Dołączone po 17 godzinach 10 minutach 57 sekundach:
My jesteśmy na etapie wybierania miesiąca ślubu w 2010 co prawda musimy się spieszyć bo ciężko potem zarezerwować datę tak jak chcemy ale który z tych 3 miesięcy byłaby najbardziej odpowiednia od kwietnia do czerwca??
Oj ze wszystkim jest sporo problemów.... my zaczęliśmy ustalaćdatę ślubu w lutym tego roku... maj odpada-wtedy są komunie. czerwiec lipiec odpada bo mamy sesjęna studiach. sierpień za gorąco. został wrzesnień, 4 miało byc w drugim tygodaniu wrzesnia le sobota to akurat 11 a ja mam wtedy urodzinki i jeszcze rocznicę zaręczyn i juz by się za duzo ponakładało takze został ten 4 września . pałacyk zarezerwowaliśmy jakośtrzy tygodnie temu . reszta juz znaleziona , rezerwacje na dniach.
Ja dzień przed ślubem wcześnie położyć się spać nie będę mogła z racji tego .. że mam porterabend
a godzine ślubu mam na godzine 15.30 i też bez żadnych problemów,wszystko załatwiliśmy , sale również
Nie wiem, czy we właściwym wątku umieszczam to pytanie, wydaje mi się, że tak.
Nie pytam o radę (bo decyzja właściwie została już podjęta ), ale o Wasze opinie, osób postronnych, mających już TO za sobą.
Jaki jest Waszym zdaniem optymalny okres między zaręczynami, a datą ślubu?