więc
Administrator Forum
Administrator Forum

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak powiedziałem, tak zrobiłem.
Od dzisiaj takie posty lecą do kosza.
Nawet ich nie będę czytał, bo nie mam na to czasu. Ani ochoty wiecznie poprawianie tematów.

1. Regulamin!
4. Zakładając nowy temat, nazwij go tak, aby jasno wynikało co jest w środku. Długie tematy mile widziane.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  

alanml

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Więcu masz rację ale może nowa osoba tak jak w tym przypadku nie wie o tym i warto ją poprostu doinfomowac. Jest masa moderatorek więc...

Nie ukrywam, że nie kazdy wchodząc na forum czyta regulamin.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

alanml napisała:

Nie ukrywam, że nie kazdy wchodząc na forum czyta regulamin.

Ja jeszcze nigdy nie czytałam regulaminu. Zakłopotana
Powrót do góry

alanml

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ani ja Uśmiechnięta

Więc jesli nowa osoba tu wchodzi, zaklada temat nie znajac regulaminu to jest skazana na usunięcie tematu. Troche bez sensu.

A może warto dla nowo rejestrujacych się sporzadzić wiadomośc która otrzymają przed aktywacją konta, może jakąś ankietę, cokolwiek. Bo czytania regulaminu nie ma co oczekiwac.
Powrót do góry

Więc
Administrator Forum
Administrator Forum

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

alanml napisała:
Więcu masz rację ale może nowa osoba tak jak w tym przypadku nie wie o tym i warto ją poprostu doinfomowac. Jest masa moderatorek więc...

Nie ukrywam, że nie każdy wchodząc na forum czyta regulamin.

Dlatego powstał ten temat i został przyklejony w forum gdzie najczęściej są takie wypadki.
A że został olany?
Ja i (jak podejrzewam) moderatorki mamy dość wiecznego poprawiania tematów osób, które wpadają na forum z 1 problemem i po 4 postach znikają.

Dołączone po 4 minutach 22 sekundach:

alanml napisała:
Ani ja Uśmiechnięta

Więc jesli nowa osoba tu wchodzi, zaklada temat nie znajac regulaminu to jest skazana na usunięcie tematu. Troche bez sensu.

A może warto dla nowo rejestrujacych się sporzadzić wiadomośc która otrzymają przed aktywacją konta, może jakąś ankietę, cokolwiek. Bo czytania regulaminu nie ma co oczekiwac.

Taka informacja jest do nich wysłana przy zakładaniu konta, tak samo zresztą jak i o zakazie umieszczania reklam - jak to się ma do rzeczywistości chyba nie muszę opisywać.

Osoby które przychodzą tutaj z 1 problemem i nie mają ochoty poświęcić nawet 1 minuty na zapoznanie się z tym przyklejonym tematem czy regulaminem.
Dlaczego ja mam poświęcać swoją minutę na poprawę takich postów?

Dołączone po 2 minutach 59 sekundach:

Jowita napisała:
Ja jeszcze nigdy nie czytałam regulaminu. Zakłopotana

Niektórym nie jest to potrzebne, ale dołączając do forum każda foremka akceptuje, że zapoznała się i zgadza się z regulaminem.

1. Regulamin!
Powrót do góry

alanml

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
Ja i (jak podejrzewam) moderatorki mamy dość wiecznego poprawiania tematów osób, które wpadają na forum z 1 problemem i po 4 postach znikają.

W innym temacie dziewczyny przyznaja, że wpadły tu ponieważ miały problem. W zwiazku z dużym zainteresowaniem ich problemem postanowiły zostać.

Byc może macie dość poprawiania tematów ale nie można zakładac, że ktoś wpadnie z 1 problemem i nie zostanie. Nie tego chcemy prawda?

Cytat:

Bo jesteś moderatorem i zależy Tobie jak i nam wszystkim na tym aby był porządek a nowych forumek przybywało.

Cytat:
ale dołączając do forum każda foremka akceptuje, że zapoznała się i zgadza się z regulaminem.

Tak jak czytanie licencji podczas instalowania windowsan nikt ich nie czyta a akceptuje Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

madzia

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Tygrys
Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Wiecie co jest najgorsze?
Można trąbić, gadać po 10 razy jedno i to samo, a i tak nikt się nie stosuje do reguł.

Podpis 06.03.2003 r. Zakochany
[*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Więc
Administrator Forum
Administrator Forum

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:

Cytat:

Bo jesteś moderatorem i zależy Tobie jak i nam wszystkim na tym aby był porządek a nowych forumek przybywało.

Chyba sobie nie zdajesz sprawy o czym mówisz. Nie ma żadnej możliwości sprawdzenia 0,5 tysiąca postów dziennie. Jest nas tylko kilka osób moderujących, a nikt nie ma tu etatu i nie będzie siedział całymi dniami, aby poprawiać czyjeś posty - kogoś, komu nie chciało sie przeczytać paru zdań. Wszystkie posty mają przestrzegać regulaminu. Bez wyjątków.

Cytat:

Cytat:
ale dołączając do forum każda foremka akceptuje, że zapoznała się i zgadza się z regulaminem.

Tak jak czytanie licencji podczas instalowania windowsan nikt ich nie czyta a akceptuje Bardzo szczęśliwa

No to niech się nie zdziwi dana osoba, że będzie miała problemy na forum nie przestrzegając zasad. Tyle w temacie.

Dołączone po 3 minutach 16 sekundach:

madzia napisała:
Wiecie co jest najgorsze?
Można trąbić, gadać po 10 razy jedno i to samo, a i tak nikt się nie stosuje do reguł.

Niektórzy jak się nimi nie wstrząśnie to nie dochodzi.
Zwykłe olewanie.
Poleci trochę tematów do kosza, to sprawa się wyjaśni.

1. Regulamin!
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Widzę, że jestem jakaś z innej planety Śmiejąca się bo zawsze zanim cokolwiek podpiszę czy zaakceptuję, to czytam co akceptuję. Podejrzliwa

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

Milk

Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Edzia napisała:
Widzę, że jestem jakaś z innej planety Śmiejąca się bo zawsze zanim cokolwiek podpiszę czy zaakceptuję, to czytam co akceptuję. Podejrzliwa

Edzia jesteś Bardzo szczęśliwa

A co do całego zamieszania. Temat powinien być jasny, by nie był powielany. Bo zanim na jakimkolwiek forum się coś napisze to istnieje opcja SZUKAJ, by poszukać podobnych tematów i ich nie powtarzać. I regulaminu nie potrzebuję, żeby to wiedzieć. Chociaż moje pierwsze tematy tez były ogólnikowe, ale to na samym początku Zakłopotana

W dziale Smutno mi|Jestem zła|Mam problem rzeczywiście tematy są baaaardzo ogólnikowe i nic z nich nie wynika i swego czasu często były poprawiane z ogólnych na bardziej szczegółowe.

Ale żeby tak od razu do kosza... Ostro!

Podpis najlepsze wciąż musi przyjść, na lepsze wciąż czekasz Ty...
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Do znudzenia można powtarzać że rejestrując się na forum, akceptuje się warunki regulaminu. Od tego są jakieś zasady na forum, żeby ich przestrzegać. Przewraca oczami

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

ulunius
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Skorpion
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 22:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Myślę, że tyyyyle razy na Forum było wałkowane to żeby nie nazywać wątków "ogólnikowo", że można to sobie wbić do głowy na blache.

Szczerze mówiąc, jak widzę tego typu wątki to nawet ich nie czytam. Żal mi czasu, bo nawet nie wiem co znajdę "w środku".

A nowe osoby, tak jak już wcześniej wspomniano, będą miały przyklejony ten temat, więc przeoczyć go będzie trudno. Puszcza oko

Podpis Płyń z wiatrem w plecy i z twarzą do słońca
Na falach losu tańcząc z gwiazdami
Powrót do góry

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Nie 01-02-2009, 23:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Według mnie bardzo dobrze, że wątki z ogólnikowym tematem będą lądować w koszu. Jest regulamin, jest przyklejony temat w dziale, nic tylko poświęcić minutę i to przeczytać.
A jakby chociaż połowa z tych dziewczyn przeczytała regulamin to byłyby i kropki na końcu zdań i wielkie litery na początku i wiele innych ważnych rzeczy. Puszcza oko

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

alanml

PostWysłany: Pon 02-02-2009, 9:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Więc napisała:

Niektórzy jak się nimi nie wstrząśnie to nie dochodzi.
Zwykłe olewanie.
Poleci trochę tematów do kosza, to sprawa się wyjaśni.

Ja tego trochę nie mogę pojąć. Kim chcesz wstrząsnąć? Obecna forumki dobrze to wiedzą, jakie tematy zakładać. A jak nowej skasujesz wątek to taka osoba więcej tu nie przyjdzie. Proste. Nie pozyskamy nowych osób.

Rozumiem, że nie ma czasu ani ochoty na poprawianie tematów. Ale proszę, weź siostrę, kuzynkę lub kolezankę. Niech się u nas zaloguje i założy temat. Potem zapytaj czy czytała regulamin itd.

Pozdrawiam.

Dołączone po 53 sekundach:

gieniusia napisała:

A jakby chociaż połowa z tych dziewczyn przeczytała regulamin to byłyby i kropki na końcu zdań i wielkie litery na początku i wiele innych ważnych rzeczy. Puszcza oko

Do tego nie potrzebny jest regulamin tylko estetyka pisania i zananie zasad interpunkcji.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> ''Smutno mi'' | ''Jestem zła'' | ''Mam Problem'' Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: