Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Wasze ulubione kolory :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 26-12-2008, 21:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja lubię i noszę- biel, brąz, czerń, stonowane odcienie zieleni, różne odcienie niebieskiego.

Chciałabym żeby mi czerwony pasował, ale podkreśla moje rumieńce i wyglądam jak burak Puszcza oko.

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Fotoatrakcje
NIKITA

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Pon 20-07-2009, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja kocham turkus i wszyskie odcienie niebieskiego, rozowy moze byc bo jestem blondynka to mi pasuje..

a nie lubie, zoltego, pomaranczowego i czerwonego

choc wszyscy mi mowia ze ten kolor mi pasuje bo jestem blondynka ;? Złośliwa Niezdecydowana
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

ptycha

PostWysłany: Wto 21-07-2009, 6:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubię odcienie zimne: brązu, kawowe, fiolety, oliwkowy, czarny.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

NIKITA

PostWysłany: Wto 21-07-2009, 6:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To tak jak moja siostra, ale chyba na z tonowane kolory przychodzi z czasem Puszcza oko albo sie lubi od początku Puszcza oko
Powrót do góry

kajamaja

PostWysłany: Czw 30-07-2009, 14:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja osobiście uwielbiam bardzo kolorowe ubrania i buty! Im bardziej kolorowo tym lepiej:) Dodatkowo w fajne wzory, kroje - dla mnie rewelacja. Można powiedzieć że jest mi bliski na co dzień oldschoolowy styl:)
Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Czw 30-07-2009, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hehe Puszcza oko tak ja tez lubie mocne kolory, takie rzucajace sie w oczy Puszcza oko)) naprawde mozna przez nie czuc sie duzo lepiej Puszcza oko

Podpis Zawsze trzeba podejmować ryzyko.
Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry

Alva

PostWysłany: Czw 30-07-2009, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czarny, bo pasuje do wszystkiego. Złośliwa

Podpis SerduszkoNie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna.Serduszko
Powrót do góry

ptycha

PostWysłany: Pią 31-07-2009, 8:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

NIKITA napisała:
To tak jak moja siostra, ale chyba na z tonowane kolory przychodzi z czasem Puszcza oko albo sie lubi od początku Puszcza oko

Mi przyszło z czasem. Puszcza oko Kiedyś lubiłam bardziej intensywne kolory

Alva napisała:
Czarny, bo pasuje do wszystkiego. Złośliwa

O, ja też uwielbiam czarny. Uśmiechnięta
Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Pon 07-12-2009, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja preferuje czarne spodnie Puszcza oko) Bo mnie troche wyszczuplaja Puszcza oko

Tylko wtedy uda nam się pojąć,jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los...
Powrót do góry

żmijka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 07-12-2009, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mój ulubiony kolor to czerwony. Mam czerwony żakiet zimowy, wiosenny, czerwoną kurtkę, strój kąpielowy i masę innych rzeczy. Podoba mi się także turkusowy.

Podpis ... już teraz wiem, szczęście chowa się wśród zwykłych dni...
Powrót do góry

Aneczka1989

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Wto 08-12-2009, 7:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubię z reguły jasne kolory ale teraz to czerwony Uśmiechnięta. Na pewno zrobię swoją sypialnię na czerwono.
Powrót do góry

Lisanne
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 08-12-2009, 9:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja uwielbiam fiolet, czerwony, czarny, turkusowy, biały i ostatnio szary.

Podpis  „Jeśli człowiek nie jest wystarczająco szalony, by być szczęśliwym bez powodu, to znaczy, że nigdy nie będzie szczęśliwy.”
Powrót do góry

NIKITA

PostWysłany: Wto 08-12-2009, 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hmm właśnie zapomnialam ze zaczelam lubicz szary Puszcza oko) Eh... starzeje sie bo lubie z tonowane kolory Zszokowana Zszokowana

Powrót do góry

Pinessska

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Świnia

PostWysłany: Pią 18-12-2009, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja też lubie szary zwłaszcza jesienią. Ale to nie jest mój ulubiony kolor. Najbardzej lubie niebieski i zielony. Nie lubie bladych kolorów, pasteli i pomarańczowego pewnie dlatego, że źle w nich wyglądam.

Podpis Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość

Sierpień 2009* Nasze Szczęście
Powrót do góry

bwg

PostWysłany: Wto 05-01-2010, 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak pewnie każdy lubię czarny i biały.
I wyjątkowo przepadam też za fioletem, zielenią Puszcza oko
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Moda i jej trendy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 4 z 9

Skocz do: