Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Torebki
Idź do strony 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jotemka

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 8:05    Temat postu: Torebki Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Torebke ma kazda z nas - to jasne Cool

Chcę się od Was dowiedziec jakie preferujecie torebki, na ramię czy do ręki????
Bardzo mnie to ciekawi, sama mam na ramie, ale chce kupic inny typ.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 9:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Głównie na ramię i muszą być jak największe i jak najbardziej pojemne. Wszystko dlatego, że w ciągu dnia torebka "chodzi" ze mną na uczelnię i muszę upchać tam wszystkie zeszyty i inne potrzebne rzeczy.

Na co dzień, czyli kiedy nie mam uczelni, też preferuję na ramię ale mniejsze. Żeby zmieściły się podstawowe rzeczy do niej.

A na wieczorne wyjścia malutka, na klucze i portfel.

Podpis Kocham Cię po prostu, Kocham nieskończenie
Kocham Cię najpiękniej, bo przez zapatrzenie...

Zakochany6.10.2006 Zakochany
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam torebki i gdyby mój mąż mnie nie hamował to pewnie kupowałabym je non stop Puszcza oko
U mnie przeważają torebki na ramię, ale mam też kilka takich do ręki i również jestem z nich zadowolona.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mam coś w rodzaju teczko-torebki, którą nosi się w ręku, a poza tym, wszystkie moje torebki są na ramię.
Lubię miec wolne ręce i nie chcę się cały czas zastanawiac, czy przypadkiem nie położyłam gdzieś torebki. Uśmiechnięta
Powrót do góry

Kimi

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Pies
Pochwał: 1

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja podobnie jak Agata, uwielbiam torebki.
Preferuje na ramię, ostatnio kupiłam sobie dużą czarną do pracy i małą filoletową na długim pasku, żeby można było przez ramię na ukos powiesić Bardzo uśmiechnięta

Podpis Żona od 4.09.2004
Mama od 15.03.2006
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 14:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja lubię torebki na ramię i tylko takie mam Złośliwa Na co dzień noszę dużą, żeby mi się wszystko pomieściło, na wyjścią gdzieś wieczorem itp. małą czarną Uśmiechnięta

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Suzi

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja tez mam kilka torebek na ramie i 2 do reki,a dzisiaj dostalam taka na ramie ale z dlubim paskiem.
Powrót do góry

Jasylwia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja z racji mego stylu lubię torebki artystyczne, tj. takie- których nie spotyka się wszędzie.
Lubię torebki eleganckie, ale tylko na wieksze wyjścia. Na co dzień mam przeważnie torebki- torby do której zmieszczę wszystko, a naprawdę mam sporo w niej. Do tego lubię torebki na ramie, ale jeszcze bardziej te,które można przewiesić przez.
Podobają mi sie ostatnio te torebki, takie inne....
ostatnio bardzo podoba mi się ta.....

Powrót do góry

madzia

Zodiak: Skorpion

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 16:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bez torebki się nigdzie nie ruszę.
Przeważają takie na ramię, mam jedną taką do ręki, ale to tylko na specjalne wyjścia.

Podpis 06.03.2003 r. Zakochany
[*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja w ogóle to muszę przyznać, że jestem dziwna bo nie lubię kupować torebek. Kupuję jak muszę i noszę aż do zdarcia. Śmiejąca się

Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ostatnio "przeniosłam" się do torebki średniej wielkości, cała czarna, ma trzy kieszonki i jedna mała z przodu. Bardzo poręczna i pojemna Uśmiechnięta
A tak ogólnie to lubię torebki i duże i te zupełnie małe przewieszane przez ramię Uśmiechnięta Tych ostatnich mam chyba z pięć.
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 20:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

gieniusia napisała:
Ja w ogóle to muszę przyznać, że jestem dziwna bo nie lubię kupować torebek. Kupuję jak muszę i noszę aż do zdarcia. Śmiejąca się

Gieniusia nie martw się- mam tak samo Puszcza oko Czasami tylko coś mnie najdzie, ale rzadko Uśmiechnięta

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

gieniusia
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sob 04-10-2008, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Monika dobrze wiedzieć, że nie jestem osamotniona. Puszcza oko

Chociaż chodzi za mną od dłuższego czasu torebka taka jaką ma Basia z "Teraz albo nigdy". I nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedniej... Przewraca oczami

Powrót do góry

Jasylwia
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Nie 05-10-2008, 6:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dzisiaj się przypatrzę Basi.
A wiecie co- ja też taka mam- lubię moje takie dwie, zresztą ja lubię jak torebka jest troszkę już starsza, nie taka nowa, wówczas czuje, iż jest już taka moja. Kiedyś to byłam zwolenniczka plecaka, wygoda. Teraz zwolenniczka torebek, ale nie szaleję za nimi. Co sezon to nowa.....
Powrót do góry

EwelinaCh32

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 14-10-2008, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też bardzo lubię kupować torebki, przyznam się że mam na tym punkcie troszkę bzika ( ale myślę że jak większość kobiet ). A jeśli chodzi na jakie to chyba bardziej na ramię niż do ręki bo są dla mnie bardziej praktyczne. Ale teraz chyba się zdecyduje na coś mniejszego do ręki właśnie. Muszę się koniecznie wybrać na zakupy Uśmiechnięta
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Następny
Strona 1 z 30

Skocz do: