Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Wojciech Cejrowski
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
netka34

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Byk

PostWysłany: Pią 03-04-2009, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ostatnio zaczął mnie wkurzać - mam wrażenie, że na siłę szuka okazji do wygłaszania głośno swoich poglądów, zwłaszcza o gejach. Taki bardzo katolicki i jednocześnie mało tolerancyjny dla bliźnich Zdegustowany Jego programy podróżnicze są bardzo ciekawe, chociaż drażni mnie stosunek Cejrowskiego do tubylców. Mam wrażenie, że często traktuje ich z ironią i lekceważeniem Niepewny
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
Magdalenaaa

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Uwielbiam pana Wojtka.Ma niesamowite poczucie humoru.Jego ksiązki jak i programy zawsze pochłaniają mnie bez reszty.Niesamowity człowiek. Bardzo uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Pią 22-01-2010, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo go szanuje za to co robi, bo robi to bardzo dobrze. Te wszystkie podroze i ksiazki - rewelacja. Sposob pokierowania rozmowa - mistrzostwo. Ale bywa po prostu chamski, malo tolerancyjny. To w nim mi sie nie podoba. Dlatego raczej unikalam i unikam programow z nim w roli glownej.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

flo
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 5:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Czasem ma poglądy z którymi się nie zgadzam i które mnie drażnią ale jeśli chodzi o programy podróżnicze czy książki mogłabym słuchać, oglądać i czytać bez końca.

Podpis ...jak się nie ma co się lubi, to się nie lubi...
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

flo napisała:
Czasem ma poglądy z którymi się nie zgadzam i które mnie drażnią ale jeśli chodzi o programy podróżnicze czy książki mogłabym słuchać, oglądać i czytać bez końca.
Ja także ze wszystkimi jego poglądami sie nie zgadzam,ale przyznasz,że facet ma ,,jaja'' i ogromne poczucie humoru,przez co go bardzo lubię. Bardzo uśmiechnięta No i bez reszty zapatrzony w swoja żonę,bravo Bardzo szczęśliwa
Powrót do góry

netka34

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Magdalenaaa napisała:
No i bez reszty zapatrzony w swoja żonę,bravo Bardzo szczęśliwa

Czy mi coś umknęło, ale wydawało mi się, że Cejrowski już nie ma żony (o ile wiem była nią Beata Pawlikowska, ale był to tylko ślub kościelny kiedy nie było ślubów konkordatowych) Lekko zdziwiony

Podpis "Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie się im skrzydła, przychodzi im latać na miotle" taktak

Ostatnio zmieniony przez netka34 dnia Sob 23-01-2010, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Magdalenaaa

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

To oni nie są razem?,zawsze byłam pewna,że to tylko plotki o ich rozstaniu.
Powrót do góry

netka34

PostWysłany: Sob 23-01-2010, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Pawlikowska jest teraz z Rafałem Jędrzejewskim >tu<

Podpis "Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie się im skrzydła, przychodzi im latać na miotle" taktak
Powrót do góry

Gizmowa
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 02-04-2010, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hm, jego osoba mnie drażni, za to jego książki są rewelacyjne Puszcza oko

Podpis 06.06.2004r. * 06.06.2009r. * 27.08.2010r. * 14.10.2011r.
Powrót do góry

macabre

Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 27-04-2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Mnie denerwują jego poglądy niektóre i właśnie brak tolerancji Przewraca oczami

Jednak szalenie lubię jego poczucie humoru, jego ,,to mnie wkurza'' i to, że nie boi się mówić tego co myśli.
No przepraszam jak pani Senyszyn powiedział:
,,Ja z panią nie rozmawiam, bo powiedziałem, że z głupkami nie rozmawiam'' Śmiejąca się
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Wenila

Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sob 22-05-2010, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kiedyś lubiałam za poglądy, ale okazało się, że jest okropnym gburem, który jedno mówi a co innego robi
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

azar

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koza

PostWysłany: Pon 31-05-2010, 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo go lubię. Trafia do mnie jego dowcip, chociaż kiedyś postrzegałam go jako, lekko mówiąc, ekscentryka. Świetny facet - tolerancyjny, obeznan, doświadczony. Lubię go, choć taki niepozorny z niego facet.

Podpis "Bądź niczym bijące źródło, nie zaś jak staw, w którym zawsze stoi ta sama woda."
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 27-06-2010, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie miałam {nie} przyjemności w wysłuchaniu jego ~ podobno~ negatywnego zdania względem homoseksualistów. Jego autorski program mi się podoba, umie coś wyjaśnić w sposób przystępny i jasny. Otwiera ludziom oczy na wiele spraw. Podobał mi się ten odcinek, w którym mówił, że kobiety to potrzebują się wygadać przed facetem, a on chce tylko załatwić konflikt i zamknąć temat.

Ostatnio zmieniony przez Balbinka dnia Pon 28-06-2010, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Miśka

Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 28-06-2010, 11:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo go lubię, za zamiłowanie do podróży i program w tvn style. Inteligentny i dowcipny, mówi o bardzo ciekawych rzeczach zawsze. Jak mam okazję, to oglądam jego programy. Wyrazista postać, więcej takich w telewizji poproszę. Puszcza oko

Podpis Dlaczego musimy słuchać głosu serca?
Bo tam skarb twój, gdzie serce twoje. (Alchemik)
Powrót do góry

Zatroskana01

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Wto 20-07-2010, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Bardzo go lubięUśmiechnięta ma niebanalną osobowość i to "coś" Uśmiechnięta

Potrafi zaciekawić i uwielbiam jego programy:) Oczywiście zgadzam się z tym, że czasami za bardzo moralizuje i chce przekonać wszystkich do swojego zdania.

Podpis 30 VII 2010 - witaj Kluseczko:*

14 VIII - zaręczyny inlove
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: