Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
bielizna duże rozmiary

Wróżka
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KASIA246_90

Zodiak: Ryby
Zodiak chiński: Koń

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 19:40    Temat postu: Wróżka Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Hej, na początku dodam, że nie wiem czy dobrze umiejscowiłam mój post. Jeśli jest w złym miejscu to z góry bardzo przepraszam. Otóż, od jakiegoś czasu strasznie mam ochotę wybrać się do wróżki. Ostatnio w moim życiu nie dzieje się najlepiej, chciałabym chociaż trochę widzieć co czeka mnie w najbliższej przyszłości. Nie oczekuje jakieś wielkich przepowiedni. Czy ktoś z was korzystał może z usług wróżki? Czy to się sprawdziło, powiedziała wam coś istotnego,ciekawego? Uśmiechnięta:*
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Fotoatrakcje
Carolyn

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Wąż

PostWysłany: Pon 15-02-2010, 22:31    Temat postu: Re Wróżka Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Cytat:
[quote="KASIA246_90"]Hej, na początku dodam, że nie wiem czy dobrze umiejscowiłam mój post. Jeśli jest w złym miejscu to z góry bardzo przepraszam. Otóż, od jakiegoś czasu strasznie mam ochotę wybrać się do wróżki. Ostatnio w moim życiu nie dzieje się najlepiej, chciałabym chociaż trochę widzieć co czeka mnie w najbliższej przyszłości. Nie oczekuje jakieś wielkich przepowiedni. Czy ktoś z was korzystał może z usług wróżki? Czy to się sprawdziło, powiedziała wam coś istotnego,ciekawego? Uśmiechnięta:*

I pewnie spodziewasz się, że powie Ci coś dobrego? A co, jeśli przepowie coś złego?

Kiedyś byłam u wróżki, jak miałam 16 lat. Już nawet nie pamiętam co mi powiedziała, poszłam z koleżankami chyba bardziej z ciekawości jak to wszystko wygląda niż po to, żeby wiedzieć co mnie czeka. Nie było szklanej kuli ani czarnego kota Bardzo szczęśliwa Starsza kobieta, która wróżyła za czekolade Śmiejąca się

Kiedyś to wierzyłam w jakieś przepowiednie, wróżki, horoskopy...a teraz jest to dla mnie śmieszne Przewraca oczami

Podpis "Łzy są takie bez sensu. Sprawiają ból, a niczego zmienić nie mogą"
Powrót do góry

Katii
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Koń
Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 6:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja we wróżki nie wierzę. To jak się toczy nasze życie nie zależy od kart, czy szklanej kuli, ale od nas samych. Uśmiechnięta

Podpis Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej.Uśmiechnięta
Powrót do góry

Aikaterina
Przyjaciółka Forum
Przyjaciółka Forum

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kasiu, moim zdaniem nie ma gotowej recepty na wrozke i tyle ile osob tyle wersji. Osobiscie nie wierze i nie czuje potrzeby by ktos mowil mi co mnie spotka, poza tym wole uniknac sytuacji, w ktorej poinformowana o jakims przykrym zdarzeniu sama je sprowokuje.

Podpis Serduszko "And I thank you for bringing me here, for showing me home..." Serduszko
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  

Kate29

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja w to nie wierze.Często miałam okazje aby wrózyły mi cyganki i nigdy się na to nie zgodziłam.Moim zdaniem chca wyciągnąc kase i tyle. Każdy jest z nas sam kowale własnego losu i to w głównej mierze od nas zależy co nas spotka.A tak to chyba działa sugestia.Ktoś cos nam powie i mimowolnie do tego dążymy a potem stwierdzamy " kurcze tak jak powiedziała wróżka " taaa jasne....

Podpis "Każdego dnia rodzi się nowe pytanie to właśnie sprawia, że idziemy dalej"

No to idę Złośliwa
Powrót do góry

Blondynka

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Kate29 napisała:
Ja w to nie wierze.Często miałam okazje aby wrózyły mi cyganki i nigdy się na to nie zgodziłam.Moim zdaniem chca wyciągnąc kase i tyle. Każdy jest z nas sam kowale własnego losu i to w głównej mierze od nas zależy co nas spotka.A tak to chyba działa sugestia.Ktoś cos nam powie i mimowolnie do tego dążymy a potem stwierdzamy " kurcze tak jak powiedziała wróżka " taaa jasne....

Dokładnie Kate!
Nawet psychologowie mają takie twierdzenie, że jak coś wiemy to podświadomie do tego dążymy.
Nie byłam u wróżki i nie pójdę. Szkoda kasy i czasu.
Powrót do góry

Edzia
Moderatorka
Moderatorka

Zodiak: Bliźnięta
Zodiak chiński: Małpa
Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 16-02-2010, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja byłam u wróżki dawno temu. Puszcza oko Ogólnie to nie wierzę w takie rzeczy, ale pamiętam, że po wizycie u niej, miałam bardzo długo dobry humor. Bardzo uśmiechnięta

Podpis Każda zmiana może być zmianą na lepsze – wszystko zależy od tego, jak ją przyjmiemy...
Powrót do góry

sate

Zodiak: Panna
Zodiak chiński: Smok
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 10:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja wierzę ,moze nie w same wrózki,ale wierzę w tarota.

Podpis "Powiedz Mi dlaczego z waszych domów wieje chłód?
W dotyku klamek został tylko lód?
A ludzi bliskich zamiast czułych słów
Łączy tylko ten sam klucz?"
Powrót do góry

Majek
Młodsza Moderatorka
Młodsza Moderatorka

Zodiak: Waga
Zodiak chiński: Świnia
Pochwał: 4

PostWysłany: Sob 20-02-2010, 10:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie byłam nigdy u wróżki i raczej nigdy się nie wybiorę. Dobrze jest wiedzieć co czeka nas dobrego, ale gorzej już jeśli taka wróżka przepowie cos złego, wtedy człowiek nakręca się i można popaść ma paranoję.

Podpis Serduszko 23.07.2011 Serduszko

Ale i zakochała się bez pamięci, jako że miłość nie dba o powody.
Powrót do góry

Ambrozja

PostWysłany: Pon 01-03-2010, 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja byłam kilka razy u wróżki. Czasem się sprawdzało, czasem się nie sprawdzało. Najgorzej, jak przepowie coś, co nie jest zgodne z Twoimi oczekiwaniami, wtedy się można załamać. A jak masz niewiadomą, to przynajmniej możesz mieć nadzieję Cool
Powrót do góry

Artifficial_Minds

PostWysłany: Wto 02-03-2010, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Jakiś czas temu miałam ochotę pójść - sprawdzić co to Uśmiechnięta
Ale mi się odechciało i w sumie dobrze Uśmiechnięta
Powrót do góry

Kasia26

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Pies

PostWysłany: Sro 10-03-2010, 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

A ja byłam kiedyś u wróża. Pojechałam z koleżankami, każda z nas dała sobie powróżyć. Wybrałam się tam z ciekawości, poza tym sama znam się trochę na wróżeniu i chciałam sprawdzić jak dobrze. Znałam rozkłady, które wróż zastosował i mogłam sprawdzić interpretacje kart. Sprawidziło mi się pare rzeczy, o których mi powiedział i nie tylko mi, ale paru osobom również. Jednak czy rzeczywiście podglądnął przyszłość czy każdy z nas odnalzłam później w życiu podobne sytuacje i dopasował do tego co on powiedział to już inna historia. Uważam, że jeśli ma się dystans do tego to można pójść sprawdzić jak to jest. Jednak należy to dobrze przemyśleć, bo zawsze to co ktoś nam powie jednak w główce zostaje ...
Powrót do góry

Piatakowa

Zodiak: Byk
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Sro 10-03-2010, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja miałam raz ochotę pójść do wróżki i dowiedzieć się co nie co, ale nie wiem czy nie poprzewracałoby to mojego życia. Jeśli dowiedziałabym się czegoś złego? W sumie to po części w to nie wierze, ale człowiek się czasem sam nakręca i wiem, że jeśli dowiedziałabym się czegoś mało pozytywnego to zostało by to w mojej głowie.

Podpis Punktualność zdradza brak wyobraźni.
Powrót do góry

bluemamma

PostWysłany: Pią 12-03-2010, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja byłam. Ciekawiło mnie to więc poszłam, ale nie wiem czy jeszcze kiedyś się wybiorę. W sumie to nic ważnego się nie dowiedziałam.
Powrót do góry

Lemonka

PostWysłany: Czw 18-03-2010, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja nie byłam i nie pójdę, ale nie dlatego że szkoda kasy, czasu itp.... nie chcę po prostu wiedzieć nic o przyszłości, to się dopiero wydarzy więc tak czy siak będę w tym uczestniczyć. A teraz mogę planować, marzyć i robić wszystko żeby było dobrze;)
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Nasze codzienne zmagania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do: