Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Bransoletki, Kolczyki, Wisiorki, Naszyjniki

Wojciech Cejrowski
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kleik

PostWysłany: Nie 27-07-2008, 22:32    Temat postu: Wojciech Cejrowski Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Lubicie? Nie znosicie?
Co myslicie o tym oryginalnym, czasami troche ekscentrycznym panu? Ja go podziwiam, za poglady, za książki i za rozmowę z Frytka aka jacuzzi

Podpis sweet like sugar>Podejrzliwa
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Gwiazdeczka

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Szczur
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 28-07-2008, 7:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja bardzo lubię jego program który puszczają w TVN Style. Lubię Cejrowskiego, ma takie specyficzne poczucie humoru i podejście do różnych spraw Uśmiechnięta

Podpis "Kobieta jest jak saszetka herbaty. Nie wie, jak jest mocna, dopóki nie wpadnie we wrzątek."
03.05.2005 Serduszko 04.12.2008 Zakochany
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Artifficial_Minds

PostWysłany: Wto 29-07-2008, 16:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja za nim nie przepadam..pomimo tego, że ma wiedzę. Zbyt chamski jak dla mnie Podejrzliwa
Powrót do góry

martii

Zodiak chiński: Byk
Pochwał: 2

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 8:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zdecydowanie nie przepadam. W ogóle nie podoba mi się jego styl bycia - chamstwo w tym stylu do mnie nie dociera. Jesli ktoś chce być chamski - powinien to robić subtelnie, to jest sztuka dopiero.
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cejrowski jest bardzo inteligentny, ale również nietolerancyjny. Na poglądy inne niż własne, reaguje złośliwością albo nawet agresją. Smutna
Powrót do góry

martii

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Zgadzam się i nie twierdzę, że brak mu inteligencji.

Natomiast od prowadzącego tok show czy rozmowy w toku, nie oczekuję chamstwa. Chamstwo to dla mnie oznaka braku ogłady i paradoksalnie głupoty. Uważam, że jeśli ktoś jest inteligentny, to potrafi się z kogoś podśmiewać, ale robi to w taki sposób, że osoba z która rozmawia na pierwszy rzut oka tego nie wyczuje. Albo pytania zadawane przez prowadzącego są proste, ale odpowiedzi nic nie podejrzewającego pytanego wskazują na jego głupotę.

Nie wiem czy się jasno wyrażam;-).
Powrót do góry

Jowita
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jak dla mnie, to on jest takim świeckim o. Rydzykiem, któremu się wydaje, że ludzi o innych wartościach i poglądach można wyśmiewac, obrażac, itd.
Powrót do góry

efrell
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Ryby
Pochwał: 10

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 10:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja go podziwiam (chociaz to chyba za duze slowo) za wiedzę i inteligencję. Natomiast zupełnie nie popieram postaci którą wykreował. Choć też nie wszystkie jego teksty mnie drażnią. Czasami jako jedyny potrafi prosto kawa na ławę wyłożyć to co reszta światka medialnego boi się powiedzieć.

Sumując to wszystko wolę czytać/ słuchać jego wypowiedzi opowiadane, opisywane przez osobę trzecią, która przefiltruje chamstwo i prostactwo. Bardzo szczęśliwa

Podpis Czytaj regulamin!
Powrót do góry

landrynka1732
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ogólnie jego osoba mi nie przypadla do gustu, aczkolwiek program i jego specyficzne poczucie humoru czasami tak...
Powrót do góry

monika2222
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 18:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja go nie znoszę- jak go widzę w telewizji, od razu muszę przełączyć, bo mnie aż "skręca"... Choć inteligencję ma i to trzeba przyznać, ale poza nią nic...

Podpis Gdyby Ciebie nie było- wymyśliłabym Cię... inlove
07.08.2005
24.12.2009
06.08.2011
Powrót do góry

AGUSIA

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Smok
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 30-07-2008, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja go uwielbiam bo po większej części ma rację.. no i jego wkurza to, co dokładnie mnie czasami też.. np ekspedientki, które łażą za mną i co chwila pytają " w czym mogę służyć? " też mnie to wnerwia! Podejrzliwa Puszcza oko
Powrót do góry

Agata
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Strzelec
Zodiak chiński: Kogut

PostWysłany: Czw 31-07-2008, 9:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Może i nie przepadam za jego poglądami, ale bardzo lubię jego programy.
Naprawdę w bardzo ciekawy sposób przedstawia życie mieszkańców odległych krajów i głównie dlatego oglądam te programy.

Podpis Syneczku, zanim zostałeś poczęty- pragnęłam Cię.
Zanim się urodziłeś- kochałam Cię.
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia- byłam gotowa za Ciebie umrzeć!
Powrót do góry

alanml

Pochwał: 1

PostWysłany: Pią 01-08-2008, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubię jego sposobu bycia ale opowiada ciekawie, zgadzam się z jego zdaniem na większość tematów. Np. o politykach odcinek - płakałam ze śmiechu.
Powrót do góry

Zuzka
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Wąż
Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 01-08-2008, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jowita napisała:
Jak dla mnie, to on jest takim świeckim o. Rydzykiem, któremu się wydaje, że ludzi o innych wartościach i poglądach można wyśmiewac, obrażac, itd.

Jowita mam dokladnie takie samo zdanie. Kazdy kto mysli inaczej niz on, wyznaje inne poglady jest bleeeee.

Podpis 04.04.08 !!!!!!

[*][*][*][*]
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Paula
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 03-08-2008, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ogolnie go nie lubie jako osoby. Jakos zawsze omijalam programy, w ktorych wystepowal. Ale calkiem niedawno obejrzalam dwa programy z nim i bylam pozytywnie zaskoczona. Zaskoczyl mnie inteligencja, zwracaniem uwagi na szczegoly, blyskotliwoscia. Trudno mi jednak powiedziec, ze go lubie.

Podpis Zona od 13.09.2003
Mama Mayi od 7.06.2006
Mama Filipa od 18.06.2010
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: