Ja mam aktualnie Maybeline, ale uważam, że jeśli chodzi o kredkę, nie ma znaczenia marka, a raczej twardość. Nie może być zbyt twarda, bo to uniemożliwia "zabawę" z makijażem.
a ja szczerze polecam kredkę Lovely, nie dość, że jest mega tania to o wiele dłuższa niż inne bardziej firmowe. A poza tym dla naszej wygodny w skuwce ma temperówkę, więc nie trzeba się martwić o posiadanie tego narzędzia. Jest dosyć miękka ale długo się trzyma na powiece. Mnie bardzo odpowiada.
Ja kiedyś używałam Rimmel ale krótko się trzymała i jeszcze mi się rozmazywała na powiece, wiec co chwile patrzyłam w lusterko, żeby sobie poprawiać.
Niedawno kupiłam sobie kredkę z Catrice. Jest bardzo wydajna, tania i długo się trzyma mogę bardzo długo nie patrzeć w lusterko bo wiem, że oko wygląda tak jak zaraz po pomalowaniu. Jestem wiec bardzo zadowolona jedyny problem, to łzawiące oczy. Ale to raczej na początku po pomalowaniu, później przechodzi.
Zodiak: Zodiak chiński: Dołączyła: 15 Mar 2011 Pochwał: 4 Posty: 2976 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 02-08-2011, 21:52 Temat postu:
polcia napisała:
a ja szczerze polecam kredkę Lovely, nie dość, że jest mega tania to o wiele dłuższa niż inne bardziej firmowe. A poza tym dla naszej wygodny w skuwce ma temperówkę, więc nie trzeba się martwić o posiadanie tego narzędzia. Jest dosyć miękka ale długo się trzyma na powiece. Mnie bardzo odpowiada.
Też ją mam i polecam, jest świetna. Wystarcza na bardzo długo, u mnie się trzyma bez problemu cały dzień, nie rozmazuje się ani nic, łatwo się zmywa i łatwo się nią maluje. Kredka - ideał.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2