Małgo ja nie mam żadnych objawów, więc tak naprawdę nic nie wiem. Niepokoi mnie jednak to, że byłam przeziębiona, a potem jeszcze grypa jelitowa mnie dopadla. Wolałabym skontrolować wcześniej.
Dołączone po 16 godzinach 50 minutach 2 sekundach:
Bylam wczoraj, bo nie wytrzymałam. Dzidzia ma się dobrze, serduszko bije prawidłowo, był zarys nóżek i rączek. Mam malego krwiaka na szczęście daleko od szyjki ale zakaz zbliżania się do męża, oszczędzać się ale nie swirować i duphaston 3x1. Wizyty teraz co dwa tyg zeby obserwować tego krwiaczka. Jak wstawiać zdjęcie? Chciałabym sie pochwalić termin przesunal nam sie na 23.10
Dołączone po 6 minutach 42 sekundach:
Monika masz piękny termin porodu. Zawsze chcialam miec dziecko z maja, z października tez i tak nam udalo się wstrzelić
To prawda ani nie nadśpieszy,ani nie opóźni się. ale bardzo bym się cieszyła jakbym urodziła w terminie bo wtedy by już wszystko było tak na spokojnie, do tego czasu powinniśmy się wprowadzić do naszego domu.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 30 Cze 2007 Pochwał: 5 Posty: 8565 Skąd: stąd co zwykle ;)
Wysłany: Sro 23-03-2016, 9:37 Temat postu:
Bober mam nadzieję, że się wyrobicie .
U mnie dzisiaj 31tc. Ale nadal ta ciąża mi się dłuży, że szok . Jak na razie to przejrzałam ubranka. No i z ubranek nic nie muszę kupować.
Wyprawkowe rzeczy mam zamiar zacząć po świętach. Jakoś mi się nie spieszy .
Monis mi tez sie Twoja ciaza dluzy . Fajnie, ze wszystko masz. Ja wprawdzie drugiego dziecka nie planuje, ale jakby sie przydazylo to nic nie mam, wszystko wydalam .
Mi sie nie dłuży, wręcz przeciwnie - jak sobie pomyślę, że jeszcze tylko 4 miesiące i zostaniemy rodzicami..
MAmy już meble do pokoiku, po świętach mały remont zaplanowany do 10.04, w maju planujemy kupić wózek i fotelik (wszystko już wybrane). Myślę, że po swiętach zacznę się rozglądać za ubrankami na spokojnie, bo mam 2 tygodnie urlopu. W ciąży czuję się fajnie, brzuszek jest już ewidentny, ale taki zgrabny, nie przeszkadza mi póki co ani nie ciąży zbytnio. Trochę mnie tylko plecy bolą, szczególnie jak się obudzę w nocy lub nad ranem w pozycji na plecach - wtedy czuję, że macica uciska na kręgosłup. Ruchy małej czuję wyraźnie - nie powiem, ciekawe uczucie