Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Praca Oferta MLM

Używane ubranka
Idź do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pl35

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 12-05-2006, 11:56    Temat postu: używane ubranka Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kupujecie w second-hand clothing ? Mi się zdaża. Ale rewelacją są dla mnie ubranka dziecięce. Jest taki komis w Warszawie gdzie jak wejdę to jeszcze nie zdażyło mi się wyjść z pustymi rękami ( parę sprzętów dziecięcych też tam kupiłam). A ubranka dziecięce są taniutkie, mało używane ( szkraby szybko rosną) i mało zniszczone. No i wczoraj zakupiłam dwa kapelusiki i ocieplaną kamizelkę. Super sprawa.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 10

PostWysłany: Pią 12-05-2006, 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Taa... z tzw. "szmateksów" wychodzę zazwyczaj z reklamówką ciuchów. Kupuję i lubię bo:
1. jest duuuuzo taniej
2. duzo ubrań/i nie tylko jest w (prawie)nienaganny stanie
3. Jak widzę w "normlanym" sklepie że za zwykłą bawełnianą bluzkę mam zapłacić "od 100 zł" to mnie krew zalewa
4. Nie widze w tym nic dziwnego
Bardzo szczęśliwa

Ostatnio kupiłam 4 pary spodni (w tym jedne jeansy) za 5 zł Zszokowana

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 12-05-2006, 16:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dla siebie niestety jeszcze nigdy mi się udało wypatrzyć czegoś fajnego Smutna to podobno trzeba umieć szukać Przewraca oczami
Dla dziecka owszem kupiłam sporo rzeczy Uśmiechnięta
pl35 gdzie ten komis?

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

pl35

PostWysłany: Pią 12-05-2006, 18:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Na al krakowskiej 219.
Polecam. tam kupiłam drugi wózek, pełno ubranek, kojec- łóżeczkotur.,leżaczek, jeżdzik-popychacz i parę drobiazgów. Jeden wózek musiałam reklamować( skręcał w lewo). Bez problemu go przyjęli, oddali na serwis i nie ściemniali tylko oddali pieniądze jak sie okazało że tego nie da się zreperować. Naprawdę polecam ten komis.
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 19-05-2006, 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam chodzić do takich sklepów. Zawsze znajdę coś fajnego Bardzo szczęśliwa Wolę jak ubrania rozłożone są w koszach, a nie na wieszakach bo wtedy jest większa przyjemność z szukania Bardzo szczęśliwa
Staram się c tydzień zajrzeć do ciuchlandu i zawsze coś kupię. Dzięki temu w mojej szafie jest dużo ubrań formy GAP, Marks&Spencer, St.Oliver. Kupuję głównie bluzki i spódniczki, choć ostatnio udało mi się kupić 2 pary eleganckich spodni i strój na aerobik Bardzo szczęśliwa
Następna dostawa w najbliższy wtorek i wtedy też się pewnie wybiorę na zakupy Puszcza oko
Powrót do góry

pl35

PostWysłany: Pią 19-05-2006, 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

No proszę - prawdziwa maniaczka second-handu. Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Pią 19-05-2006, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

pl35 napisała:
No proszę - prawdziwa maniaczka second-handu. Bardzo szczęśliwa

Boję się tego nazwać po imieniu, ale moja mama stwierdziła, że to jest już uzależnienie Zakłopotana Ale nie przejmuję się tym, bo dzięki temu mam ubrania dobrej jakości i więcej pieniędzy w portfelu.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

pl35

PostWysłany: Pią 19-05-2006, 22:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

U mnie uzależnienie to zakupy w komisie dziecięcym. Nawet teraz mam przygotowane parę rzeczy do sprzedania tam - i oczywiście kupię nowe. Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sob 20-05-2006, 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nieskromnie przyznam że razem z W. przez jakies 3 miesiące tydzień w tydzień wariowaliśmy na punkcie jednego takiego sklepu. Ale co najlepsze odświezyliśmy szafę i to ciuchami dobrymi gatunkowo Uśmiechnięta

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sob 20-05-2006, 10:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Właśnie takie ciuchlandy są dobrym sposobem na odświeżenie ciuchów. Ja dzięki temu pozbyłam się wielu ubrań których szkoda mi było wyrzucić na rzecz ładniejszych i lepszych gatunkowo Bardzo szczęśliwa
A najbardziej co mi się podoba w ciuchach z drugiej ręki to to, że nikt takich nie ma Bardzo szczęśliwa Nie lubię mieć ciuchów jak połowa ludzi, a przy ubraniach z ciuchlandów jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją.
Poza tym zauważyłam, że w ciuchlandach można spotkać bardzo eleganckich ludzi, nie tylko biednych (a większość myśli, że są to sklepy tylko dla ludzi którzy nie mają kasy). Mnie na przykłąd szkoda jest wydawać pieniądze na ubrania (pod tm względem jestem nietypową kobietą Puszcza oko ) i wolę je przeznaczyć na zakupy do naszego przyszłego mieszkanka lub inne rzeczy (książki, kosmetyki, podróże).

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

PostWysłany: Sob 20-05-2006, 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem, Agata, czy jesteś taka nietypowa. Bo ze mną jest identycznie. Wolę kupić jakiś dobry sprzęt domowy, niż wydać 50 zł na koszulkę, którą wybiorę spośród wielu jako "najmniejsze zło".

Nie wiem czemu ale w ciucholandach zawsze jest coś na mnie, a w zwyklych sklepach jakoś takie nie bardzo.

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

ModerateYield

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 22-05-2006, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

weszłam kilka razy w życiu i jakos nic nie znalazłam ciekawego...kiepski szukacz ze mnie albo kiepski sklep

mama R. wynajduje czasami niesamowite perełki także ubrania pochodzące z ciuchlandów posiadam, ale ona ustawia się w kolejce w dzień dostawy około 5 rano-nigdy nie jest pierwsza Zszokowana
Powrót do góry

pl35

PostWysłany: Wto 23-05-2006, 9:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ale ja nie lubię wybierać z koszów - nigdy nic nie znajdę. Za to na wieszaczku - zawsze. Śmiejąca się
Powrót do góry

porky

Zodiak: Skorpion

PostWysłany: Wto 23-05-2006, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

nie odwiedzam
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 24-05-2006, 6:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja natomisat lubię szukać w koszach, bo tam rzadko kto zagląda i dzięki temu można znaleźć niezłe perełki Bardzo szczęśliwa
Wczoraj na przykład trafiłam "przez przypadek" Puszcza oko na dostawę, przeszperałam co się da i trafiłam na kilka okazów:
--> spodnie dresowe Esprit- całkowicie nowe, z metką. Będą idealne na aerobik i wypady za miasto
--> śliczną torebkę Dorothy Perkins- szukałam takiej w sklepie i jakoś nie mogłam trafić.
--> dla mamy kupiłam 3 bluzki GAP

Za wszystko zapłaciłam 23 zł Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 1 z 18

Skocz do: