Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Terminarz ślubny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

chciałam taką jak wszyscy Puszcza oko czyli 17'tą no ale 13 to tez jeszcze nie tak źle Uśmiechnięta
Dodam jeszcze, że sale mam taka jaką chciałam i tak naprawde zadecydowała tylko cena , a nie brak miejsc ... może dlatego się tak dziwię, że ludzie aż tak się spieszą Uśmiechnięta

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
merkunek

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koza
Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja w sumie z salą też większych problemów nie miałam, ale szczerze mówiąc zamówiliśmy ją z mężem jak tylko dowiedzieliśmy się, że termin, który nam odpowiada jest wolny (to było jakieś 9m wcześniej), a nie byliśmy ani zaręczeni jeszcze wtedy, a rodzice to już w ogóle pojęcia o niczym nie mieli Bardzo szczęśliwa
Natomiast z Wodzirejem to była akcja, bo mieliśmy zaklepany zespół za który na dodatek byśmy nie płacili, bo miał to być prezent od mojego chrzestnego...ale poszliśmy w Krakowie na wesele do przyjaciół i przez następne dwa miesiące biliśmy się z myślami co zrobić, bo ten wodzirej był rewelacyjny (ale też drogi)...w końcu w grudniu samym początkiem umówiliśmy się z nim i miał akurat wolny termin Uśmiechnięta ale to był fart, bo normalnie ma zajęte terminy grubo do przodu Puszcza oko

Podpis Asia, żonka od 24.04.2004, mama Kubusia (ur. 13.01.06)
Szczęście we dwoje potrzebuje cichego gniazda...
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

efrell
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Najbardziej mnie wkurza to, że wiele osób zamawiających z tak duzym wyprzedzeniem rezygnują i tylko niepotrzebnie termin przez półtora roku zajmują Skonsternowana
(nie mowię że wszyscy)

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

efrell masz ślub o 13 ??

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Agata napisała:
efrell masz ślub o 13 ??

tak Bardzo szczęśliwa Kurcze najbardziej boję się ze to za wczesnie troszkę, ale nie wpadam w panike Bardzo szczęśliwa

nie wpadaj w panike! nie wpadaj w panike!, nie wpadaj w panike!

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 02-06-2006, 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wpadaj w panikę Bardzo uśmiechnięta Będzie dobrze !! dasz radę !! Będziecie szybciej małżeństwem Bardzo uśmiechnięta

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

agatka1984

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 04-06-2006, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

efrell to ja z kolei przesadziłam w drugą stronę z godziną bo ja mam na 19 Bardzo szczęśliwa
A to dlatego, bo:
1. Chcieliśmy dosyć późną godzinę, bo w restauracji wesele trwa 10 godzin, niezależnie o której się zacznie, więc będzie trwać do ok 6 rano (nie chcieliśmy, żeby się skończyło o 2)
2. Mieliśmy już do wyboru tylko godzinę 15 i 19
3. Sesję fotograficzną mam przed ślubem
Wszystko załatwialiśmy z 7-8 miesięcy wcześniej
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Nie 04-06-2006, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

my mieliśmy ślub o 18 Uśmiechnięta
oczywiście 16 i 17 były już dawno zajęte Puszcza oko
W sumie dobrze wyszło, bo do 11 się wyspałam (sama nie wiem jak w ogóle mogłam tyle spać, ale jakoś tak wyszło), potem fryzjer, makijaż i jakoś zeszło, a o tej porze roku to i o 21 było jeszcze jasno Uśmiechnięta

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

MeYa
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

13 to dobra godzina.. tak sobie sumujac to podejrzewam ze kolo 14.30 albo puzniej dopiero trafimy na "impreze" Bardzo szczęśliwa .. chyba.. i będzie dobrze z daniami.. nie bedzie wszystko nawalone tylko ładnie rozłożone w czasie;)

Podpis „Jeżeli nie wiesz dokąd idziesz trudno Ci będzie tam dojść”.
"Mądrość musisz sam z siebie, własną dobyć pracą" A.M.
Powrót do góry

merkunek

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jedno jest pewne z tą 13-tą, będziecie mieli taaaaaakieee długie weselicho Puszcza oko

Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

merkunek napisała:
Jedno jest pewne z tą 13-tą, będziecie mieli taaaaaakieee długie weselicho Puszcza oko

tylko czy moje nogi to wytrzymaja ? Śmiejąca się najwyzej na bosaka bede biegac Bardzo szczęśliwa

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

merkunek

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

efrell napisała:
merkunek napisała:

tylko czy moje nogi to wytrzymaja ? Śmiejąca się najwyzej na bosaka bede biegac Bardzo szczęśliwa

Toś nie słyszała na języku naszym ojczystym, że "trza być w butach na weselu"!!!!

ale dlaczego, to ja Ci nie powiem...sama się nad tym zastanawiam Puszcza oko

Powrót do góry

pl35

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To weż sobie na zmianę klapki - będziesz w butach a tak jakby nie.Wytrzymasz.
Powrót do góry

ModerateYield

PostWysłany: Pon 12-06-2006, 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

efrell napisała:
Zależy gdzie. My gdzies 8 miesięcy przed slubem zamawialismy wszystko i jakiś duzych problemów nie było. Jedyne gdzie był problem to kościele, bo nie było gdziny takiej jaką chciałam.

podobnie było u nas

ja chciałam 15
bo wg mojego kumpla -księdza-to najlepsza godzina
nie było wolnej godziny
później okazało się że ci ludzie o 15 otrzymali tą godzinę długo po nas
bo ksiądz uważając że jest to najlepsza godzina zaklepuje dla znajomych vel super parafian
wybraliśmy 16-sierpień więc pora byla super
oczywiście nie dla mojej babci która uznała że jest to bardzo późno i marudziła ogłaszając że kto to tak późno robi ślub-ba i tak się nie wyrobiła i przybyła na ślub po slubie

bez wzgledu o której się ślub zaczyna-weselicho musi potrwać do pierwszej bo do oczepin wszyscy czekają
Powrót do góry

Kolinka

Zodiak: Bliźnięta

PostWysłany: Nie 16-07-2006, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

my mamy 14.30 - chcielismy tak, bo jakoś lepiej nam się bawić w ciągu dnia niż w nocy. A w pierwotnych zamierzeniach miał być tylko obiad a nie wesele. Ale obiad na 70-80 osób to już wesele w zasadzie...

Podpis szczęśliwa żonka od 30.09.2006
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Ślub i Wesele Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 2 z 6

Skocz do: