Dla mnie Angelina jest obojętna.
Mogę jedynie przyznać, że bardzo ładna z niej kobitka.
A co do mądrości i inteligencji to są dwie różne rzeczy. Wg mnie inteligencja to rzecz wrodzona, a mądrość - nabyta.
Może i Angelina jest inteligentna, ale czy mądra? Ciężko stwierdzić.
Ja ją lubię i to nawet bardzo, ale z kolei takie wychudzenie jakoś zupełnie do mnie nie przemawia. Jeśli to rzeczywiście anoreksja to znaczy, że dziewczyna jest chora, a jeśli tak, to powinna się na to leczyć.
Nie wiem na co ona tak choruje, najważniejsze jest to, że jest dobrym człowiekiem, pomaga biedniejszym narodom, jeździ z mężem po całym świecie. Strasznie ciężko jest być gwiazdą takiego formatu jak ona, świat patrzy Ci na ręce i jest to frustrujące. Jest jakby odcięta od wiadomości na jej temat z powodu licznych podróży po całym świecie. Spełnia się w celach charytatywnych i myślę, że wiele gwiazd powinno brać z niej przykład. Schudła, bo może potrzebowała do jakiegoś filmu, w tym roku zagrała w "Salt" z naszym polskim aktorem Danielem Olbrychskim. Racja, kobieta nieładnie wygląda jak jest szkieletorem, ale Angie we wszystkim ładnie.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5