Bo spodziewałam się chyba jakieś konkretnej akcji między Eleną a Katherine
Lubię Caroline (nie wiem akurat czemu ) i........Elenę bo jakoś nabrałam do niej sentymentu pomimo,iż czasem mnie irytuje. Kiedyś lubiłam Damona Jak był zły...teraz hmmm traktuję na równi ze Stefanem...Damon zły -sexiii, Damon + rozterki moralne - nuuudy
Oj tak tak, kolejny odcinek jutro już w sieci
A Ty masz faworytów, oprócz D. ?
Bo spodziewałam się chyba jakieś konkretnej akcji między Eleną a Katherine
Lubię Caroline (nie wiem akurat czemu ) i........Elenę bo jakoś nabrałam do niej sentymentu pomimo,iż czasem mnie irytuje. Kiedyś lubiłam Damona Jak był zły...teraz hmmm traktuję na równi ze Stefanem...Damon zły -sexiii, Damon + rozterki moralne - nuuudy
Oj tak tak, kolejny odcinek jutro już w sieci
A Ty masz faworytów, oprócz D. ?
Myślę, że akcja między Katrine i Eleną jeszcze przed nami .
Talyor . Lubię jeszcze Jennę i Alaric'a. Ja znów oczekiwałam jakiejś większej akcji między Bonnie i Damonem, jak w książce. Może jeszcze się jej rola rozwinie.
Rola Caroline jest całkiem inna niż w książce ale też fajna .
No to ja muszę się przyznać, iż książki nie czytałam wiem co nieco z opowiadań niektórych osób, jakieś fakty...np. jestem bardzo ciekawa jednego, czy w serialu też uśmiercą Elene, bo o ile pamięć mnie nie myli, to chyba ona umarła a potem była duchem -czy jakos tak.
Przyznam się,że byłam zaskoczona , że Caroline została zmieniona!! Czy w książce też tak było?? Ogólnie cały odcinek był dość ciekawy, i wreszcie akcja
I ja dołączam do osób które wdepnęły w wampirze klimaty.
Niby głupiutkie, niby przewidywalne, niby nic takiego - ale jak to bywa z serialami - oglądnęłam 1odcinek , potem kolejny i to wszystko jest jak kula śniegowa. ;]
Pamiętniki Wampirów jeszcze mnie nie zachwyciły, mam nadzieję, że akcja się rozkręca (jestem dopiero na 1 serii odcinku 7) . Wszystkie postacie są dla mnie dośc...PŁYTKIE, bez głębi. Stefan jest drewniany, Elena przedstawiona w superlatywach, Damon to ZŁO... Do tego konflikt braterski z przeszłosci i problemy licealistów. Doczekam się tu czegoś poza schematem?
Mam wrażenie że wampiry z Czystej krwi były bardziej...pełnokrwiste (nieprzypadkowy wybór słowa...), chociaż tamta Sooki mnie okropnie wkurza...
nie wytrzymałam, podczytałam Wasze wypowiedzi i widzę, że w kwestii Damonowego ZŁA można się doczekac zwrotu akcji...
Hej Dziuba Miło,że dołączyłaś do Naszego grona zawampirzonych. Serial jest całkiem ok, pamiętaj, że w przeciwieństwie do T.B jest przeznaczony dla nastolatków, więc ta słodycz i podchody trwające 5 odcinków są dość naturalne Faktycznie paru zwrotów akcji doczekasz się jak również metamorfoz, ale zaskoczeń raczej tu nie znajdziesz
W pierwszym odcinku drugiego sezonu najbardziej zdziwiła mnie końcówka,
muszę powiedzieć ze mnie wmurowało - Damion zabijający Jeremiego..(taka chwila zgrozy )
Drugi odcinek dość przewidywalny.. rola Caroline odegrana bardzo ładnie.
Ale muszę przyznać ze zawiodłam się do jednej rzeczy tzn Caroline zbyt szybko sie opanowała - to wręcz nienormalne.. Stefanek szepną parę słów do uszka i spokój...
Jutro 3 odc w necie