Forum Kobiet Kobieca Strona Życia
 PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RegulaminRegulamin   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil
   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Fotozlepa

Wychudzona Angelina Jolie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Artifficial_Minds

PostWysłany: Wto 07-04-2009, 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

irishangel napisała:
Ale niewątpliwie się ze sobą wiąże. Bardzo szczęśliwa
Niby tak - ALE.
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość  

Bielizna
jotemka

PostWysłany: Czw 09-04-2009, 5:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Angelina piękna kobieta Uśmiechnięta szkoda tylko że z ojcem nie może sie dogadać Smutna
Powrót do góry

Alva

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 12-04-2009, 13:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Dla mnie Angelina jest obojętna.
Mogę jedynie przyznać, że bardzo ładna z niej kobitka. Uśmiechnięta

A co do mądrości i inteligencji to są dwie różne rzeczy. Wg mnie inteligencja to rzecz wrodzona, a mądrość - nabyta.
Może i Angelina jest inteligentna, ale czy mądra? Ciężko stwierdzić. Puszcza oko

Podpis SerduszkoNie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna.Serduszko
Powrót do góry

irishangel

Zodiak: Koziorożec
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Nie 12-04-2009, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja dalej pozostaje przy swoim że jedno z drugim jest nieprzerwalnie złączone;).
I dla mnie Angelina jest mądrą kobietą.
Uśmiechnięta.

Podpis "Kto poniża, sam jest niski."
Powrót do góry
Zobacz profil foremki Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Alva

Zodiak: Baran
Zodiak chiński: Smok

PostWysłany: Nie 12-04-2009, 14:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Irish, ale uparciuszek z Ciebie! Złośliwa

Podpis SerduszkoNie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna.Serduszko
Powrót do góry

tortilla54

PostWysłany: Sob 27-02-2010, 8:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

W Tomb Raider wyglądała najlepiej.
Teraz taka strasznie chuda,ale piersi nadal duże. Co to może oznaczac?

Podpis 6 grudnia 2007 :* <3
Powrót do góry

benia

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 13-06-2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie lubie jej.
Powrót do góry

Olineczka

Zodiak: Lew
Zodiak chiński: Kot

PostWysłany: Czw 17-06-2010, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ja ją lubię i to nawet bardzo, ale z kolei takie wychudzenie jakoś zupełnie do mnie nie przemawia. Jeśli to rzeczywiście anoreksja to znaczy, że dziewczyna jest chora, a jeśli tak, to powinna się na to leczyć.
Powrót do góry

Balbinka

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 27-06-2010, 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Nie wiem na co ona tak choruje, najważniejsze jest to, że jest dobrym człowiekiem, pomaga biedniejszym narodom, jeździ z mężem po całym świecie. Strasznie ciężko jest być gwiazdą takiego formatu jak ona, świat patrzy Ci na ręce i jest to frustrujące. Jest jakby odcięta od wiadomości na jej temat z powodu licznych podróży po całym świecie. Spełnia się w celach charytatywnych i myślę, że wiele gwiazd powinno brać z niej przykład. Schudła, bo może potrzebowała do jakiegoś filmu, w tym roku zagrała w "Salt" z naszym polskim aktorem Danielem Olbrychskim. Racja, kobieta nieładnie wygląda jak jest szkieletorem, ale Angie we wszystkim ładnie.
Powrót do góry

benia

Zodiak: Rak
Zodiak chiński: Szczur

PostWysłany: Nie 09-01-2011, 19:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Ona nie ma meza, tylko naloznika--samca. Puszcza oko
Powrót do góry

miriam.

Zodiak: Wodnik
Zodiak chiński: Tygrys

PostWysłany: Pon 23-01-2012, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatorki lub admina

Piękna i wie jak się zachować. Szanująca się kobieta. Bardzo lubię filmy w których grała, oglądałam prawie wszystkie.

Podpis Żyj jak uważasz, jak czujesz.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kobiet :: Strona Główna -> Gwiazdy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

Skocz do: