Biały, kremowy, niebieski, pastelowy róż, niektóre odcienie zieleni (bardziej w strone tych pastelowych), czarny - chociaz juz od dawna mam go serdecznie dosc.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 19 Maj 2006 Pochwał: 2 Posty: 8472 Skąd: południe Polski
Wysłany: Sob 26-05-2007, 8:03 Temat postu:
Jak byłam w liceum to miałam w zasadzie same granatowe i czarne ciuchy
Teraz na szczęście prawie nie mam tych kolorów. LLubuję się w różnych kolorach, nie mam takiego który dominowałby w mojej szafie. Mam róże, brązy, zielenie, pomarańcze, czerwienie, żółcie- poprostu wszystkiego po trochu
Wysłany: Sob 26-05-2007, 10:42 Temat postu:
Był taki okres w moim zyciu,ze wszystkie ciuchy miałam czarne
i o innym kolorze nie chciałam słyszec Na szczęscie mi to przeszło ,
teraz króluje u mnie przeważnie biel )
U mnie jest to uzależnione od pór roku. Zimą jesienią raczej wolę ubierać się na brąz, czerwony, szary, niebieski... oprócz czarnego
Latem przeważnie ubieram się w jasne kolorki, czyli biały, kremowy, różowy, błękitny..
Jest tego troszke, hehe... a moje szafy pękają w szwach, ostatnio myślę o dokupieniu jakiejś
Lubię jasne, pastelowe kolory, czesto ubieram sie na kremowo lub bialo ale lubie tez ostre kolory, szczegolnie do jeansow-zółte, jasno zielone, czerwone. Zdecydowanie nie pasuja mi bronzy, szarosci, zgnile zielenie, fiolet itp.
Ja właściwie w każdym kolorze czuje sie dobrze, ale najlepiej czuje sie w błekitnym (w ogóle uwoelbiam ten kolor).
Nie lubie tylko czerwonego (chociaż mam dwie bluzki w tym kolorze) i tzw. rażących kolorów.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Następny
Strona 1 z 9