Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Ubezpieczenie samochodu
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 10-02-2010, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie Pentelko. Miałam auto tylko w PZU ubzepieczone i tak jest od zawsze. I wiem ile mnie wszystko kosztowało nerwów. Także nigdy więcej stłuczek z obcokrajowcami:) Ja pamiętam że pisaliśmy z tatą jakieś pismo do Warszawy czy Warta może wypłacic odszkodowanie. Czekalismy bardzo długo. Dawno temu to było i nie wiele pamiętam ale wiem że było mase problemów.
Ja się przejechałam na PZU

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
toffinek

PostWysłany: Nie 14-02-2010, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Tak to już jest, że nigdy 100% osób korzystających z czegoś nie będzie zadowolona. A problemy to w każdym TU się zdarzają, nie ma idealnych:)
Powrót do góry

pentelka

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Małpa

PostWysłany: Wto 09-03-2010, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czasami zdarzają się problemy, ale może miałaś wykupione samo OC to wtedy odszkodowanie idzie z polisy sprawcy i w tym wypadku PZU miało prawo odmówić. Nie mogę tylko zrozumieć na jakiej zasadzie Warta wypłaciła Ci odszkodowanie skoro byłaś ubezpieczona w PZU?
Powrót do góry

dzidzia

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 10-03-2010, 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie, nie miałam samego OC. Mam auto ubezpieczone na wszelkie możliwe sposoby. AC, OC, NNW.
Ktoś nam poradził pisać pismo do Warty gdzieś do centrali ponieważ Warta przejmuje wypłaty odszkodowań zagraniczne a nie PZU. a sprawcą był Niemiec.

Podpis Dom-to tam gdzie,choćby pod gołym niebem, ludzie są razem
Powrót do góry

Maja_82

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Pies
Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Pią 30-07-2010, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja co roku ubezpieczam w innej firmie obecnie mam w PZU, chodź teraz też jakość obsługi tego ubezpieczyciela pozostawia wiele do życzenia, nic się nie załatwi na miejscu w placówce wszystko telefonicznie i odsyłają....z Białegostoku do Szczecina... ze Szczecina do Łodzi... a odszkodowanie wypłaca Lublin... tragedia. Niezdecydowana
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

pentelka

PostWysłany: Pon 02-08-2010, 17:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Przecież PZU ma placówki to dlaczego odsyłają? Ale telefonicznie to fakt wszystko można załatwić.
Powrót do góry

toffinek

PostWysłany: Pią 06-08-2010, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ciekawą stronę ostatnio znalazłam: http://jakieubezpieczenie.pl/
Zawiera dużo informacji o ubezpieczeniach, sporo odpowiedzi na pytania, można też zadać ekspertowi jakieś, jak będziecie kiedyś mieć jakieś problemy z ubezpieczeniem to polecam tam zajrzeć
Powrót do góry

pentelka

PostWysłany: Sob 07-08-2010, 7:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może to i dobrze, że jest możliwość zadania pytania ekspertowi bo sporo osób nie może zdecydować się jakie ubezpieczenie wybrać, albo nie zdają sobie sprawy z konieczności korzystania z ubezpieczeń.
Powrót do góry

toffinek

PostWysłany: Sro 11-08-2010, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Taki ekspert to nie tylko doradzi, jakie ubezpieczenie do czego, ale tez może odpowiedzieć na różne trudne pytania w rzetelny sposób
Powrót do góry

trzpiot

Zodiak: Lew

PostWysłany: Sro 25-08-2010, 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ta stronka o ubezpieczeniach jest bardzo fajna, bo jest sporo rzeczy z ubezpieczeń wyjaśnionych. Jak ktoś czegoś nie wie, to polecam tam zajrzeć.
Powrót do góry

pentelka

PostWysłany: Sro 01-09-2010, 8:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A czy ktoś z Was wysyłał już w ten sposób pytanie do eksperta?
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Sprawy lekko techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: