My mamy jeden, ciuchy są nie uprane i rzucone byle jak w koszach, na wieszakach ciasno, że się oglądać nie da. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Za to w Tychach do wyboru do koloru, tam mam swoje stałe punkty, tyle, że sporadycznie tam bywamy.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 9274 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sob 21-08-2010, 10:35 Temat postu:
Ja dziś pierwszy raz od wielu lat byłam w lumpeksie. Poleciła mi go znajoma, bo często można tam dostać te lepsze marki .
Widziałam fajną koszulkę Marksa & Spencera, ale niestety za duża . Więc tylko dla ojca kupiłam koszule Pierre Cardin za 15 zł .
A dla siebie kupiłam koszulkę za 13zł. i jeszcze koszulę dla K. za 10zł. .
A ja w takim sklepie pracuje szafę mam wypchana po brzegi jestem bardzo zadowolona z tej pracy nie ze względu na zarobki naprawdę można się fajnie ubrać i to za grosze mój S powiedział że mnie na odwyk musi wysłać bo jestem uzależniona i szkoda kasy na proszki bo mogę brudne wyrzucać ale ja nic nie wyrzucę bo należę do osób że może się jeszcze przydać