Głównie na ramię i muszą być jak największe i jak najbardziej pojemne. Wszystko dlatego, że w ciągu dnia torebka "chodzi" ze mną na uczelnię i muszę upchać tam wszystkie zeszyty i inne potrzebne rzeczy.
Na co dzień, czyli kiedy nie mam uczelni, też preferuję na ramię ale mniejsze. Żeby zmieściły się podstawowe rzeczy do niej.
A na wieczorne wyjścia malutka, na klucze i portfel.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 04-10-2008, 9:43 Temat postu:
Ja uwielbiam torebki i gdyby mój mąż mnie nie hamował to pewnie kupowałabym je non stop
U mnie przeważają torebki na ramię, ale mam też kilka takich do ręki i również jestem z nich zadowolona.
Mam coś w rodzaju teczko-torebki, którą nosi się w ręku, a poza tym, wszystkie moje torebki są na ramię.
Lubię miec wolne ręce i nie chcę się cały czas zastanawiac, czy przypadkiem nie położyłam gdzieś torebki.
Ja podobnie jak Agata, uwielbiam torebki.
Preferuje na ramię, ostatnio kupiłam sobie dużą czarną do pracy i małą filoletową na długim pasku, żeby można było przez ramię na ukos powiesić
Ja z racji mego stylu lubię torebki artystyczne, tj. takie- których nie spotyka się wszędzie.
Lubię torebki eleganckie, ale tylko na wieksze wyjścia. Na co dzień mam przeważnie torebki- torby do której zmieszczę wszystko, a naprawdę mam sporo w niej. Do tego lubię torebki na ramie, ale jeszcze bardziej te,które można przewiesić przez.
Podobają mi sie ostatnio te torebki, takie inne....
ostatnio bardzo podoba mi się ta.....
Ja ostatnio "przeniosłam" się do torebki średniej wielkości, cała czarna, ma trzy kieszonki i jedna mała z przodu. Bardzo poręczna i pojemna
A tak ogólnie to lubię torebki i duże i te zupełnie małe przewieszane przez ramię Tych ostatnich mam chyba z pięć.
Dzisiaj się przypatrzę Basi.
A wiecie co- ja też taka mam- lubię moje takie dwie, zresztą ja lubię jak torebka jest troszkę już starsza, nie taka nowa, wówczas czuje, iż jest już taka moja. Kiedyś to byłam zwolenniczka plecaka, wygoda. Teraz zwolenniczka torebek, ale nie szaleję za nimi. Co sezon to nowa.....
Ja też bardzo lubię kupować torebki, przyznam się że mam na tym punkcie troszkę bzika ( ale myślę że jak większość kobiet ). A jeśli chodzi na jakie to chyba bardziej na ramię niż do ręki bo są dla mnie bardziej praktyczne. Ale teraz chyba się zdecyduje na coś mniejszego do ręki właśnie. Muszę się koniecznie wybrać na zakupy
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3 ... 28, 29, 30Następny
Strona 1 z 30