Wczoraj trafiłam na fantastyczne brązowe legginsy do kostek firmy Pimkie, jestem zadowolna tym bardziej że weszłam do sklepu i miałam pomoc mamie tylko szukac spodenek dla brata młodszego a tu kurcze mi wpadły w rece;P i to jeszcze była zniżka -25% wiec grosze za nie dałam;).
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Czw 24-06-2010, 12:25 Temat postu:
Dzisiaj przez przypadek wparowałyśmy z siostrą do ciuchlandu.
Kupiłam Szymkowi fajne spodenki Umbro i cienkie spodnie Nexta i za wszystko zapłaciłam 4,54
A moja siostra kupiła sobie nowiuteńkie Crocsy-japonki (jeszcze z metką) za 17 zł Nówki kosztują coś w granicach 120 zł.
No to ja do takich miejsc nie chodzę bo:
czesto nie mam czasu albo wydaje mi się że go nie mam
nie umiem grzebać i nie mam towarzyszki do takiego szukania a samej tu smutno
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Wto 20-07-2010, 19:18 Temat postu:
Wparowałam dzisiaj do ciuchlandu i wydałam 19 zł.
Kupiłams obie sspodnie z Nexta- stan idealny i fajniusi sweterek. teraz fajnie się kupuje ubranka na jesień, bo jeszcze nikt ich nie przegląda.
A Szymkowi kupiłam 4 bluzeczki na ramiączkach, będą idealne do spania i do latania na działce.
Też korzystam z takich "sklepów"
Jak już wymieniły dziewczyny wyżej jest o wiele taniej, a nie raz znajdzie się na prawdę super ciuch i to w dobrym stanie
Ostatnio np. udało mi się kupić fajna dżinsową spódniczkę na lato i dwie bluzki