Jeśli chcesz tanie winko to kup Cin Cin, Kadarkę lub coś podobnego cenowo .
A jeśli coś innego to MArtini Cin Cin dobre jest . ale to już nie czerwone winko .
Ja z takich niedrogich pijam Martini lub jeszcze taniej - Cin&Cin. Masz tu wybor co do koloru i smaku, ja pijam biale, ale podobno bardzo dobre jest Martini Rosé (nie Rosso). Jesli lubisz biale slodkie to moze Tokaj? Nie wiem czemu, ale pasowaloby mi raczej cos czerwonego, w tym zakresie jednak nie mam doswiadczenia
Eeee i tak nic nie przebije delikatnego smaku porównywalnego z jabłuszkiem sandomierskim i cudownego, złotego koloru "Komandosa"....I ta cena, niecałe 5 zeta Naprawdę spróbujcie, nie pożałujecie ...
Eeee i tak nic nie przebije delikatnego smaku porównywalnego z jabłuszkiem sandomierskim i cudownego, złotego koloru "Komandosa"....I ta cena, niecałe 5 zeta Naprawdę spróbujcie, nie pożałujecie ...
Ja jestem już bogatsza o doświadczenia z ww. trunkiem o jakze poetyckiej nazwie 'komandos'. Że o smaku nie wspomnę...
Menju ja też nam te wyrafinowane trunki Białe czy czerwone?
Jesteś kompletnie zielona w temacie "Komandosa" . Najbardziej szlachetnym jest właśnie ...zielony.
Dołączone po 1 minucie 48 sekundach:
dziuba napisała:
Ja jestem już bogatsza o doświadczenia z ww. trunkiem o jakze poetyckiej nazwie 'komandos'. Że o smaku nie wspomnę...
Prawda, że jest idealny na taką niespodziewaną, ekstremalną okazję w mroźnych , zaśnieżonych górach?
Dołączone po 2 minutach 18 sekundach:
landrynka1732 napisała:
O właśnie Carlo Rossi jest bardzo dobre .
Pyszne jest różowe i czerwone!
Menju a Ty się uparłeś na tego Komandosa, rozpić Nas chcesz .
Nie uparłem tylko doradzam nieobznajomionej ponoć koleżance ... A ty przeciez Dziubku nie możesz byc rozpita, bo ja z alkoholicami nie gadam. Widziałem cię przecież jak pijesz tylko martini z wódką, wstrząśnięte , nie zmieszane...
P.S. Według ostatnich najświeższych informacji zaczerpniętych w fachowych forach poświęconych sztuce picia wina "Komandos" ponoć wyrasta mu od jakiegoś czasu poważny konkurent. Fachowcy wypowiadają się bez względu na płeć w samych superlatywach. Muszę sam sprawdzić oganoleptycznie...
Carlo Rossi jest całkiem niezłe. Sporo się reklamują więc muszą trzymać jakiś poziom. Nie jest to może wino dla wielkich znawców, ale jest całkiem poprawne.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2